artık böyle şeyler yok unut onu hayatından çıkar makarnalar öğlen yenecek rejimden sonra da akşam yemekleri yağsız salata çorba sebzeler olacak tatlı aşam yenmeyecek yoksa geri alırsın öznur çerez cips çıkacak hayatından olmaz diyosan hiç açkalma hepimiz için geçerli ben diyet bitince yiycem hiç geri almam sanıyodum inceciktim yine eski halime döndüm artık yemem akşamları
( haklısın umran tv karşısında cipsler kolalar gece makarnalar börekler tatlılar ya şimdi anlıorumki vücuduma çok acımasızz davranıyormuşum bi çöp tenekesi gibi kullanıyomuşumm .Tıka basa doluyken bile koca bi sandiviçi yiyen insandan nefret ettim şu 4 gündee kendime haksızlık yapıyordumm neden ?
çünkü veremem artık o 12 kiloyu diordum 12 kilo gözümde çokkkk büyümüştü taki sizinle tanışana kadar tekrara tekrar diyorummm sizin destekleriniz sayesinde veriyorum ben kendi başıma diyette allah bilio ya 4. güne gelmem mucizeydiii
ay çok güldüm 67 cim:))
bend eo hareketleri yaptım kendime gülüyodum bi ara..
gözümde canlandı birden:)))
ıyy su bile içemiorum midem bulanıoo..
yeni gelen arkdş hoşgelldinn,başla vllla kesin işe yarıyoo.:)
çünkü aççıızz açç:)
:) evet bana çok gülerlerdi kenimi duvardan duvara savururken) ama zaamanla gürültüyle yaşamaya alıştılar ben kendi odamda popocuğumu duvara vururken içerden babam kardeşime yeter başım ağrıdı gürültüden dediğini çok iyi hatırlıom:):):)
ayyy evett yaa elmayı bugün farklı şekilde denemek istiorumm bıktımm hep ısırmaktan yaa.Suda haşlasamm suyuyla beraber tüketsemm daha ii olmazmı yada hiç ısır çiğne olmasın robotta çekeyim ben elmayı suyla hap gibin yutayımD:
yaww elmayı saatli mi yiyonuz..ben estikçe yiyorrum günde 3,4 tane..
ama midem bulanmaya başladı artıkınn..
kızz öyle daha iğrenççç haşlamak falaann ııyyyyy:))
Umrancım üzülmeee kilo verelimde 2 olsunnnn muhakkak gidecek o kilolarr zatenn ister 1 hafta erken ister 1 hafta geç olsun zaten sen 38 bedene inmişinnn ne mutluuuuuu