Pares canım bunda özür dilenecek bir durum yok iyi niyetin ve düşüncen için teşekkür ederim.İşte biz böyle bir milletiz hiç tanımasakta o kişiler için iyi olanı düşünürüz.Ben senin iyi niyetin için teşekkür ediyorum tekrar,ayrıca çocuklar kaç yaşına gelirse gelsin bu tür işlerde hep hazıra konmak istiyorlar .Ben suyunu meyvesini yanına hazırlayıp getirmesem o,aklına ne zaman düşse ozaman yiyecek oda zaten olmaz bildiğin gibi.Birde merakımı hoşgör paresss isminin tersimi ....gamyoncuiremsu:dance:
mericnur sagol canim allah seninde yardimcin olsun
kucukken bilincsizce diyet yapmak sanki daha kolaydi bende 13yasimda bir sene icinde 60dan 70e cikmistim uc ay ac durup 13kilo vermistim ama oyle ac durmustumki neredeyse yememe hastasi oluyordum diyeti biraktigimda lokmalar agzimda buyuyordu sonuc olarak 158cm bi kiz olarak kaldim hala annem cok kizar aknina geldikce sen daha uzayacaktin kendin ettin kendin buldun diyefisfisfis acaba daha uzarmiydimki ailem kisa degil ken kisayim accukakannehir
bukadar dayanmışsın sabret yeme canım nefsine yenilmeAyyyy çok acıktımm ben yaaaa dayanıyorum dayanıyorum dedim nazar değdirdim kendime yaaaa ya 1 dilim börek yemek istiyoo cnm arkadaşlar tuıtun beniii nolurrrrrr umrannnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnn:1no2:
ayrı ayrı yazıorum ama aklıma geldikçe:) miyavmi ve kıymetay sizin diyette kaçıncı günlerinizz??
peki kaç kilo verdin miyavmii o ççayıı içç etki ediorr
kızlarr nasıl gidiyo sizin diyet ben bugünü beynimin birsürü kaçamak istediğne rağmen kaçamak yapmadım ama benim sorunum başka ya kabızlık için fikri olan var mı?
form plus denedim işe yaramadı
daha önce işe yarayan bitkisel bir karışım vardı şimdi yaramadı
3 kupa yeşilçay içtim işe yaramadı
nescafe de içsem mi kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?