Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

eheheheh yürüyüşten geliommmmm kaçamağın acısını öyle bi çıkardım ki:ayy nasıl özlemiişimm napıonuzzz siz bakemmmm nasıl gidiooooo

hoşbuldukk cnmmmmmm okuudm yorumlarınızıı ismim geçmiş hepp :):) bugün bomba gibiyimmm allahıma şükürr:):) siz nasılsınızz nasıl gidiyor diyet kızlarrrrrrrrrrrrr :sm_cool:

Ohh sporlarda yapılmış ne güzel:)
Valla ben iyiyim açlık hissi yok zaten beni batıran akşamlar.
Popo eritmek için yöntem arıyoruz sabahtan beri ümranla
Bu aradada ismin sık sık anıldı dabi

eheh umrannnnnnnnnnn kıssss bende kahve içtim 1 kahve fincanı ):):)):) üzülme üzülmeee bişicikler olmass

tamam nerden aldıydın onları bidee bedeni varmı yoksa herkese oluyomu ben alırsam annem babamda kullanmak ister çünki

sılacımmm nasılsınnn kıslarrrrrr nekss kıymetay umrancımmm oy oyyyy nasıl öslemişimmmmm:)

kızlar kahvaltımı yaptım kahvaltı diyebiliyom 4 günün sonunda tavuğa kahvaltı diyemiyodum bişey dicem şimdi ben bu kahvaltıyı 10. 30 da yaptm ya sabah 7 .30 da kalktım tartıldım ya wc ye gittikten sonra ve kıyafetsiz tartılırım hep hani 74.5 tü ya kahvaltıdan önce su da içmeden dedim bida tartılim 74 düz çıktı tabi aradan zaman geçti ve spor yapmamıştım ikinci tartılmamdan önce wc ye gittim ama küçük olandı neyse 3 saat arada yarım kiloda gitmiş tabi insan sabah kalkınca şiş de olabiliyo ve tartı doğru şekerler yerindende oynamadıki ve baktım tam sıfırda ve tekrar tekrar tartılım 74 yani 4 günde 2.5 vermiş oldum neyse kahvaltıma gelince iskender yemiş gibi mutluyum 1 yumurta haşlanmış 1 domates ki yerken ne kadar özledimi hissedtim 1 salatlık 2 sivri biber yarım çay bardağı sütle yapılmış şekersiz nescafe onuda özlemişim sütle içmeyi tatlı niyetine geldi 1.5 litre suyumuda bitirdim ve çok tok hissediyom elmamı 12 de yicem 2 gibide tavuk sonra elma sonra tavuk yine en son 18 de bitmiş olur hepsi yemelerimin içmelerimin çok mutluyum çoooook anemde hastanede iyi hissediyo kendini kardeşim dün gitti iyi görmüş annemi ama çok dua ediyoduk ALLAH o doktordan razı olsun dedim ya ben öle hastane hemşireler görmedim burdaki arkadaşlardan varsa bursa ya bağlı yerlerde oturanlar yenişehire bağlı devlet hastanesi adam iç hastalıkları uzmanı çokta yi ilgileniyo yani ALLAH razı olsun diyosak anlayın artık siz neyse ev işi beni bekler çok mutuyum çok

Cnm şimdi şöle bişi var onların bedebnleri var S-M-L-XL-XXL vede korse gibi düşünün ben L bedeninii almıştımm ama ozaman daha kiloluydum tabii şimdi örneğin bana M bedeni olur ama L bedenindede sorun yaşamıyorumm öyle üstünüzden düşmüyo yaniii ama biraz vücudu sarması önemli ben memnun kaldımm şu 2 gündür kullanmıyorum ama bugün takcam .Ya kızlar şöle söyliyim size ben o shortla yürüyüşe çıkmaya utanıyorum :) neden derseniz shortu giiyorumm çıkıyorumm 10 dk sonra terliyorum 1 saatlk yürüyüşümün sonucunda ne hale geliorum bilionuzmu :) hemen sölimm terim shortun dışına çıkıoo ayak kısımlarından akıoo sırılsıklam oluomm göbek kızmım ön kısmım ve dışardan gören biri ya bu kızı ıslatmışlar der yada bu kız işemiş:):)): ondan gidişim rahat oluoda dönüşümm muhteşem oluoo

kıymetcim allah anneni size bağışlasınnn anne kavramı çok öneli ben anneni 7 ay önce kaybettim onda ne zmaan anne ve hastane lafı duysam içim titrer

Kıymet senin adına çok sevindim alla hep böle mutlu emi:)Annenede acil şifalar diliyorum canım.Her zaman ne diyorz her şeyin başı sağlık...

Öznur ben o ıslanmaya razıyım valla.Yeter ki küçülsün şu popom.
Siz kahve içtiğinize göre bir denede ben içim bari
Hem erken daha bir şey olmaz dimi
Bu haftayı zaten salladım gibi bir şey.Alışma dönemi oldu benim için.
Sizleri tanıdım en önemlisi:)Haftaya tam gaz hiç fire vermeden devam ederim inşallah

Doktorlar çok önemli anacığımın hiçbişeyi yoktu bi zature başlangıcıyla yatırdık 1 ay kaldı hastanede vefatına 3 gün kala doktor ilk bana söyledi anneniz kanser dedi ya nasıl bişidir anlatamıyorumki allah anamdan razı olsunnn allah sizin analarınızıda başınızdann eksik etmesinn.Üzüldüğüm şey ie kardeşimin üniversiteyi kazanacağını benim evlendiğimi göremeyeceği olacak torunlarını göremeyeceği sevemeyeceği

iç kız nekss iç bende aman dedim 1 şekerden ne olcek içiverdim gayri dün akşamda 1 salatalığı doğradım üstüne yoğurt döktüm tuz nanede attım öyle yedim 2 akşamdır onu yiyorum hiç acıkmıyorum zararı olumuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…