Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım siniirim yediklerime değil
sinirimden yedim zaten ben sinirlenince deli gibi yemek yerim ama çikolatayla kandırdım kendimi

çok teşekkür ederim ben de yarın başlamayı düşünüyorum siz 1 gün boyunca napıyosunuz kaç tane elma yiyosunuz :)

ayy sende benim gibisin sinirli ve üüzüntülü oluncaa tıka basa dolu olsam bile yerim bendeozlem cnm ben 3 ten fazla yiyemiyorum midemde sorun olduğu için fazlası yanma yapıorr bugün 2.5 tane yiyebildim) dün 2 Ama tabi 4 ten aşağı yeme çünkü her 2 satte bir deniyor ve 7 den sonrada bişi yemek yokk

kızllar ben geldim:))
vlla okd r çok pasta börek vardıki bahçe sefasında bir çatal bile almadım..
sakın fire vermeyyiiinn ha vlla döverim:))
bi hafta dayancam bakalım nolcak....

ya kızlar 20 15 de bir soda içtim sade ama deyin niye karnım çok şiş o yüzden miğdeme bişey oturmuş gibi 3 öğün tavuk yiğince ve domates salatalık falan yok hiç onlar sebze oluyo ya o yüzden YAZER kuzum sen yeni akadeşlere domates dilimleyin fırına falan demişin ben sadece sabah kahvaltıda 1 tane yiyodum ve tuzsuz ama .4.5 kilo verdim onları yeseydimki peynirde var üzerinde dahada az vermiş olmazmıydım karnım acıktığında elma yedim su içtim geçti onlarda öle yapsınlar haksızlık bu ya banane ben oynamıyom

valla egzersiz hakkında kaptanımız yazer ilk hafta yapmayın dior 2. hafta başlayın dior ama ben yürüyüş yapıorum birde mekik çekmeye çalışıorumm

hoşgeldin güneşışığıı ya ben bugün zor tuttum kendimi birsürü güzel şey yaptımm ama iç yemedimm nerdeyse yiicekttimm vallaa hemen pc yi açtım arkadaşlara yazdım durdurdular beni):):

iyigecelerr kıymett yok kaçamak söz:) özlem bu benim 3. günümm inceldiğimi hissediyorum ama tartılmadımm

67 cim:) kutluyorum seni sakın yeme:)
benimd eevde bissürüü güzle şeyle rvar tatlı vs en sevdiklerimden yemedim hiç(
arkdşlarda ısrae ettii yine yemedim..
bir hafta hiç bozmadan devam ettiirirmiyim bilmiyorum ya(
kaçamaksız devam ettmek istiyorum...
ancak birbirimizi gaza getirirsek olcak bu iş yoksa yok

öznurcum bu hafta bak 1.200 kilo ama sporda yapıyorum ya annem hemen farketti sen kilo vermişsin dedi
biraz inceldin belli oluyo dedi ki annem kilo konusunda hayatta avutmaz insanı almışsam hemen söyler
gerçekten hemen farkediyor ya

ayy banada diolar 3 gün olduu ama süzülmüşün filan diolar tartılmadım ama cumayı bekliomm valla ben 5 kilo gitsin istiomm ama tabii bellide etmezz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…