Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

spor şarttır imkan olduğu kadar yapmak lazım ben haftada 3 gün spor salonuna gittim 14 kilo verdim 2 ayda

kızlar ya bu ne hız geçmişi okim derken sürekli yazıyosunuz 67DEN55E VE ÜMRAN süpersiniz kızlar SILA 55 canım verdiğin bilgiler için teşekkürler canım spor için yazdıkların bide sabah başlarken biriyle bi konuşma geçmiş aranızda şakamı yoksa ciddimisiniz anlamadım YAZERCıM canım ben bugün et olayına geçtim dün bütün gün elma yemiştim kahvaltı bile yapmadım 3 litre suyumuda içtim 4 yeşil çay ve en son suyu yeşil çayı 17 de bitirdimki sabah su kalmasın tartıldığımda dedim sabah hala 76 .5 çıktım ve hiç bozmadımda anlamadım oynamamasını tartıda neyse elmayı bitirdim bu 5 gün falan ve yada bi kaç gün yapıp her sabah tartılcamki oynama oluyomu diye ona göre devam ederim ve banada güvenebilirsin denek olarak kızlar hiiiç bozmam ben veya yesemdeki yemem tok tutuyo bu ve su bende kesin 3 litre ve yeşil çay 4 fincan oluyo bilgilendiririm sizi silme listeden kuzum et diyetiyle diye yazarız tavuk göğsü yedim haşlanmış en az yağlı yeri orası en beyaz olan yeri ama peşinden nescafe şekersiz sütsüz içtim çünkü o benim metepolizmayı çalıştırıyo dün kahvaltı yapmicem diye içmedim pek çıkamadım wc ye neyse sabahları içerim nescafeyi yeşil cayımıda içcem şimdi ama önce sabah 3 bardak su içtim lesliyide yapim YAZER kuzum kim kazandı şimdi bi bilglendirirmisin birde sen bi spor programı daha indirin dedin ya lesliden güzel diye akşam baktım ölesine şu bikinili kızların yaptığımı sen yaptınmı onu lesliden dahamı iyi cidden cevap canım

spor tabi ki ii,sıkılaştırıyor ama kendi adıma konuşim daha yavaş kilo veriyorum...en güzel yürüyüş...:lepi:

canım bugün huhakkak yaparım yine spor ama benim evde yaptığım tek spor mekik dışardada yürüyüşle beraber şu belediyenin kurduğu spor aletlerini kullanıyorum canım akşam halim olursa 10 dk filan göbek atarım:)

ben et diyeti yapamamki bu bitsede çünki et hazırlayamam bu diyet basit elma su çay herzaman elimde olan kolay yiyecekler ama et pişirip işte yiyemem ben oyüzden yapamam

kızlar bakın nette gezinirken ne buldum:)

Böbreklerin temizlenmesine yarar,
Baş ağrısına iyi gelir,
Kolesterolü düşürür,
Yüksek tansiyonu düşürür,
Kan şekerini kontrol altında tutar,
Romatizma ve gut hastalığına iyi gelir,
Uykusuzluğa iyi gelir,
Bağırsaklardaki parazitlerin dökülmesini sağlar,
Elma + kereviz/maydanoz yorgunluğa iyi gelir,
Elma+kızılcık suyu veya elma+ananas+üzüm suyu gribe iyi gelir,
Elma+armut suyu kabızlığa iyi gelir. Elma ile zayıflayın
KİLO VERME REJİMLERİNDE ELMANIN TOK TUTUCU ÖZELLİĞİNDEN FAYDALANABİLİRSİNİZ.UNUTMAYINIZ Kİ KİLO FAZLALIĞI, GÖRÜNTÜ BOZUKLUĞU YANINDA PEK ÇOK SAĞLIK SORUNUNU DA BİRLİKTE GETİRİR.

LÜTFEN DİKKAT!
ELMADAN ELDE EDİLEN TABLETLER, KİLO SORUNUNUZ İÇİN SADECE BİR ALDATMACADIR.
Bir kilo taze elma, yüzlerce TL para verdiğiniz elma haplarından daha sağlıklı kilo verdirir.Süslü reklamlara aldanarak paranızı ve umudunuzu harcamayınız...
ÖZELLİKLE EKŞİ YEŞİL ELMA İLE SAĞLIKLI VE HIZLI KİLO VERİRSİNİZ.ÖZELLİKLE ŞEKER VE EKMEĞİ BİRAY KADAR SÜRE HİÇ ALMAZSANIZ HER GÜN KİLOYU BELİRGİN ŞEKİLDE VERİRSİNİZ.

özellikle son paragrafı dikkatli okuyun..

Son düzenleme:

şu yazını okuyunca tiksinti geldi çok seviyesizsin bunu yine gösterdin bir insan neyse o dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın değişmezzzz ayrıca yanılıyorsun kuzum kavgacı olsaydım konuyla alakan olmadığı halde ben ve birkaç arkadaşa saygısızca mesj yazdın isteseydim o zaman gösterirdim sana (gerçi seni kaile alanda hata çünkü sen herkesin yazısına saçmada olsa ille bir şeyler yazmak zorunda hissediyorsun kendini vah zavallıcık adınıda bilgi alış-verişi ya da faydalı olmak zannediyorsun avut kendini canıııııım:ecrin_bebek:)şunu da belirteyim sen varsın diye paylaşımda bulunmadım neme lazım sen faydalı olmakkaydirigubbakcemile3adına saçmalarsın senin gibilerle uğraşamam biraz hanımefendi ol şu mesajını tekrar okuda cehaletini gör yazık acıdım sana haaa birde beni babanın mekanından kovar gibi kovmasaydın müsaade etsende ara sıra girip senin bilginden paylaşımından faydalansaydım beni bilgi hazinenden mahrum etmekaydirigubbakcemile3gerçi sabah sabah güldürdün benişakkıdı

bilge kesinlikle en iyisi yürüyüşş yürüş ile heryerinden kilo veriyorsun hem temiz hava ohh içine çeke çeke hele birde sahil kenarında yapıosan deme keyfine:)

bende yürüyüş parkuruna gidicem bol bol yürüycem ama annemle babam kızıyo yaa çok zayıfladın çöktün açsın bayılırsın diyolar bırakmıyolar spor yapayım ama yapıcam

sana artık bi,şey demiyorummm..

gerekeni yetkililer yapsınnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…