cnm tabi senin dediğin harekette var ama dediğim öle değil hamur gibi açıcan kendini fazla bastırma ben ilk yaptığımda mosmor etmiştim biryerlerimi oklaya ile heryerini açıcann kızlar ben 12 yaşındaydımm bundan 11 sene öncesini düşünün karnımın büyüklüğündenn önümü göremezdim açıkça söyliyim şimdi ::kedi: ben bu oklava ile ne yaptım ne ettim dümdüz etmiştim göbeğimi ve şunuda söyliyimm ve bude gerçek 75 kiloya çıktığım zamanlarımda bile göbeğim hiç sarkmadı ayva dedikleri şekilde oluor hepp sadece genişliordum doğal olarak oda okadar kiloyu alınca :):) şiddetle oklavayı duvara vurmayı poponla yerde yürümeyi streç ve çöp poşetini alabilecekseniz sauna shortu öneririrm kızlarrrrr
nekss bu ay doğumgünüm var altın hastasıyım ben babacımda altın takı alcakmış kızım yabancı değilim ben gel sen beğen ben alayım ne istiyosan dedi dedim babacım bişey alma ben zayıflıyım götür ne istersem al hasretim uzun çizme dar mini etek giymeye dedim tamam dedi gitcem ne beğenirsem giycem dar kotlar mini etekler orlon kışlık elbiseler hevesimi alıcam hiç acımıycam paraya kısa giyemem demiycem giyicemmm
selam kızlar leslimide yaptım 1130 gibi yedim tavuğumu geçmişi okim geliyom
sağol anlayışın için ablam Şeniz ay çok üzülmüştüm çocuğa yapıyosun diye kaydirigubbakcemile3 gerçi oğlan çocukları hiç büyümüyo 22 sinede gelse eline vermeden yiyemiyo elmayı haklısın. hoşgörmiycek bişey yok ablam serap adım evet bolca olunca sitede tersten yazdım
Selam Kızlar
3 gündür bu başlıkta yazılanları okuyorum ama hepsini okumak mümkün değil
çoğuna baktım ve azimle kilo verenleri tebrik ediyorum.
bende bugün başladım bu diyete ama sabah kahvaltıdan sonra elma yemek gelmiyor içimden çünkü ben meyve yiyemiyorum :S elma bana bakıor ben elmaya
neyse umarım bende sonuç alırım sizler gibi
Günde en az 4 elma yemen lazım canım.
Benim aldığım elmada bir ekşiymiş ki dilim damağım kurudu.
Kurudukça su içiyorum içtikçe lavabya gidiyorum:)
Alışıcaz artıkın.Bende daha bir tane yedim.3 tane daha yemem lazım en az.
artık akşama kadar alıştırıcam kendimi :S
sizleri takipteyim
ya ben ekşi elmayı görmedim dün birsürü tatlı yeşil elma aldım-tatlicadiarzu- onunla yapsam nolurki şimdi çıkamamda dışarı bizim ufaklık var azimlede başlamıştım bugun senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?