oldu canım sen istediğin gibi yaz hakaret et kov cevabını da alınca yetkililere bırak işi yetkililer senin mesajlarını görmeyecekler mi neye güvendiğini bilmiyorum ama fazla oluyorsun ben bu topikte zayıflamaya çalışıyordum ( ne hikmetse sen iki haftada 10 kg.--sexy bir ayda 20 kg. vermişsiniz diğerleri 5 kg.ve altında çok ilginç ilerde sen de sexy gibi ortada kalma sahtekarlığınla ehh nede olsa yalanına rağmen onu koruyacak yakınlıktasın sana da bulaşmış olmasın)ben haksızlığa yalana gelemem senin gibi değilim geçen yazdığın gibi özelden yaz yine ama kendi özelini kapalı tut değil mi ohh ne güzel bir daha bana mesaj falan yazma ne burdan ne özelden vallahi sabrımı zorluyorsun terbiyesizlik etme sinsice kendini burdakilerede iyi-masum gösterme sana bu son yazışım yazarsan cevap yazmam sebep olrak hiç kimse bir şeyden çekindiğimi düşünmesin bu seviyesizle uğraşmak istemiyorumlütfen kimse de bilir bilmez yorum yapmasın kendi fikirlerini kendine saklasın hele de şu şahsın arkileri acaba benim yerimde olsalardı sessiz kalırlar mıydı benimde zamanında damarıma basıldı
Sıla olmaz ama öyle özeldensonuçta bu siteye girip bu dayanışmayı görüp başlamaya karar veren nekadar çok insan var biliyorsun bende onlardan birtanesiyimm sen eksilirsen diğeri eksilirse diğer arkadaşlarımıza nasıl yardım edicez bu kendimiz içinde geçerli :
iyiyim canım. kahvaltı yaptım şimdi. senin nasıl gidiyo diyet.Tombikkk günaydınn nasılsınn cnmm nasıl giidyor diyet bugün kimse benlen konuşmuyo
sıla gitme lütfen. bize umut veriyosunuz siz. herkes giderse bi anlamı kalmaz bu topiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?