Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet nekss aynen devam aman ramazanda 1ay oruç tuttum sıcaklarda bunamı dayanmaıcam diyorum ama karnımda acıkmadı değilkaydirigubbakcemile3

bravo valla azimine hayran kaldım:lepi::hooray:

Çok geşmiş olsun canım ya...
Sen yinede kendini çok zorlama emi?
Her şeyin başı sağlık...

evet nekss aynen devam aman ramazanda 1ay oruç tuttum sıcaklarda bunamı dayanmaıcam diyorum ama karnımda acıkmadı değilkaydirigubbakcemile3

Benim birde daha ilk günüm:)
Herkes yemeğe çıktı ben durdum.
Şimdi ortalık miss gibi kahve kokuyor ama ben yeşil çayımı içicem.
Ama şuda var ki herhangi bir mağazaya gittiğimde 32 dişim meydanda alışveriş yapıcam.Bunu düşününce keyfim yerine geliyorhihoyyyt

merhaba arkadaşlar şuan başım dönüyor kan şekerimde düşüyor birazcık çorba içecem oda emzirdiğim için yoksa onuda yemiycem ama kızım için biraz kendime bakmak zorundayım sabah 9 kahvaltı yaptım 2 saat sonrada bir elma yedim şimdi bu çorba için bana müsade varmı??????????????acele cvp beklerim...

işte bu hergiydiğinin yakışması keyfi bir başka yani yemeği yiyip unutuyosun 30 dk sonra tekrar acıkıyosun amaa elbiselerini giydikçe aynaya baktıkça mutlu oluyosun iyiki yemedim diyosun:)))

Canım emziriyorsun tabiyki var.
Herşeyin başı sağlık.
Bebişininde sana ihriyacı var.
Karar senin tabi ama bence içmelisin...

bencede içmelisin tabi emzirme dönemindeysen daha hafif bir rejim uygula bence

arkadaşım bende aynı durumdayım oyzden sabah kahvaltıda form etimkle normal kahvaltımı yapıyorum
öğlende çorba salata akşam üstüe çorba salata arada kaçıyor bile ucu
ama neticede bebeklerimiz bizden vitamin alıyorlar
ben bide çok emziremiyorum çünkü 2. ayda sütüm gitti denecek kadar azaldı
şimdide öyle tamamen sütüm gitmesin diye yiyorum

ben yazıları okudukça haftada 3-4 kilo verip de az diyenlere çok şaşıyorum. 7 gün gibi kısa bir sürede bu kadar güzel veriyorsunuz bir de beğenmiyorsunuz.Allah'ın gücüne gider. Herşeyin hızlısı değil sağlıksı normal.Kilosu fazla olanlar diğerlere göre tabiki daha çok vericek bir de metobolizmaya göre değişiyor.60 kg civarındaki bir insan 80 kg civarındaki bir insana göre daha az verir. Umarım herkes istediği kiloya sağlıklı bir biçimde ulaşır

neyse yedim arkadaşlar kendimi daha iyi hissediyorum şimdi ama kesin kararlıyım kesinlikle zayıflamam gerekiyor.arkadaşlar kasımın ortasında işe başlayacam ve hiç bir kıyafetimin içine giremiyorum tekrar kendime kıyafetler almak istemiyorum yani benim doğumdan önceki halime mutlaka gelmem lazım arkadaşlar.

evt canım seninde yemene daha çok dikkat etmen lazım benimde sütüm çok azdı hatta bazen iyice gidiyor sürekli helvalar sütlaçlar bulgur pilavları ve kim ne dediyse onu yedim ve tabi günde en az 2 litre su içtim öylelikle 6 ayı geçirdik çok şükür gene sütüm çok değil ama işte yeme içmeyle devam ediyoruz ee tabi artık katı gıdalarada geçtim artık biraz daha rahatız yani..yoksa diyete cesaret edemezdim asla.

canım benim kızım 4 buçuk aylık ama benim sütüm idare edecek kadar bile değil
günde bir iki kereyi geçemiyorum ama nekadar olursa olsun bebegimin sağlıgı için gerekli
bende kim ne dediyse yaptım aldım yedim ama yok artmadı hiç humana çayını denedim en son o bile yaramadı stres beni çok etkiliyor saolsun kaynanamda doğm yaptıgım andan itibaren yapmadıgını bırakmadı

hatta kim ne derse yiyip içtiğim için vermeye başladıgım kilolarıda geri aldım
kızım çok fazla ememediği için başladım bu diyete ama mecburen abartmadan sebze ve çorba tüketiyorum oyüzden istediğim kadar kilo veremiyorum buda çok normal

EMZıREN ARKADAŞLAR geçmişi okumadınız sanırım size sadece elma yasaaaak yeşil çay yasakki özellikle yeşil çay yasak siz kepek ekmekli bol domates salatalık yiyebilirsiniz çayı şekerli içmeyin yeter rezene için bol bol süt yapıyo su için 3 litre mutlaka süt yapıyo çorba yiyin bol salata yeşil salata kıvırcık falan süt yapıyo yağ katmayın içine tavuk balık yiğin ızgara veya haşlanmış akşam yiyin en geç 7 de arada 3 elmayı götürün yani aralarda mutlaka yeşil ekşi elma olcak önerimi dikkate alın özellikle yeşil çay olnı ama çorbada yiğin tavuk ta sebzede

canım ben öyle ypıyorum zaten hiçbişey sütümü artırmadıgı için bari olan sütümüde kaybetmiyim derdine düştüm
inanırmısın günde 6 7 bardak rezene içiyordum içtiğim lohusa şerbetlerinin kompostolarının hesabı yok mutlkada 2 bardak süt içiyordum
ve kim şu süt yapar dediyse tıka basa yiyorudum en son humana çayı aldık o bile işe yaramayınca ümidi kestim artık
yeşil elma ve yeşilçay biraz yaradı ama bana 50 ml bile süütüm çıkmazdı gün boyu
şimdi bir sabah birde akşam 50şer ml süt çıkıyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…