Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler arkadaşım uyarın için

POŞETÇı arkadaşlara gelince tabi bütün geçmişi okuyamadığınız için yazim ben yine ben geçen sene doktora gidip listede almıştım onun verdiği listeğle tam 2 ayda 12 kilo verip 79 dan 67 ye düştümki kilomu gördükten sonra bi daha 67 görmedim çünkü 2 kere gittim rejim doktoruna sırf yağım bakılsın falan diye 15 gün görmüş oldu beni yani napim pahalı ve kendi kilolu yani balık etli neyse kızlar benim evde yürüğüş bandım elektirikli değil kendi gücünle çalıştırıyonki dahada yoruyo ben onla hergün 1 saat bazen 2 saatde olduğu olmuştu yapıyodum şimdi gelelim POŞETE orto boy çöp poşeti 3 tane eğer üst tarafınız da varsa 4 tane benim yok o yüzden 3 tane1 poşet 2 tane delince altan açılcak giyilcek iç çamaşırı gibi göbeğinizide kaplıyo göğüslerinizide 2 ci poşet alttan tek delik küçük delincek onuda çorap giyer gibi giyilcek ayak bileklerinden başlayıp yukarı kadar çekilcek delik olan kısım ayak bileklerinde kalcak yani poşetin uzunluğuna göre basen falan kaplanmış oluyo önceki giydiğiniz poşetin üstünede geliyo 3 cü poşette aynı şekilde olcek diğer bacağa 4 poşette 3 yırtık yapın kafadan geçirin kollarınızdan ama ben onu yapmadım üst zaten yok basen ve kalça çok neyse gelelim önemli kısma ince külotlu çorap 3 beden benimki büyük beden evde vardır herkesin ayak kısmında ucunu kesin giyin poşetlerin üstüne göbeğinizinde üstüne kadar çekin onun üstünede giyin eşofmanlarınızıda yürüğün tabiki evde yoksa sırılsıklam oluyonuz en az yarım saat yürüğüş bandında durmadan yürüğün banyoya gidin bakın ne sular dökülüyo ben bunu burda anemdeyim lesliyi yaparken her sabah yapıyom sizde yapın

evet poşeti bende denedim sonradA tuzla satılan şortlardan aldım internetten oda Çok işe yarıyor sadece dışarı çıkarken giyiyorum.
ha birde yeşilçay süt yapıyormu gerçekten?

YENı ARKADAŞLAR 3veya 4 gündür yapan kızlar lesliyi biliyomusunuz bilmiyosanız 1 ci sayfada yazer koymuştu indirin ben her sabah durmadan yapıyom anemlerde olduğum için yürüğüş bandım yok tabi zaten olsa ne olurki yapmıyodum ama lesliyi mutlaka yapıyom bakın 6 cı oldu yapışım poşetleri geçirip yapıyom ve mükemmel hatta kas yapıyo bende belkide tartıda o yüzden fazla gözükmüyodur yani aslında tabi görünüyoda daha fazlasını istiyom belki ama yaş 33 tabiki kasım olsun gitmesin tartı önemli değil benim için zayıf görünim kaslı olim ben lesliyi 5 mili hiç dinlenmeden yapıyom 68 dakika zaten çok zevkli sizde yapın ben onu cd ye çektirdim kardeşime eve gidince tv den yapcam bilgisayarın karşısında yapıyom burda kardeşimin odası zaten geniş ama evde oğluşumun odasında bilgisayar orasıda küçük neyse burda yaparken halıyı kaldırıyom zaten mecbursuz rahat hoplayıp zıplamak için birde çöp poşetlerinden bir su dökülüyoki sormayın fenaaa yapın mutlaka aayyyy çok konuştum yok çok yazdım

CANIM YEŞıL ÇAY YASAKKK emzirenler içemez süt yapmaz rezene süt yapar profu oldum artık kızlar yapmayın ne olur ben tvde onlarca doktordan duydum 1 tane belki dedi doktorun teki hatta içmeseniz daha iyi sütünde tadını değiştiriyo yahu sizler yani kendimi katmıyom içebiliyom zor içiyosunuzda bebeklerimiz nasıl içsin 1 birde kafein var içinde zaten 2 de zayıflatıyo dahası tuvalete çıkarıyo çocuklar sürekli cırcır olur ve kilo almaz rezene su için canlar

neyse kaçtım dönerim yine pes etmek yok sakın fıstıklar emziren anneler öpün bebişlerinizide benim için mis gibi kokuyolardır onlar şimdi bizimki 4 bitcek kasımda büyüdü tabi bebek gibi kokmuyo yani tabi güzel kokuyoda süt kokusu bebe kokusu başka

Benim elmalar çok ekşi yahu dişlerimi sızlatıyor valla
Vazgeçmek yok dabi ama böle tuhaf oluyorum yerken oyy oyy...

