gel önce seni kucaklıyayım.kaydirigubbakcemile5ahh sılam ah kuzum gerek yok gitmelere aranızdaki problem ne olursa olsun aranızda kalsın ...
sayfaya ynsıtmayalım emi
sen zaten pazartesi et diyetiyle devam edicen o yüzden ordasın amma burdan gel paylaşıma devam et küserim haaa ...
yancy kendince haklı olabilirsin aranızdaki muhabbete yetişemedim msjlarınız silinmiş galiba ..
ah gadasını aldıım sanal ortamda kırmayın birbirinizi belki aynı otobüse binseniz birbirinize iyi niyetle yer vericeksiniz hemde tanımadan ..
ne gerek var bu tarz tartışmalara ..
kızlar kavgada araya girmeyin amman ha ki 3. kişi olmayıda sevmem ama serde kaptanlık var
ay ben ne ılımlı ne tatlı ne şekerim ya ihihihihii
neyse kızlar ikinizde daha birbirinize cvp vermeyin konu kapansın gitsin emi ...
sılacım sen paylaşıma devam bide profilini aç msj yaz ooo amma uzun iş yorma da milleti ..
yancy sende diyetine devam et kuzu .. burdan paylaşıma devam ..
ben ikinizide kucaklıyorum sizde kaptanı kucaklayın bakem
Valla tombikcim olursada yapacak birşey yokk yuttum valla biberi))) nasıl acıkmışımm yaaaaacokacimcoook dün akşam amcamlar yemeğe davet etmiştii gittik . Ay gidene kadar ne senaryolar kurdum kafamdaa ne bahaneler ürettim yemek yememek adına (hastayım midem bulanıyo amca,bu aralar iştahım yok amca vs. vs.:):):) neyse gittik ya ne yemekler hazırlanmışşşşşş ya bahaneler uçtu gitti kafamdann birde ayıp olur düşüncesi ile oturdum sofraya:) ama valla hiçbişey yemedimm ve bomba sofrada 10 kişi varrr amcamlar kızım neden yemiyon diye sordular ben durdum durdum amca valla diyetteyim benn evde diyet yemeğimi yedimde geldimm (yemekte elma oluo bu arada):))) bir parçadan birşey olmaz kızımm,okadarda kilolu değilsin kzıımm,ye sonra spor yaparsın kzıımmm ya ardı arkası kesilmedi sanki millet yemeği bıraktı benle uğraştı yemek boyunca :):):) amaaaaaaaaaaaa başarılı olamadılarrrr.Ya en çok neyde gözüm kaldı bilionuzmu kızlarrr yemekten sonraa böyleee bol fıstıklı baklava getirdilerr 3 dilimm elime tutuşturdularrr diyette olduğumu bilmiomuş gibisenağlama amaaa ondanda bir dililm yemişsem kilo vermiyim vallaaa:):) akşam harp çıkardım resmennn :))
dün bende annemin arkadaşına gittim. aynı senin gibi bir sürü bahane ürettim ama olmadı. mecbur bişeyler yedim.napim artık bundan sonra yemem. bi günden bişey olaz diye umut ediyorum:)Valla tombikcim olursada yapacak birşey yokk yuttum valla biberi))) nasıl acıkmışımm yaaaaacokacimcoook dün akşam amcamlar yemeğe davet etmiştii gittik . Ay gidene kadar ne senaryolar kurdum kafamdaa ne bahaneler ürettim yemek yememek adına (hastayım midem bulanıyo amca,bu aralar iştahım yok amca vs. vs.:):):) neyse gittik ya ne yemekler hazırlanmışşşşşş ya bahaneler uçtu gitti kafamdann birde ayıp olur düşüncesi ile oturdum sofraya:) ama valla hiçbişey yemedimm ve bomba sofrada 10 kişi varrr amcamlar kızım neden yemiyon diye sordular ben durdum durdum amca valla diyetteyim benn evde diyet yemeğimi yedimde geldimm (yemekte elma oluo bu arada):))) bir parçadan birşey olmaz kızımm,okadarda kilolu değilsin kzıımm,ye sonra spor yaparsın kzıımmm ya ardı arkası kesilmedi sanki millet yemeği bıraktı benle uğraştı yemek boyunca :):):) amaaaaaaaaaaaa başarılı olamadılarrrr.Ya en çok neyde gözüm kaldı bilionuzmu kızlarrr yemekten sonraa böyleee bol fıstıklı baklava getirdilerr 3 dilimm elime tutuşturdularrr diyette olduğumu bilmiomuş gibisenağlama amaaa ondanda bir dililm yemişsem kilo vermiyim vallaaa:):) akşam harp çıkardım resmennn :))
tombik cnmm inme var sanki bendede tartılmamak için zor tıuttuyorum kendimii:):):)
malesef ya. ama genede fazla yemedim. yarım bardak şekersiz çay. bi dilim kek. 2 küçüük dolma:kedi: çok utanıyorum ama bi türlü dinletemedim diyette olduğumu. ama akşam yemedim. birazda spor yaptım inşallah bişey olmaz.cnm gittiğin yer biraz yabancı olunca olmuorr ben amcamlara gittiğim için belkide ondan yemedim:)
ablam ne biilim ben ya sen oğlanın elmasıyla suyuyla ilgileniomokula başlıycak diyince çocuk sandımay çok utandımözür dilerim ya :kedi:
kızlar birşey sorucam size siz kabız problemi yaşadınızmı ben bugün bitki çaylarından içtim birtane Ya aslında yeşilçay içiyoruz olmaması gerek ama anlayamadım fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?