Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben uyumaya gidiyorumm hepiinize iyigecelerr yarın görüşürüzzzzzz Yeni bir günee tekrar umutla ve huzurla uyanıcazzzzz inşallahhhhh

elma dıyetıı yapan sabırlı bayanlarr sıze bı sey sorucamm cildinizde bı degısım oldumuu malum elma cılde parlaklık verıyomuss bır tasta ıkı kus mısalıı yararını gordunuzmu

selam kizlar
ya yaris yaptik diger siteyle ama ben sonuc felan göremiyorum yani kim kazandi #cuma dendi aha pazara girecez
sevgiler

merdiyet evet canim inan yuzumde hic sivilce cikmaz oldu bi toparlanma duzelme var yuzumde ben cok seviyorum artik aynalarda kendimi:ecrin_bebek:

nastasia ben tarcin falan kullanmiyorum kullananlar cevaplayacaktir ins
izmirege gec kalmis degilsin baslayabilirsin cumadan cumaya kilo bildirimi yapiyoru
prtklccgm bebegi olan arkadaslar varmi bilmiyorum canim varsa cevaplar ins sorunu

bende haftaya pazartesı baslıyacam ınsallah.. verılmıs kılolarıı guzellesmıs cıltlerı okuyunca dahada gaza gelıyom

kızlar aranızdaki dayanışma harika.diyeti yapmasamda merakımdan takip ediyorum sizleriyerimseniben
bende vakti zamanında buna benzer bir diyet yapmıştım.tabi ben 2 saatte bir elma yemiyordum.sabah ekmeksiz domates üstüne biraz peynirle kahvaltı edip bunun haricinde sadece öğle ve akşam olmak üzere 2 elma yiyordumdelikafadulden
bu kadar aç kalınan bir diyeti nasıl yapmışım onuda bilmiyorum ama yaptım işte yaşım küçüktü.
sonucunda 2 ay gibi bir zamanda 20 kiloya yakın vermiştim.çok zayıfladın yeter artık dediklerinde de bırakmıştımyasakkelime
sonrasında uzunnnnca bir süre kilo almadım çokta dikkat etmeden.
tabi yıllar geçtikçe kat kat fazlasını aldım oda ayrıklava:
elma ile diyet yapmak güzel.gerçekten cildede çok faydalı.ben şu anda diyetteyim ve ara öğünlerimde mutlaka elma yiyorumcokacimcoook
umarım istediğiniz sonuçları alırsınız hepiniz.Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

merdiyet hic bekleme evde elma varsa kirmizi yesil fark etmez bi basla sonra kurallara gore devam edersin ben cok memnunum bu diyetden acikmasina acikiyorum ama aynalarda kendimi gorunce cok mutlu olup azimle devam ediyorum
bu arada sindirim sorunu olan arkadaslar elmanin kabugunu soyupda yesin zira ben az daha kotu oluyordum annecigim kabuklarini soymami soyledi artik oyle yapiyorum ve sorun yok cunku bende bagirsak tembelligi var zaten bu kilolar o yuzden alindi
hem bence bu diyet bi nevi dedoks oluyo elma zaten basli basina bi temizleyici hem iciniz temizleniyo hem disiniz guzellesiyo vucutda dinlenmis oluyo aslinda bi kac ayda bir birer hafta yapmak gerek

mericnur sagol canim allah seninde yardimcin olsun
kucukken bilincsizce diyet yapmak sanki daha kolaydi bende 13yasimda bir sene icinde 60dan 70e cikmistim uc ay ac durup 13kilo vermistim ama oyle ac durmustumki neredeyse yememe hastasi oluyordum diyeti biraktigimda lokmalar agzimda buyuyordu sonuc olarak 158cm bi kiz olarak kaldim hala annem cok kizar aknina geldikce sen daha uzayacaktin kendin ettin kendin buldun diyefisfisfis acaba daha uzarmiydimki ailem kisa degil ken kisayim accukakannehir

Son düzenleme:
Hakketen çok seviyesizleşti cevap vermeyin bu hanıma cevap verdikçe sinirimiz bozulacak.Herkes kimin ne niyette olduğunu biliyor.

buyurun bi tane daha...konuyu uzatmayın dediğim halde rahat durmayan sensin sinirin zaten bozuk anladığım kadarıyla ben bana yazılanlara cevap veriyorum eğer iyi niyetliysen bu msj ı neden yazdın siz yazmayın ki bana da cevap hakkı doğmasın eğitimci hanım araya girip seviyeni gösterdin zaten yaa biraz normal olun ...benim mesajımı alıntı yapıp yazmayın konunun kapanmasını istiyorsanız...

ablam ne biilim ben ya sen oğlanın elmasıyla suyuyla ilgileniomokula başlıycak diyince çocuk sandım ay çok utandımözür dilerim ya :kedi:

günaydın kızlar sabah 6.15 de kaldım kardeşim dersaneye gidiyo dahada uyumadım hemen kiloma baktım dünden beri yarım kilo gitmiş 76. 5 tum 76 gösteriyo lesliyi erken yapcam şimdi peşinden kemerimi takcam 10 ar dakika herbiyer sonrada haşlanmış tavuk yicem sizin elmalar süper gidiyo ne güzel haberdar edecem sizleri sürekli et olayından

gunaydin kiymet valla haberdar et bizi bende haftaya o diyete gecmeyi dusunuyorum sen anlat bize nasi geciyo diyet:kedi: ona gore atlariz haftaya o diyete tok tutuyodur o diyet demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…