Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Umran allaha şükür şimdiye kadar çok iyi sabah 7:30 da yürüyüşe ve spora çıktım toplam 1.5 saat sokaklarda oynadım zıpladım eve geldim:) duş aldım ılık limonlu sirkeli suyumu içtim kahvaltımı yaptımm:)

bsrnzm günaydın canım nabersin nasıl gidiyo diyetin bakim ben dün ara verdim daha doğrusu kaçırdım diye azcık bişeyler yedim ara vermek iyi oluyo bigün bile olsa ama artık bozmammm:))

Yürüyüş kadar verdiren birşey yokk yaa ben üniversiteye hazırlanırkenn 58 kilodan 75 kiloya ulaştımm ve kötüsü üniversiteyede okiloyla başladım çok üzücü birşey iilk intiba die bişi kalmamıştı bende sonra kul tatile girdi ben günde abartısız 3 saat yürürdüm tabiri caizse sırıksıklam elirdim eve :) 1 aya yaklaşık bir sürede 60 a indim hepsi yürüyüş sayesindeydii ondan çok güveniyorum yürüyüşe:)

ümran öznürla yarışmı yapıyosunuz kız..

ümran bu arada reğliyim demiştin ve 4kilo verdin süpersin kız senn

Evetttt yarıştayızz:) ikimizinde 12 kilosu var yarışa girdikk umranla:) kim daha önce vericek diesositososito

ayy yapma öznur ya ben çalışan bir insanım akşam geç geliyorum spor yapamıyorum bukadar gelme üstüme:))))

67den55 ayy göremedim canım kusura bakma cadı bebişim bagırıp duruyoda bi yandanda müzik açtım oynuyorum
umran kıısss seni çok azimli gördüm valla sen geçresin bizi kaydirigubbakcemile3

Ahh ahh bende çalışan bir insandımm Ama ben napardım bilionmu:) diyette olduğum zaman lavaboya gider orada birkaç hareket yapar çıkardım hihoyyyt

ayy sorma canm yaaa bende öss hazırlanırken çok sevdigm bir arkdşmla hergun okuldan çıkar pizzacıya giderdik ordan dersaneye çıakrdık
dersanede çalışırken durmadan çokolata köfte ekmek falan yerdik
üniye bi başladım 75 kg sonra ögrenci evi deli gibi yiyoduk 80 olmuştum
her sabah 2 saat yürüyüş ve dietle bir ayda 13 14 kg kadar vermiştim
ne çekiyosak şu bogazımızdan yaaa

Ya aslında şu internet ortamına güven olsaa öncesi ve sonrası resimleri koyardık daha bi tetikleyici olurdu dimi kızlarr

bu arada kg çizelgemi buldum ama şifremii hatırlamıyorum ayyy ne fenayım ben ya of kaydirigubbakcemile2

Evet ya hepsi boğazımız yüzündenn şişmanlıyoruz herşeyden soğuyoruz insanın dışarıya çıkmaya bile mecali kalmıyor ben 1 hafta öncesine çalışırkene:)) sabah uyanırdımm şimdi nasıl gidicem ben işe derdim okadar takıntı haline dönüşmüştü bende kilolarr ama şükür gitme zamanı geldi sanırım misafirlerin:):)

Ya aslında şu internet ortamına güven olsaa öncesi ve sonrası resimleri koyardık daha bi tetikleyici olurdu dimi kızlarr

yaa sexybebek 65 kiloydu sanırım ozaman koymuştu bayramdan sonrada koyucam demişti ama koymadı en çok onu merak ediyorum ya 95ten 53 e inen biri merak uyandırıyo yani:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…