bana bak yancy msin yoksa manciymisin nesin sen kızım
sen kime tahammül edemiyosun,sen bu sayfada çokmu faydalı oldunda arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulundun.bana burda hakaret edemezsin tamammı.senin amacın başkasına ama sen bana sataşıyosun.senin derdini biliyom ben..
şurda kavga edilmesin sorunlar çözülsün biz hep diyetimize bakalım dedim.
ama illa sen ortalığı karıştırıyosun..
nereye istiyosan git seni burda görmiyeyim tammmı defoll
kendini bişey sanan .........................
şu yazını okuyunca tiksinti geldi çok seviyesizsin bunu yine gösterdin bir insan neyse o dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın değişmezzzz ayrıca yanılıyorsun kuzum kavgacı olsaydım konuyla alakan olmadığı halde ben ve birkaç arkadaşa saygısızca mesj yazdın isteseydim o zaman gösterirdim sana (gerçi seni kaile alanda hata çünkü sen herkesin yazısına saçmada olsa ille bir şeyler yazmak zorunda hissediyorsun kendini vah zavallıcık adınıda bilgi alış-verişi ya da faydalı olmak zannediyorsun avut kendini canıııııım:ecrin_bebek:)şunu da belirteyim sen varsın diye paylaşımda bulunmadım neme lazım sen faydalı olmakkaydirigubbakcemile3adına saçmalarsın senin gibilerle uğraşamam biraz hanımefendi ol şu mesajını tekrar okuda cehaletini gör yazık acıdım sana haaa birde beni babanın mekanından kovar gibi kovmasaydın müsaade etsende ara sıra girip senin bilginden paylaşımından faydalansaydım beni bilgi hazinenden mahrum etmekaydirigubbakcemile3gerçi sabah sabah güldürdün benişakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?