Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar. nasıl gidiyo diyet neler yaptınız. ben henüz kahvaltı yapmadım:) kilo verdiğini hisseden varmı

günaydınlar herkese ben pasif olarak size katılıyordum yani takip ediyorum ama elma diyetini görünce ve deneyimlerden dolayı yapmaya karar verdim yeni evliyim bebiş istiyoruz ama kilom fazla. kilo verip sonra hamile kalmak istiyorum ve acil zayıflamam lazım... zararı olur mu yani vitamin eksikliği falan olursa bebek için?

sayın varlık
sana ilk mesajdan sonra cevap yazmadım..gerekeni yetkililer yapsın dedim.bunu dedimki daha da kavga büyümesin diye..ama sen rahat durmuyosun..burda benim değil senin güvendiğin dağlar var o açık ortada nekadar kötü konuştuğun halde hala müdahele edilmiyosun.ve dün sabah sen bana mesaj yazdın beni rencide ettin ve ben sana sonra mesaj yazdım,seni koruyanlar senin ilk mesajını sildi benim mesajım ortada kaldı.kimin burda güvendiği dağlar var ortaya çıktı..
benim burda tek amacım zayıflamak,ve benim gibi kilo sorunu olan arkadaşlarlada bu sorunumuzu paylaşmak.kimseye yalakalık yapmıyorum iyilik meleği oynamıyorum.
ve bana 2haftada 10kilo nasıl verdim gibi yalancılıkla suçluyosun .sexyden bulaşmıştır diye
benim burda çok arkadaşım var msnde görüşüyoruz,acaba senin bu yazdıklarınamı inanırlar yoksa banamı inanırlar..kendini bişey sanıp ortalığı boş bulmuşsun konuşuyosun.
bizim senle olan tartışmamız sexyin fotoğrafları içindi ve ben ozaman ortalık yatışsın diye topiğimiz kapanmasın diye hep ılımlı güzel konuştum..
evet sana özelden mesaj yazdım.sana özelden ters konuşmadımki burda bunu niye yazıyosun,sadece konu hakkında konuştum ve topikteki mesajını sil dedim,bunu yazmakla senin damarınamı bastım,sen çok kinci bir insanmışş,
sen burda benim yaptığım paylaşımlarımı kıskanıyosun,kendin yapamıyosun diye,sende paylaşım yap,burdaki hepimizin sorunu aynı,
ben burda kilo verirken sexy arkadaşımız çok moral verdi bana motive etti beni.
o bir hata yapabilir,ben onu korudum diye suçlu oldum dimi.
neyse artık seni allaha havale ediyorum vicdanın rahat bırakmasın seni..çünkü yaşanılanları ikimiz tam anlamıyla biliyoruz..
ama tabi sen kültürlü oldu ben cahilll...

günaydın kızlarrrrrrrrr

kızlar sizinle kilo sorunlarımızı konuştuğum zaman adım iyilik meleği oynama v.s yakalık gibi çıkıyor bazıları tarafından..
bundan sonra diyetle ilgili sorularınız olursa özelden bana yazın.özelim arkadaşım olmayanlara kapalı.eğer arkadaşım olmayanlar.önce arkadaşlık teklifi gönderin sonra özelden mesajlaşalımm..
ama ben hep burdayım bu listede adım herzaman olacak..

inşallah hepiniz elma diyetiyle başarılı olur ve ideal kilonunuza ulaşırsınız..

Sıla olmaz ama öyle özelden sonuçta bu siteye girip bu dayanışmayı görüp başlamaya karar veren nekadar çok insan var biliyorsun bende onlardan birtanesiyimm sen eksilirsen diğeri eksilirse diğer arkadaşlarımıza nasıl yardım edicez bu kendimiz içinde geçerli :

tatlım tabiki normali topikte diyetimizi konuşmak ve birbirimize destek ve moral vermek yardımcı olmak..
ama dedğim gibi benim konuşmalarım başka yönlere çekiliyor oyüzden özelden konuşalım dedim..
gerçi benim konuşmamam onun mutlu olmasına sebep olur.

topiği baştan beri okuyup görenler neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorlar..ben bisüre böyle takılayım canım..
özelden her konuda yardımcı olurumm canım..

sıla gitme lütfen. bize umut veriyosunuz siz. herkes giderse bi anlamı kalmaz bu topiğin

canım gitmiyorum bisüre böle olsun diyorumm
gerçi burda herkez kimin neolduğunu biliyor,adımı öle çıkardığı için üzüldüm
bisüre özelden konuşuruz.
ben hep burdayımmmmmmmmm
listede herzaman ismim olacakk
destekçinizim sizin ve bende sizin desteklerinizle zayıflayacağım..

tombik ben hala kahvaltı yapmadım:)ılık suyumu içtim hava çok kötü yürüyüşe gidemedim bugün ya

ahh sılam ah kuzum gerek yok gitmelere aranızdaki problem ne olursa olsun aranızda kalsın ...
sayfaya ynsıtmayalım emi
sen zaten pazartesi et diyetiyle devam edicen o yüzden ordasın amma burdan gel paylaşıma devam et küserim haaa ...
yancy kendince haklı olabilirsin aranızdaki muhabbete yetişemedim msjlarınız silinmiş galiba ..
ah gadasını aldıım sanal ortamda kırmayın birbirinizi belki aynı otobüse binseniz birbirinize iyi niyetle yer vericeksiniz hemde tanımadan ..
ne gerek var bu tarz tartışmalara ..
kızlar kavgada araya girmeyin amman ha ki 3. kişi olmayıda sevmem ama serde kaptanlık var
ay ben ne ılımlı ne tatlı ne şekerim ya ihihihihii
neyse kızlar ikinizde daha birbirinize cvp vermeyin konu kapansın gitsin emi ...
sılacım sen paylaşıma devam bide profilini aç msj yaz ooo amma uzun iş yorma da milleti ..
yancy sende diyetine devam et kuzu .. burdan paylaşıma devam ..
ben ikinizide kucaklıyorum sizde kaptanı kucaklayın bakem

hazırladımm kahvaltımı şuan yanımda 1 domatess 1 biberr peynirr ve 1 dilim kepek ekmek bu arada biber yememein bir skaıncası olmaz dimi:)

bi gün gel. seni gezdiririm he. ben şimdi 2 bardak su içcem. yemekten sonra su içmek iyiymiş. sen farkediyomusun kilo verdiğini. ben farketmeye başladım. sanırım veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…