Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ya benimle kimse ilgilenmiyor, sorular neden hic cevaplanmiyor.. senağlama
Yazer sanada hep yaziyorum kaptanim, ama benim yazilara hic cevap yok..
Ben herhalde tek basina devam etmem gerekiyor.. mafoldumben

aaa sana cevap vermeme gibi bi lüksümüz mü var takımımızın gururuuhihoyyythihoyyyt sen sor ben cevaplayayım bildiğimiii

Çilekli yeşilçay mı ilginç iyiki dedin görsem atlardım tatlım

aaa sana cevap vermeme gibi bi lüksümüz mü var takımımızın gururuuhihoyyythihoyyyt sen sor ben cevaplayayım bildiğimiii

Canim sagol ya... Ben bu 5 kiloyu verdim ama pek sevinen olmadi, bir sen takimim icin birsey yaptigimi hatirlatiyor bana...

Tabiki kendim icin ama yinede daha fazla olumlu mesajlar beklerdim... Buda olmadi arkadaslar kavga cikardi, cok üzülüyorum bu duruma, kapali bir sohbet alani olsa, kaptan kimi isterse onu sokza gibi geliyor bana ama neyse..

Benim sorum ilk hafta cok verdim acaba metabolizmam duraklarmi, adet günümde yaklasiyor...

Ve bu et diyeti acaba nasil, yani bir hafta onu bir hafta elma yapsakmi acaba diyorum?

metabolizman duraklamaz ama şimdiki kadar hızlı çalışacağınıda sanmam ama sexy nin ki çalışmış. ben bu cumaya kadar elma diyeti yapıp cumartesi pazar ara verip pazarteside et diyetine başlamayı düşünüyorum. hep elmaya alışmayayım diye ama sen zaten bu hafta güzel kilo verdin haftayada güzel sonuç alırsan elmaya devam edip etmeme kararı senin

olsun canım bu hafta verirsin. geçen hafta bende takıma girmeden kendi kendime yaptım bol kaçamakla yanlız ca 1 kilo verebildim.

kızlar bende yarın baslıyorum artık. Elma dıyetı degıl ama dıkat etmeye baslayacam. Yoksa kılolar aldı basını gıdıyor. 58.5 gordum bugun yaa. Benım en fazla 50 olmam lazım 65 ıle gırmıstım doguma.. Yaaa ırademe nasıl sahıp olacam bakalım. aahh tatlılar ahhh

Arkadaşlarr merhabaaa ben geldimmm 2. günüm bugünde bitti yarın 3. gün hadi hayırlısııı siz neler yaptınızzz

hayirli geceler arkadaslar diyetime tam gaz devam ediyorum ve 60i gorene kadarda birakacak degilim hatta belki 55bile olurumdelikafadulden
her hafta boyle 3kilo versem gelecek aya istedigim kiloyla girerim issallhsırnaşık şey
bugunku yediklerimi yazayim
kahvaltida kepek ekmegim bitmisti bi parca normal ekmekle biraz peynir domates bi bardak sekersiz yesil cay ictim gun boyu bi kilodan az elma yedim zamanim olmadi
iki fincan sekersiz yesilcay bi fincan sekersiz kahve bol bol su 2litre kadar
aksam bir iki kasik yemek yedim yemekte diyet yaptigimi esime fark ettimemek icin cunku artik kilo vermeme gerek olmadigini dusunuyo hic destek olmuyo hatta kostek oluyo iyiki tum gun iste

Yazercimm canımmm ben umrandanda sendende çok vercemmmm:):):):) canım şaka bir yanaaa vallaa ne güzel olurr hepizimzde hemen atsakk kilolarımızı:)

iyi geceler arkadaşlar bu bölümü yeni gördüm bende zayıflamak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum
emziriyorum bebeğim 7 aylık oldu sayılır elma diyeti yapsam bi zararı olurmu sütüme bana yardımcı olurmusunuz?

Yazercimm canımmm ben umrandanda sendende çok vercemmmm:):):):) canım şaka bir yanaaa vallaa ne güzel olurr hepizimzde hemen atsakk kilolarımızı:)

valla kızlar siz hemen atcanızda benim size yetişmem lazım malumunuz bende kilo çok
ama olacak inşallah kararlıyım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…