Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

nekss bu ay doğumgünüm var altın hastasıyım ben babacımda altın takı alcakmış kızım yabancı değilim ben gel sen beğen ben alayım ne istiyosan dedi dedim babacım bişey alma ben zayıflıyım götür ne istersem al hasretim uzun çizme dar mini etek giymeye dedim tamam dedi gitcem ne beğenirsem giycem dar kotlar mini etekler orlon kışlık elbiseler hevesimi alıcam hiç acımıycam paraya kısa giyemem demiycem giyicemmm

Gitsin kilolar yanda yandannhihoyyythihoyyyt

Benimde tek hayalim var oda eşortman spor ayakkabı dar bir badi giyip sevdiğimin yanına öle gitmek.Şimdi bende bel göbiş filan yok.Ama basen maşallahı var.Sevdiğimde direk söylemiyor ama bu nedenden dolayı pantolon giyinmemi istemiyor.En azından onun yanındayken biliyorum benO yüzden hep etek giyiyorum.Ama düşünün o gayet rahat ben ne kadar spora uydurmaya kalksam da olmuyor.Vericez bu kilolar gidicekkkk!!!

2*100=popo eritme
2*10=göbiş eritme
2*10=bel eritme

İlk hafta bu sayıda.
sonraki haftalarda artıcak.
Ayrıca akşamda poşetle yürüyüş yapılacak en az yarım saat.

Hadi hayırlısı...

Selam Kızlar
3 gündür bu başlıkta yazılanları okuyorum ama hepsini okumak mümkün değil
çoğuna baktım ve azimle kilo verenleri tebrik ediyorum.
bende bugün başladım bu diyete ama sabah kahvaltıdan sonra elma yemek gelmiyor içimden çünkü ben meyve yiyemiyorum :S elma bana bakıor ben elmaya
neyse umarım bende sonuç alırım sizler gibi

Pares isminin tersini sormam adaşmıyız diye merakımdan dı evet adaşız.gamyoncuiremsu:dance:

Günde en az 4 elma yemen lazım canım.
Benim aldığım elmada bir ekşiymiş ki dilim damağım kurudu.
Kurudukça su içiyorum içtikçe lavabya gidiyorum:)
Alışıcaz artıkın.Bende daha bir tane yedim.3 tane daha yemem lazım en az.

artık akşama kadar alıştırıcam kendimi :S
sizleri takipteyim

ya ben ekşi elmayı görmedim dün birsürü tatlı yeşil elma aldım-tatlicadiarzu- onunla yapsam nolurki şimdi çıkamamda dışarı bizim ufaklık var azimlede başlamıştım bugun senağlama

ya ben ekşi elmayı görmedim dün birsürü tatlı yeşil elma aldım-tatlicadiarzu- onunla yapsam nolurki şimdi çıkamamda dışarı bizim ufaklık var azimlede başlamıştım bugun senağlama

Başlamışsın vazgeçme canım.
Sende tatlı elmayla yap.
Yeşil elma sonuçta.Özellikle ekşi almadım ben.
Öyle çıktı inan tatlıyı tercih ederdim.
Dişlerimi kamaştırdı ama ben vazgeçmedim bir tane yemiş olsamda aynen devam:)

hayirli gunler kizlar sohbeti koyulastirmissiniz
ben dokuluyorum dun camlari sildim havada soguktu usutmusum yatak yorgan yattim ogleye kadar biraz once kahvalti yaptim simdide yesil cay olmek var donmek yok:lepi:
ya ben gecen haftaki gibi bi gevseme hissedemiyorum kendimde bu hafta nedense insallh en az 3kilo veririm:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…