kızlar bugün canım heç nişede istemio ya acıkmış felan deelim ..
sabah kahvaltımı ettim bi ..
elmaları püre yapıp yicem
bacağımda hareket yapınca ağrıyo hemen yaa. mekik çekicem artık

kıymet-aycım uyarıların için teşekkürler benden şaşırdım zaten yeşil çayı hem sevmem hemde içemiyorum zorlasamda ne bilim ben yanlış anladım herhalde sağolacın canım benim ya.

aa bide yeni kızlar siz elmayı az yiyosunuz en az 4 ama aslında 6 veya 7 tane olcak ne kadar çok elma o kadar kilo gidiyo ve tabiki elmanızıda yemediğiniz için açlık çekiyosunuz yemek canınız isteğince elmayı yiğin yeşil ekşi olcek kırmızı tatlı olandan alan var olmaz o açıktırıyo yeşil yeşil en yeşil ve ekşi ya ne güzel oluyodu elmayı yiğince bıkıyodum hergün 6 tane yiyodum ama et olayında elma yani meyva ve sebze yasak ya wc ye çıkamadım hala elmamı özledim şu çarşambada bitsin 5 günüm bitcek elma et yicem ben wc ye çıkabilyodum günde 3 veya 4 kere yanıı

kıymet-aycım uyarıların için teşekkürler benden şaşırdım zaten yeşil çayı hem sevmem hemde içemiyorum zorlasamda ne bilim ben yanlış anladım herhalde sağolacın canım benim ya.

bişey değil kuzum öp bebeğini benim için bol su rezene iç mutlaka o kompostulara kanmayın çok kilo aldırıyo ve o kadarda süt olmuyo yani birde relax canım hiç bişeyi kafanıza takmayın o da sütü keser sadece 8 ay emzirebildim ben kesildi keşke rezeneyi bilseydim o zamanlar sonradan duydum ben ve tabi stres yaptım kilomu çok taktım gitti sütüm birde sık emzirmek çok süt yapıyodu bilseydim sürekli emzirirdim bebemi sık sık emzirin 3 litre net su belirleyin unutabilirsiniz 2 buçuk litrelik kola şişesini su doldurun sadece siz için ayriyeten 3 bardakta su için oldumu size 3 litre su

ya kızlar benim elmalar çok ekşiydi zor yiyordum
eşim dün akşam yeni elmalar aldı bana kocamanlar yemyeşiller
ama ilk aldıklarımın içi semsert çok suluydu bu elmaların içi kumlu gibi
ve ekşiliği normal ve diğer elmaya göre daha çok pahalı bir elma
ama bana kırmızı elmayı anımsatıyo sürekli tedirgin oldum ya neden bukadar farklı ki kızlar

canım ben dediğim gibi günde 6 7 bardaga kadar rezene içiyodum hemde ballı rezene
en az 1 2 litre su 2 bardak süt ve kompostolar düşün içiim dışıma çıkıyodu ama yapmadı
gerçi inanılmaz stresler atlattm tek desteğim annem ve eşim oldu ama gidn benimm sütüm oldu işte
ve geriye kalan kilolaaaaaaarrrrrrrrr

Ben şu saat oldu iki tane yiyebildim yahu...
Sabah:09:50 de ılık limonlu suyumu içtim
10:00 bir domates,salatalık,3 zeytin iki dilim kepek ekmeği yedim
11:00 bir kupa yeşil çay içtim.
12:45 bir elma yedim
15:15 bir elma daha yedim.
1,5 litre su içtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
evvvettttt kızllarrr yemektne geldiim:)
ne yediimm: 2 kaşık çorba,3 kaşık tavuk sotee,iki bardak çayy..
yani kaçamak yok halla elmaya devam 2.elmayı yedim..ya 6,7 elma yiyemem ben midem bulanıyo

neksscim yemeye çalış canım çünkü arada yemek yemiyosun ve metoblzman çalışması için
elma yemen gerekli işin sırrıda burda
ben günde mutlaka 5 tane yiyorum en fazla 7tane yiyebiliyorum

neksscim yemeye çalış canım çünkü arada yemek yemiyosun ve metoblzman çalışması için
elma yemen gerekli işin sırrıda burda
ben günde mutlaka 5 tane yiyorum en fazla 7tane yiyebiliyorum

2 tane yedim canım daha oda zorla.
İlk günüm daha zorlanıyorum açıkcası ama vazgeçmiş değilim vazgeçmicemde.

Elmayı üçledim...
Valla helal olsun 6,7 elma yiyemem ben ya.
Ama benim elmalarda maşallah kocaman kocaman.
1 kilo aldım tam.

Dişlerimi hissetmiyorum çok ekşi yaaaa
Kızlar sürekli yazıyorum ama yazmassam vazgeçerim.
İlk sayfalara dönim başarı hikayelerini okuyuo motive olim...
Oyy oyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…