Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

67den55e,canım 23 eylül başladık burda biz 81 dim sabahı 2 ekim cuma 76.5 oldum ama perşembesi bozdum o gün sabah 76 dım bozmasam belkide 75 5 olcaktım dünde et rejimine geçtim 2 gündür süper gidiyo

kızlar bu yemeklere saldırcam diyenler size bi çözüm
iki domatesi dilimleyin güzelce halka halka fırın tepsine diz üstüne lıght beyaz peynirinide rendele ama böle 2 dilim felan abartmayın üstüne kekik kırmızı biber çok az da tuz istersen bikaçda biber hepsini ver fırına 10 dakka beklet bi güzel ye öyle böreğe felan gerek yok kızlar ..
gerçi 60 lı kilolardasınız tabii dert yok sıkıntı yok anasını satim bak bana 97 kiloyum ahhh ahhhh
çok acıktımmı gidin bi bardak su için az bi kuru nane atın azınıza yeter işte ...
ayy kızlar canım çıkıo zayiflim diye
akşam yemeklerinde masaya oturmuyorum bile ...
miyavmi datlım kabızlık için debridat al eczaneden hemen çözüm olacak göreceksin istersen sağlık ocana felan yazdır tamam mı

Kalemera cnm sakın yemee sakn ama sakınn sana yine hazır gelmiş mangall ben sabahtan beri börek yaş pasta kurabiye ve mantı yaptımm akşam çıldırdımm zor tuttum yememk için ama yinede bir tek ısırık bile almadım sakın tut kendinii derin derin nefes al bana iyi gelio:):):)):

miyavmi cnm sabah kötüydüm o çayı içtim 3 saat sonra iyi geldi:):) iç bence muhakkak etkisi olacaktır

kızlar yeşilçayın ekinezyalısını denedim çilekliye oranla güzel fakat sadesi daha iyi dibi geldi bana soğuk içince
yarında yaseminlisini deneyeceğim bakalım nasıl

öznurcum yemedin dimiii akşam sakın yeme canım
okadar çok canım çektiyse sabah kahvaltın yerine tadına bak sadece
ama akşam yenen şeyler direk kilo oluyomuş canım ya bukadar dayandın dayan

haa sana diyorum ama canm ben bugün kötü bişey yaptım çkolata ve süt içtim
sinirlerim okadar bozuktuki dayanamadım ya ağlıycaktım ya da kendimi avutucak bişiler yapcaktım
herzaman yaptığımı yaptım :gitme:

iyi akşamlar bişey sorucam bu diyeti yapanlar hızla kilo verdikleri için yüzlerinde çökme oldumu bende yarın başlamayı düşünüyorum benide aranıza alırmısınız şimdiden teşekkürler

yazercim canım bende 4 yeşil çay içiyodum biliyosun elmayla birlikte güzel çıkabiliyodum ama 2 gündür olmuyo etdenmi kaynaklanıyo bilmiyom yeşil çaylarada devam ediyom valla elma yemeği özledim ama 5 gün yok asla DENEK oldum çünkü ben her iki topikdede eski topiğim 79 70 arası olan birde burda elma dietindeki arkadaşlarım için hiç bozmadan devam ve 18 de en son herşey yenilmiş içilmiş oluyoki ertesi gün tartıda şiş durmim diye ve lesli 2 gündür devamlı yaplıyo 5 mil 5 gün bozulmicek DENEĞıNıZE güvenebilirsiniz birde elmayı kabukalrıyla yiyin mutlaka bi arkadaşımız mideden dolayı annesi soyup vermişti inanın hatırlayamadım miyavmii senmiydin bilmiyom ama keramet kabuğunda unutmayın

bsrnzm cnm yeminle yemedim yaa akşam okadar acıktımki ağlicaktım ama şimdi iyiyimm .Sende bozma okadar moralini ok geç yememişinn sporla giderrr cnmm

bilmiyorum öznur ya sanki biyerden kaçıırınca herşey gidiyo gibi
dahada üzülüyorum bana stres hiç yaramıyo

ozlem merhabaa bu benim 3. günüm normalde diyette direk yüzümden gider ama bu diyette yüzümde güzelleşio yeil çayın ve elmanın çok etkisi var yüzü zinde tuttuyor birde ben yeşil çayı yüzüme pamukla sürüorumm kızlar muhakkak yapın bunu çok güsel parlaklık verio zinde tutuyorr

ya işte kendin diosun cnmm stres yaramıo diee onun için stres sıkıntı yapma bişi yaptın pişman oldunn birdaha yapmazsın zaten acısınıda fazlasıyla çıkarırsınn yerinde bende olabilirdim akşam o mantıdan börekten yeseydim eğer bende çok üzülürdüm ama yapaacak biş kalmıo o saatten sonra belki akşam yaptığın yarım saat sporu 1 saate çıkarırsan gider hemenn

yok denekciğim ben değildim ben bizzat ısırark yedimmyerimseniben

YAZER kız şu ilk sayfaya yazmıştın ya eklermisinki emziren anneler kesinlikle yapamaz diye sadece ara öğünlerde elma yiyebilirler 3 tane veya 4 ama yeşil çay kesinlikle içmemelerini süte geçiyo hemen ve çocukta etkileniyo tadı değişiyo sütün ve belkide emmeyi bırakıyolar hem yasak çocukta kilo almıyo yeşil çay yüzünden EMZıRENLER kesinlikle lütfen içmeyin çayı bol su çorba tavuk öğlen yiğin akşam çorba sebze sabah kepekli tost salatalık domates falan aralarda yeşil elma yiğn zaten kilo verirsiniz birebir uygularsanız tv de izledim çok yeşil çay yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…