Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Valla tombikcim olursada yapacak birşey yokk yuttum valla biberi))) nasıl acıkmışımm yaaaaacokacimcoook dün akşam amcamlar yemeğe davet etmiştii gittik . Ay gidene kadar ne senaryolar kurdum kafamdaa ne bahaneler ürettim yemek yememek adına (hastayım midem bulanıyo amca,bu aralar iştahım yok amca vs. vs.:):):) neyse gittik ya ne yemekler hazırlanmışşşşşş ya bahaneler uçtu gitti kafamdann birde ayıp olur düşüncesi ile oturdum sofraya:) ama valla hiçbişey yemedimm ve bomba sofrada 10 kişi varrr amcamlar kızım neden yemiyon diye sordular ben durdum durdum amca valla diyetteyim benn evde diyet yemeğimi yedimde geldimm (yemekte elma oluo bu arada):))) bir parçadan birşey olmaz kızımm,okadarda kilolu değilsin kzıımm,ye sonra spor yaparsın kzıımmm ya ardı arkası kesilmedi sanki millet yemeği bıraktı benle uğraştı yemek boyunca :):):) amaaaaaaaaaaaa başarılı olamadılarrrr.Ya en çok neyde gözüm kaldı bilionuzmu kızlarrr yemekten sonraa böyleee bol fıstıklı baklava getirdilerr 3 dilimm elime tutuşturdularrr diyette olduğumu bilmiomuş gibisenağlama amaaa ondanda bir dililm yemişsem kilo vermiyim vallaaa:):) akşam harp çıkardım resmennn :))

gel önce seni kucaklıyayım.kaydirigubbakcemile5
bu sorun tabiki aramızdaydı fakat arkadaş dün ilk sabah kendisi mesaj yazdı
ve bende cevap verdim ne hikmetse onun mesajı silindi benimki alıntı olarak ortada kaldı.
onunki silindiyese benim alıntılarda silinmesi gerekirdi.
neyse canım senin ve diğer arkadaşlarımın hatrına
paylaşıma burdan devam edicem özelden arkadaşları tabi yormayalım..
salı günü evet et diyetine geçiyorum,sırf değişiklik metobolizmamı şaşırtmak adına bunu daha önceden de sana burda ve msnde söylemiştim..
ama burda da paylaşım yapacağımıda ve sende adımı silmek istememiştin
tamam canım paylaşıma devam
konumuz sadece zayıflamak destek olmak kilolardan kurtulmak kavga etmek değil..
ama bir daha bana cevap yazarsa okişi ona cevap yazmıcam sırf ortam gerilmesin diye
yeter 2gündür herkeze sıkıntı verdiğimiz..

tebrikler canım.a.s..iradeni yenmişsin.hırs ve azmin hep böle devam ettiği sürece sana kilolar veda edecek opuyorumnanaktan

dün bende annemin arkadaşına gittim. aynı senin gibi bir sürü bahane ürettim ama olmadı. mecbur bişeyler yedim.napim artık bundan sonra yemem. bi günden bişey olaz diye umut ediyorum:)

tombik cnmm inme var sanki bendede tartılmamak için zor tıuttuyorum kendimii:):):)

aman aman sakın tartılma cumayı bekle...

tartılınca kilo verince güzel fakat birgün kilo veremediği görünce strese giriyosun ve canın sıkılıyor..buda seni etkiliyor..
tartılmamamk en güzeli..haftadan haftaya canım..

kızlar ben çıkıyorumm,
şimdi eşim ve çocuklarıma bakayım görüşmek üzere..

cnm gittiğin yer biraz yabancı olunca olmuorr ben amcamlara gittiğim için belkide ondan yemedim:)

bende biraz pc başından ayrılıcamm onliine kalcam ama gelincee tekrara selamlarımm hepiniiiiniziii:)

cnm gittiğin yer biraz yabancı olunca olmuorr ben amcamlara gittiğim için belkide ondan yemedim:)
malesef ya. ama genede fazla yemedim. yarım bardak şekersiz çay. bi dilim kek. 2 küçüük dolma:kedi: çok utanıyorum ama bi türlü dinletemedim diyette olduğumu. ama akşam yemedim. birazda spor yaptım inşallah bişey olmaz.

ablam ne biilim ben ya sen oğlanın elmasıyla suyuyla ilgileniomokula başlıycak diyince çocuk sandım ay çok utandımözür dilerim ya :kedi:

Pares canım bunda özür dilenecek bir durum yok iyi niyetin ve düşüncen için teşekkür ederim.İşte biz böyle bir milletiz hiç tanımasakta o kişiler için iyi olanı düşünürüz.Ben senin iyi niyetin için teşekkür ediyorum tekrar,ayrıca çocuklar kaç yaşına gelirse gelsin bu tür işlerde hep hazıra konmak istiyorlar .Ben suyunu meyvesini yanına hazırlayıp getirmesem o,aklına ne zaman düşse ozaman yiyecek oda zaten olmaz bildiğin gibi.Birde merakımı hoşgör paresss isminin tersimi ....gamyoncuiremsu:dance:

kızlar birşey sorucam size siz kabız problemi yaşadınızmı ben bugün bitki çaylarından içtim birtane Ya aslında yeşilçay içiyoruz olmaması gerek ama anlayamadım fisfisfis

herkese merhaba.ben 80 kiloyum 8 aylık kızım var onu emziriyorum.benide aranıza alırmısınız.ben yarın bu diyete başlamak istiyorum.sizce bende haftada kaç kilo verebilirim.kızımı emziriyorum ona zararı olurmu.benide listeye yazarmısınız.ne kadar çok soru sordum şimdiden teşekkürler cevaplarınıza.hepinizeöpüyorum.

kızlar birşey sorucam size siz kabız problemi yaşadınızmı ben bugün bitki çaylarından içtim birtane Ya aslında yeşilçay içiyoruz olmaması gerek ama anlayamadım fisfisfis

Normalde kabızlık problemi çekmemen lazım ama anlayamadım nasıl oldu normalde insan bir elma yediğinde bile bağırsaklar iyi çalışıyor ama umutsuzluğa kapılma her vücut farklı tepki verebiliyor bildiğim kadarıyla.gamyoncuiremsu:dance:

arkadaşlar bu topiği devamlı takip ediyorummm
ama bi türlü bu diyete başlamaya fırsatım olmadı..yakında bende olacağım aranızda..
yanlız arada sürtüşmeler olmuş .burada kilonuzdan kurtulmaya uğraşıyosunuz..ben devamlı sürekli takipçinizim sıla arkadaşa diğer arkadaş haklısızlık yapıyor.burdaki herkese diyet hakkında cevap vermek yalakalıkmı oluyormuş,nekadar kötü tanımlama diğer arkadaşı kınıyorum ve saygıya davet ediyorum.kavgaya karışan 3.cüşü kişi olmak istemiyorum ama.gözgöre görede haksızlığa tahammül edemiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…