Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım kullandığın biber hapının tehlikeli olduğunu dün televizyonda izledim..istersen bırak onu,böyle doğal yöntemler daha güzel işe yarıyoru...:içelim:

ama öyle olması daha güzel uzun vadede ama almamk üzere vermeliyiz benimde fazla kilom yok 12 kilo daha verince 178 boy 60 kilo manken gibi bi hatun olucam inşallah 58 olsam manken bile olurum:)

arkadaşım ben emzirdiğim için hiç tam yapamadım
ama en azından haftada 1 kgden fazla verdim denemeye değer

umrancım ne güsel boyun uzunmuş benimki1.62 :) kilocuğumda 67:) hadi bakalım 1.5 gün geçti bana göre:) iyiyiz iyiyizz süperizzzzzzzzzzzzzz :lepi:

kızlar hızınıza yetişemiyorum,ben şimdilik çıkıyorum..görüşürüz,bi yandan da elmalarınızı yiyin benden demesi:)

elffff hoşgeldinnnnnnnnn ben bile umutlanmışsam vereceksem herkes veriri valla:)çünkü son zamanlarda inancımı yitirmiştimm

iyi gidiyoruzda ben elmamı evde unuttum açım eve gidene kadar 1 de yiycem ilk elmamı allahtan çok acıkmadım

umran sen aslında 68 olsan çok ideal olmuyormusun boy ile kilo arasında 10 sayı fark olması gerekmişkafamçokkarıştı

iyi gidiyoruzda ben elmamı evde unuttum açım eve gidene kadar 1 de yiycem ilk elmamı allahtan çok acıkmadım

fıstıkım bida elmanı unutmalmaz:ne kadar elma yersek okadar mide çalışır ve yağ yakarız..

elmanın çok yağ yakıcı özelliği var..

innamıyorum ya haftada 4,5 ne demekk acayip güzel..ben 1 bile veremiyorum ya
bugn bile başlarım vllla gaza geldim ama yarın dışarıda yemeğe davetliyim o zmn nolucak...
hiç sevmiyorum da millete diyetteyim vs demeyii tepkiler bellii bugün boz yarın başlarsın laflarıı..gıcık oluyorum ..

tamam unutmam sılacım acele çıktımda ondan öyle şetti öznur çözüm buldum misafire yakalanmamak için önce spor yapcam öyle eve gitcem nasıl fikir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…