günaydın kızlar ben geldim:)
7 de 2,3 bardak su ,şimdide 1,5 dilim kepek ekmeği ve az peynir yedim..
yumurta yemedim çünkü öğlen tavuk yiicem proteini ordan alcam için yumurta kaldı...
iyi haberr:)
c.tesi 74,5 tum bu sbh 73 ..vlllaa açım ama mutluyum:)))
67:) napıoonn cnm.
bende bugun başlıyorum bu diyete ama benim elmam tatlı yeşil elma inşallh bişey olmaz 1hafta anca yapabilirim ben zaten fazlamda 5-6kilo inşallh verebilirim herkese kolay gelsin..
Valla kızlar okadar açtımki açlıktan midem bulanıyodu sabah ılık su filan içmeden hemen kahvaltımı hazırladım .Domatesi dilerken elim titriyodu düşünün:):):
cnm ya benımde midem bulanıyo çokk ve bişeyde yiyemedim
domates salatalık hele adını duyunca kusmak istiyorum
akşmları daha bir beterr açlıkkk vllaa...
3.gün bakalım cumaya kdr dayanacakmıyım:)
Ya sorma valla elim ayağım titriyodu sıcak su ılık su dinlemedim hemen kahvaltımmı yaptım valla cokacimcoook Süpersinn cnmmmm ayy inşallah bende 40 lardan 38 leri görürümmmm .38 giyiyon artık dimiiii
Ya güneşışığıı ben akşam yemeden duramazdımm akşamlarda benim için kötüü oluorr yemekler yapılıorr yemekten sonra tatlılarr eziyet resmen yaa ben akşamı bırak gecede yiyen bir insandım .Gecenin 3 ünde yatağından kalkıp salçalı makarna yiyip yatan bir kız düşünün :1no2:
vlla duvara vurma işini bir ara bend edenemiştim...hatta yerde oturup bi hareket vardı onuda yapmıştım.işe yarıyooo bence....
vlla cnm akşmları midem felaket oluyoo ama bulantıda var bende(
sen yine 4 .güne gelmişsin..ben 3 deyim daha..
ama cumaya kdr devam etcem yani inşlh :)
Evet cnmm evet kesinlikleee vur duvaraa ben o 75 lik zamanlarımda vururkene babam yeter apartman incek başımıza derdi bide pis pis gülerdi:):):) bak birde poponun üstüne otur ayaklarını birleştirip uzat .Kollarınıda bacaklarına paralel birleştir uzat ve poponun üstünde yürü bu hareket ile valla ben yaptığımın 2. günü sonuç aldımm yağlar parçalanıyor sonuçta okadar ağırlık üstüne yürüdüm kolaymmı kaydirigubbakcemile3