Başlamışsın vazgeçme canım.
Sende tatlı elmayla yap.
Yeşil elma sonuçta.Özellikle ekşi almadım ben.
Öyle çıktı inan tatlıyı tercih ederdim.
Dişlerimi kamaştırdı ama ben vazgeçmedim bir tane yemiş olsamda aynen devam:)
hayirli gunler kizlar sohbeti koyulastirmissiniz
ben dokuluyorum dun camlari sildim havada soguktu usutmusum yatak yorgan yattim ogleye kadar biraz once kahvalti yaptim simdide yesil cay olmek var donmek yok:lepi:
ya ben gecen haftaki gibi bi gevseme hissedemiyorum kendimde bu hafta nedense insallh en az 3kilo veririm:mymeka:
hayirli gunler kizlar sohbeti koyulastirmissiniz
ben dokuluyorum dun camlari sildim havada soguktu usutmusum yatak yorgan yattim ogleye kadar biraz once kahvalti yaptim simdide yesil cay olmek var donmek yok:lepi:
ya ben gecen haftaki gibi bi gevseme hissedemiyorum kendimde bu hafta nedense insallh en az 3kilo veririm:mymeka:
evet nekss aynen devam aman ramazanda 1ay oruç tuttum sıcaklarda bunamı dayanmaıcam diyorum ama karnımda acıkmadı değilkaydirigubbakcemile3
ben elma yiyince karnı m daha çok acıkıyokaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar şuan başım dönüyor kan şekerimde düşüyor birazcık çorba içecem oda emzirdiğim için yoksa onuda yemiycem ama kızım için biraz kendime bakmak zorundayım sabah 9 kahvaltı yaptım 2 saat sonrada bir elma yedim şimdi bu çorba için bana müsade varmı??????????????acele cvp beklerim...
merhaba arkadaşlar şuan başım dönüyor kan şekerimde düşüyor birazcık çorba içecem oda emzirdiğim için yoksa onuda yemiycem ama kızım için biraz kendime bakmak zorundayım sabah 9 kahvaltı yaptım 2 saat sonrada bir elma yedim şimdi bu çorba için bana müsade varmı??????????????acele cvp beklerim...
Ben kaçtım kızlar.
İşlerimi toparliyim yine gelirim.
Görüşürüz.
arkadaşım bende aynı durumdayım oyzden sabah kahvaltıda form etimkle normal kahvaltımı yapıyorum
öğlende çorba salata akşam üstüe çorba salata arada kaçıyor bile ucu
ama neticede bebeklerimiz bizden vitamin alıyorlar
ben bide çok emziremiyorum çünkü 2. ayda sütüm gitti denecek kadar azaldı
şimdide öyle tamamen sütüm gitmesin diye yiyorum
evt canım seninde yemene daha çok dikkat etmen lazım benimde sütüm çok azdı hatta bazen iyice gidiyor sürekli helvalar sütlaçlar bulgur pilavları ve kim ne dediyse onu yedim ve tabi günde en az 2 litre su içtim öylelikle 6 ayı geçirdik çok şükür gene sütüm çok değil ama işte yeme içmeyle devam ediyoruz ee tabi artık katı gıdalarada geçtim artık biraz daha rahatız yani..yoksa diyete cesaret edemezdim asla.
EMZİREN ARKADAŞLAR geçmişi okumadınız sanırım size sadece elma yasaaaak yeşil çay yasakki özellikle yeşil çay yasak siz kepek ekmekli bol domates salatalık yiyebilirsiniz çayı şekerli içmeyin yeter rezene için bol bol süt yapıyo su için 3 litre mutlaka süt yapıyo çorba yiyin bol salata yeşil salata kıvırcık falan süt yapıyo yağ katmayın içine tavuk balık yiğin ızgara veya haşlanmış akşam yiyin en geç 7 de arada 3 elmayı götürün yani aralarda mutlaka yeşil ekşi elma olcak önerimi dikkate alın özellikle yeşil çay olnı ama çorbada yiğin tavuk ta sebzede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?