Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sağol anlayışın için ablam Şeniz ay çok üzülmüştüm çocuğa yapıyosun diye kaydirigubbakcemile3 gerçi oğlan çocukları hiç büyümüyo 22 sinede gelse eline vermeden yiyemiyo elmayı haklısın. hoşgörmiycek bişey yok ablam serap adım evet bolca olunca sitede tersten yazdım

13 yaşta baya bi küçük arkadaşım ya sen ne yaptın kendine:1no2:
tabi tam gelişme çağında yapmışsın boyunuda etkilemiştir.söyleyene bak bende 1.62 yimkaydirigubbakcemile3
ben 17 yaşında yapmıştım .almanya dönüşü fazla kilocuklarımda benimde gelmişti hemen kovdum 2 aydasırnaşık şey
bende akşamları 1 elmayla geçiştiricem bakalım artık.
kolaylıklar dilerima.s.

Ayyyy çok acıktımm ben yaaaa dayanıyorum dayanıyorum dedim nazar değdirdim kendime yaaaa ya 1 dilim börek yemek istiyoo cnm arkadaşlar tuıtun beniii nolurrrrrr umrannnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnn:1no2:

Yaa sabahtan beri börek pasta yaptımmm diyetli halimlennn saat oldu 7 nasıl çekio cnmm yaaa off yaaaa yemedim ama korkuyorum kendimdennnnn :çok üzgünüm:

Ayyyy çok acıktımm ben yaaaa dayanıyorum dayanıyorum dedim nazar değdirdim kendime yaaaa ya 1 dilim börek yemek istiyoo cnm arkadaşlar tuıtun beniii nolurrrrrr umrannnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnn:1no2:
bukadar dayanmışsın sabret yeme canım nefsine yenilme

67 den 55 e sakın canım sakın yeme bak ben 23 eylülde başladık kızlarla burda elma olayına perşembe günü 1 gün kalmıştı tartılmamıza annemi doktora götürdüm ordanda doktor yatmasına karar verdi yatırdık hastaneye o moral bozukluğu ki oda bahane işte bozdum ogünki 76 ya düşmüştüm sabah ertesi gün tartıldım 76.5 gösteriyo ve onun gitmesi için cuma günü kahvaltısız elma yedim gün boyu 6 elma sonra ertesi gün hala 76.5 çıktı yani gitmiyoduki dün et olayına geçtim bugün sabah 76 tekrar yani 2 günüm boşa geçmiş oldu bozmasaydım sadece 1 gündü bugün 76 değilde 74 görebilirdim

Sağolun kızlar yanımda olduğunuz için inanın çok yemek istedim heme pc yi açtım size yazdımmm .Yok cnmm yemedimm tuttum kendimii ama gözüm döndü yaaa börek pasta mantının içindeyim sabahtan beriii

NıLAYCIM canım sendeki olay bendede aynı basen var ama göbek yok sen kanlıcadan yürücem diyon eve çubukludamı oturuyon yürüme mesafesi 40 dedinde sordumki bende çengelköyde oturuyom ama beykozluyum

67 55 KUZUMsen niye yapıyon onları ya çok zor uyraşmak kokuları falan ben dışarı bi çıkıyom kokular hep burnuma geliyo anemin yanında iznikteyim ya küçük yer burası bütün dükkanlar bi arada ne kokularki sorma iyikide evdeyim dayanamamki ben

kızlarr nasıl gidiyo sizin diyet ben bugünü beynimin birsürü kaçamak istediğne rağmen kaçamak yapmadım ama benim sorunum başka ya kabızlık için fikri olan var mı?
form plus denedim işe yaramadı
daha önce işe yarayan bitkisel bir karışım vardı şimdi yaramadı
3 kupa yeşilçay içtim işe yaramadı
nescafe de içsem mi kiii

kıymetcim yapmak zorundaydımm ama inana hiç yapmadım kaçamakk şimdi iyiyimm:):)
miyavmi bir çay önereyim sana Bim marketten Greenwood form çayını al 2.350 bişi sanırımm ben onu içtim benimde kabızlık sorunu oldu o iyi geldii

nescafe içme bence o daha çok tetikler die biliom ben sen benim bu yazdığım çayı dene bencere düzene girio

ayrı ayrı yazıorum ama aklıma geldikçe:) miyavmi ve kıymetay sizin diyette kaçıncı günlerinizz??

yazmazsam ağlıyacam çoooooooooookkkkkkkkkkkkk açımmmmmmm annemlerden bağdan geldi ve akşam aç kalmamam için mangal yapıp getirmişler çin işkencesi bu olsa gerek yaaa yeşil çay elma nerde mangal nerde normalde belkı aramıyacam ama diyet yapıyorum psikolojisiyle bütün yemeklere saldırasım var.senağlama

arkadaşım kayısı sinemaki çayı bunlar çok iyi geliyor bende uzun yıllardır çekiyorum o derdi ama bu günlerde rahatım çok şükür.

anladım cnmm olsun ya 1 gider 2 gider bakmışın hepsi gitmiş:)damlaya damlaya göl olurrr sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…