Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

şimdi almayı düşünme sen bikere vermişin sonra almışın korkun ondan sanırımm 1 yaptın 2. sini yapmazsınnn sıkınntı yapmaa cnmmm

ahanda yedim bi tane yeşil elma:)
cumadan sonra bir daha elma görmek istemiicme sanırım:)
evt bird egeri dönüşümü va rdimi...
ben genelde veriiirr ve geri alırımm son yıllar hep böyleyim malesef(

evet yine alırım diye korkuyorum diyetisyene gitcem çok yemiycem anneme babama kardeşime beraber yemee gittiğim arkadaşlarıma tembihliycem ben alışana kadar çok yersem uyarsınlar elimden alsınlar hamburger yedirmesinler böyle bi çözüm düşündüm yani

Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others cnm buradan cetvelini felan seçç altta time ve weight seçenekleri var onun weight olanını seç ilk kutucuğa önceki kilonu 2. kutucuğa şimdiki kilonu 3. kutucuğa hedefini yazz sonracığıma altta Create my ticker and get the code butonu var ona tıkla .Tıkladıktan sonra altta kodlar çıkacak o kodlardan;

BB code (used at forums where HTML is allowed)

yazan bölümdeki kodun http ile başlayan kısmındann gif yazan kısmına kadar kopyala sonra paneline gell oradan profil düzenleden Kilo-Doğum takip yazan yere kopyala ve kaydetttttt

Ay kızlarr bugün çok karamsar olmuşuzz canlanın yaww zaten yağmur var yürüyüşe çıkamıom senağlama

diyetisyenlerede gittim vllaa:)
denemediğm yol yok:)
sorun bende uzunnn süreli yapmak lazım diyetlerii..
diyetisyenlerin listesine uyunc averiliyoo..
ama ben çok zor veriyoorum srun o...onlar bile şaştı yani...
yaşam felsefesi olmalı az yemekkk ama olmuyo malleseff..
sürekli dikkat lazım
hele çocukllarrrr hele 2. çocukkktan sonra kalıo ve gitmiyo

az yemek yağsız yemek kural olmalı hayatımızda kızlar evli berak farketmez hele evliler daha bakımlı olmalı çünki kocaları var biz şişkoda olsak elbiseyle kapatıyoz bol giyiyoz oluyo az yiycez azzz

allah senii güldürdün beni vlla:)
kişi kendisi içiin bakımlı olmalı başkası için deil..hep bunu savunmuşumdurr...
koca için veya başka bişi için hiç uğraşamam vlla kendimi ii hissetmek için uğraşıorum ..
az yemek lazım evt(

öyle tabi kendin için öncelikle ama kocada önemli bi faktör değilmi?benim ablamın kocası para verdi spor salonuna gönderdi yağ kırdırdı karısı zayıflayamıyo diye şişman istemiyorum demiş

kocada önemli cnm tabikii de..ama ben kendim takık oldum kilolarıma öylee görüntümde bozukluk yok...lafını etmedi hiç eşim ...sağlıkda önemli birazda onun için...birde ilerisi içiin hep böyle genç kalmiicaz kii....vermek lazım incecik olmak en iyisi:)
slm .h.geldiniz..

kesinlikle çok güzel olursun zayıflayınca gençkızlığına geri dönersin ne güzel olur canım bende versem almışım bide yarım kilo

hş bldm kızlar saolun nasıl gidiyo
elmalar yendimi ben daha ilk elmamı yeni yiyorm
yeşil çayımda yanımda ama br yudum dahi alamadım yine iştahım yok dünde zar zor bir elma ancak yedim
offfffffffffffffffffff

vlla anlaşılıyorki herkes zorla yiyoo elmayı ve yeşil çay zor içilioyo(
ama mejbur devam :) bulantımd ahala devam(
neyse canlarım ben kaçarr..kaçamak yapmayın banada yaptırmayıınn ..
yemeğe gitcem hazırlanmam lazım..ama yemek yok:))
öpt sizii kızlar..

öznurcum ben yeşilçayın içine portakallı form çaayıda atıyorum öyle demliyorum
form çayı portakallı oldugu için biraz tatlı gibi geliyo tadı bana yoksa ben şekersiz asla içemem
elmayıda çok seven biriyim ama neden böyle oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…