Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

biz dün başladık öznurla evdede kardeşimle iddaaya girdim ikisinide yenicem sıla:)))

ümrancım baya iddalısın sen kız helal valla..bu arad abende bir arkadaşla girdim burda iddaya.iddamız çok büyükk...

öznurrrrrrrrrrr duyuyonmu kızzzzzzz bak ümrana

ama öznurcum tabiki 1 kiloda olsa ben senden önce vericem:) ben sana zayıflayınca meil adresini özelden verirsin resim atarım öznurcum

anam ben senden korktum sen çünkü regliyken bile 4kilo verdinnnnnnn

öznurrrrrrr rakiben çok kuvvetli ona göreeeeeeeee

ohh değiştim tickerimi o tickerdeki dal gibi oliciyim
kızlar benim koşu bandıyla özel bir görüşmem var kısçem uyanana kadar tabi
görüşürüz sonra hadi byeeee

biz bebişlerden fırsat buldukça yapıyoz spor değilmiş canım..

ama bazen ben lesliyi oğlum yanımdaykende yapıyom..

yürüyüşüde oğlumu bebk arabasına koyuyorum dışarı çıkp yürüyoz..

neyse bu sefer kesin gittim bayyyyyy:a015:

ohh değiştim tickerimi o tickerdeki dal gibi oliciyim
kızlar benim koşu bandıyla özel bir görüşmem var kısçem uyanana kadar tabi
görüşürüz sonra hadi byeeee

tickerin güzel olmuş şeker..

hadi şimdi yürüyüş bandınaaaaaaaaa koş kız koşşşşşşşşş:teytey:

vazgeçmedim zayıflarsam koyarım canım iyi şimdilik dün çok az yesemde ara verdim bugünden itibaren tam gaz devam öznuru ve evdeki cadı bacımı yenmem lazım:)))))))senin nasıl gidiyo:?

Cnm benim kusura bakma kahvaltı hazırladım bizimkileree geldimm:)) ben geçicem senii tmm güçlü bir rakip olabilirsin amaaa senden çok vercemm ehehehehe :):):):):

evet dediğiniz gibi özelden mail veririzz resim gönderirizz taratarammmmmmmm öncesiiiiiiiiiiiiii ve sonrasıııııııııııııııııııııı :):)kaydirigubbakcemile3

kahvaltımı yaptım yeşilçayımı elmamı düzenli yiycem spor yapıcam nasıl geçicen sen beni bakalım:)

kızlar ben bi de şunu farkına vardım,yürüyüş dışında evde kendim egzersiz yaptığım zaman da kilo veriyodum ama egzersiz yapmadığım zaman daha hızlı veriyorum..bu durumda olan BENıM GıBı olan var mı??merak ettim...ben iyice kilo verdikten sonra,egzersizlere başlıycam,sıkılaşmak içinzemuszemus

evet bilge diyetle birlikte spor başladınmı olmuyo. bende yapmıyorum bi kaç gündür spor. ama başlıycam sonra. ara ara yapmak lazım spor.

Tabiki ben tabiki bennnnn :):) valla bırakmaya hiç niyetim yok yakalamışım bırakmamm gitcek bu yağlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…