Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ümrancım henüz tam olarak başlamadım.Pazartesi günü hem diyete hem spora başlıyacağım.Benim sorunum akşam yemekleri.Sabah öğle mükemmel gidiyo akşam noluyasa bi anda ne rejim kalıyo ne bişey.Bi çözümü olmalı ama bilemiyorum.

Tombikcim bu işe bi çözüm bulmak lazım valla.Ama ben karar verdim Pazartei başlıyacağım bu diyete.Kurbana kadar çıtır olmak var işin ucunda.O laf söyleyen insanlarında ağzı bir karış açık kalır ınşaallah.

Sormak istediğim birşey var.Bu diyetle sporada başlamalımıyım hemen yoksa 1 ay bekleyip öylemi başlamalıyım.

başlarsan iyi olur canım benimde rejimde sıkıntı yok ama spor yapamıyorum yalnız bugün ççok acıktım ve canım elma istemiyo elma yiyorum daha çok miğdem bulanıyo

bence sporla başla. ama bi kaç gün bekle bünyen alışsın rejime sonra yap. bende akşam acıkınca bol su içiyorum. annemler yemek yerkende başka odaya gidiyorum. zor dayanıyorum ama

ayy çok kötüyüm canım yaa nazar değdi bana ben hiç acıkmazdım başım dönüyo tansiyonum düştü

çerkez kızı ilk bir hafta yapma spor sonra başlarsın anca alışırsın zor bu rejim yani daha bugün zor geldi bana

Ümrancım ben biraz eklemelerle yapıcam bu diyeti.Mesela öğlen az da olsa yemek yerim.Benim düşük tansiyonum ve reflüm var ondan çok kasmak istemiyorum sonradan çıkıyor acısı.Kurbana kadar 10 kilo versem süper olur.

arkadaşlar ben liptonun form plus bitki çayını içiyorum. sindirimi hızlandırıyo. çok güzel bi çay tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…