Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ümran ve öznür negüzel aranızda rekabet yapıyosunuz

bu daha çabuk kilo vermenize yardımcı olacak.

ama ümran dahamı spor çok yapıyor..hadi yetiş öznürona sende geceleri evde lesliyi indir onu yap..

:):) ya ikimizde fazla veririz bu hafat inşallah umrann benim yüzüm ilk günden iniyo:) yüzümde fazla problem olmuo kilo alınca gıdım çıkıo ama azcıkın:)

umran sana yolladıgım hareketleri denedinmi çok zor dimi valla 2 gün karın kaslarım agrıdı ya şimdi daha rahat yapıyorum
kızlar power turkte sabah sabah canlı şarkılar var açın oynaıyn sizde
hatta kolbastı bulun onu açın o çok yoruyo yaaa

Evet sıla artık her dakika aklımda umran var şimdi ne yapıodur die:):):):):)): lesliyi indirmek istedim ama çok ağır yükleniyordu sıkıldım kapattım nasıl birşey faydalımıı ????????

sanal ortamda resime bende güvenmiyorum kızlar..çünkü herşey olabiliyor..burda

kişinin kendi yazdıkları önemli..zayıflarsada kendine zayıflamazsada kendine..

ama bu grup halinde birlikte destek vererek kilo verilmesi süper ..ve gerçekten işe yarıyor.motive çok önemli..

zaten çok samimi olanlar msnlerini verip görüşürler..

ve zayıfladığını karşı taraf görür..

Evet sıla artık her dakika aklımda umran var şimdi ne yapıodur die:):):):):)): lesliyi indirmek istedim ama çok ağır yükleniyordu sıkıldım kapattım nasıl birşey faydalımıı ????????

bence sıkılma indir onu inan çok faydalı..

kızlar size bayıldımmmm

azminiz hırsınız hep böyle devam edinn

brsnızm benimde bebişim var 9aylık .bende ondan fırsat bulup yapıyorum sporrrrrr

kız lar insan istedikten sonra herşey oluyorrrrrrrrrrrrrrrr

fıstıklar ben kaçar oğluşuma bakayım

yeşilçayımı demliyeyim oğluşu uyutuncada lesliyi yapayımm

görüşmek üzere..

ama öznurcum tabiki 1 kiloda olsa ben senden önce vericem:) ben sana zayıflayınca meil adresini özelden verirsin resim atarım öznurcum

görüşürüz sılacım bende yürüyüşe kalkıcam bebişim uyudu yarım saat uyur en azından :)
kıs ümran kim vrduya getirdin sorumu yaptınmı o hareketleri
öznurcum yolladım sanada linkini özel msjlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…