EMZİREN ARKADAŞLAR geçmişi okumadınız sanırım size sadece elma yasaaaak yeşil çay yasakki özellikle yeşil çay yasak siz kepek ekmekli bol domates salatalık yiyebilirsiniz çayı şekerli içmeyin yeter rezene için bol bol süt yapıyo su için 3 litre mutlaka süt yapıyo çorba yiyin bol salata yeşil salata kıvırcık falan süt yapıyo yağ katmayın içine tavuk balık yiğin ızgara veya haşlanmış akşam yiyin en geç 7 de arada 3 elmayı götürün yani aralarda mutlaka yeşil ekşi elma olcak önerimi dikkate alın özellikle yeşil çay olnı ama çorbada yiğin tavuk ta sebzede
kıymet-aycım uyarıların için teşekkürler benden şaşırdım zaten yeşil çayı hem sevmem hemde içemiyorum zorlasamda ne bilim ben yanlış anladım herhalde sağolacın canım benim ya.
bişey değil kuzum öp bebeğini benim için bol su rezene iç mutlaka o kompostulara kanmayın çok kilo aldırıyo ve o kadarda süt olmuyo yani birde relax canım hiç bişeyi kafanıza takmayın o da sütü keser sadece 8 ay emzirebildim ben kesildi keşke rezeneyi bilseydim o zamanlar sonradan duydum ben ve tabi stres yaptım kilomu çok taktım gitti sütüm birde sık emzirmek çok süt yapıyodu bilseydim sürekli emzirirdim bebemi sık sık emzirin 3 litre net su belirleyin unutabilirsiniz 2 buçuk litrelik kola şişesini su doldurun sadece siz için ayriyeten 3 bardakta su için oldumu size 3 litre su
aa bide yeni kızlar siz elmayı az yiyosunuz en az 4 ama aslında 6 veya 7 tane olcak ne kadar çok elma o kadar kilo gidiyo ve tabiki elmanızıda yemediğiniz için açlık çekiyosunuz yemek canınız isteğince elmayı yiğin yeşil ekşi olcek kırmızı tatlı olandan alan var olmaz o açıktırıyo yeşil yeşil en yeşil ve ekşi ya ne güzel oluyodu elmayı yiğince bıkıyodum hergün 6 tane yiyodum ama et olayında elma yani meyva ve sebze yasak ya wc ye çıkamadım hala elmamı özledim şu çarşambada bitsin 5 günüm bitcek elma et yicem ben wc ye çıkabilyodum günde 3 veya 4 kere yanıı
neksscim yemeye çalış canım çünkü arada yemek yemiyosun ve metoblzman çalışması için
elma yemen gerekli işin sırrıda burda
ben günde mutlaka 5 tane yiyorum en fazla 7tane yiyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?