kızlar kahvaltımı yaptım kahvaltı diyebiliyom 4 günün sonunda tavuğa kahvaltı diyemiyodum bişey dicem şimdi ben bu kahvaltıyı 10. 30 da yaptm ya sabah 7 .30 da kalktım tartıldım ya wc ye gittikten sonra ve kıyafetsiz tartılırım hep hani 74.5 tü ya kahvaltıdan önce su da içmeden dedim bida tartılim 74 düz çıktı tabi aradan zaman geçti ve spor yapmamıştım ikinci tartılmamdan önce wc ye gittim ama küçük olandı neyse 3 saat arada yarım kiloda gitmiş tabi insan sabah kalkınca şiş de olabiliyo ve tartı doğru şekerler yerindende oynamadıki ve baktım tam sıfırda ve tekrar tekrar tartılım 74 yani 4 günde 2.5 vermiş oldum neyse kahvaltıma gelince iskender yemiş gibi mutluyum 1 yumurta haşlanmış 1 domates ki yerken ne kadar özledimi hissedtim 1 salatlık 2 sivri biber yarım çay bardağı sütle yapılmış şekersiz nescafe onuda özlemişim sütle içmeyi tatlı niyetine geldi 1.5 litre suyumuda bitirdim ve çok tok hissediyom elmamı 12 de yicem 2 gibide tavuk sonra elma sonra tavuk yine en son 18 de bitmiş olur hepsi yemelerimin içmelerimin çok mutluyum çoooook anemde hastanede iyi hissediyo kendini kardeşim dün gitti iyi görmüş annemi ama çok dua ediyoduk ALLAH o doktordan razı olsun dedim ya ben öle hastane hemşireler görmedim burdaki arkadaşlardan varsa bursa ya bağlı yerlerde oturanlar yenişehire bağlı devlet hastanesi adam iç hastalıkları uzmanı çokta yi ilgileniyo yani ALLAH razı olsun diyosak anlayın artık siz neyse ev işi beni bekler çok mutuyum çok