Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

oyyy kıyamammm benn ne bırakması kızzzz yine akşama kadar burda olcamm sadece diyet değiştircemmm :) haa bu arada çikolatalı gofret olurrr ama bitter çikolatalı olandan yicenn tamammmıııııııııııııııııııııı

bakk umran gördünmüüü nasıl örnek oldun nekse lmaz: kız döverim ikinizideeeee dünden razısınız menülere falannn ya millet 3 hafta rejim yapıoooo kendine hediye olarak ya küçük bi dürüm yiyoo yada kola falan içioo sizzzz menüden bahsedionuzzz içinde kolası patatesi hamburgeriiii kızz vallah döverim ikinizideeee heeeeeeeeeeeeeeeeeee lmaz:

ozaman ondanda vazgeçtim bitter yiyeceğime hiç yemem sevmem bitter tamam yemiyorum ya yemiycem bişey tamam

Tamam tamam sustumm:)
Doğru menü filan yok çok ayıp ümrannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
İsveö diyetine baktım ben işte olduğum için uyguluyamam
Dışardan söylesem olmaz hepsinide taşıyamam ki iş yerine:S:S

arkadaşımda yapıyo isveç dieti ama çok zor o ya yani harfiyen uyacaksınız öle yazıyo 4 günde 4 kilo vermiş öle dedi sabah konuştum sabah bi baktım 1.6 kilo yok serap dedi etten sonra elma mı yoksa isveçmi yapsam diye düşünüyorum şimdi

ya öznur gülemiyorum varya 2 gündür spor yapıyorum dün 75 tane mekik çektim karnım ağrıyo gülünce konuşunca yattım kalkamamışım gece ah ağrıyo diye sayıklamışım babam dedi:)))))))

paress et diyeti benim aklıma pek yatmıoo bence isveç yapmalısın içinde yumurtasıda var etide ıspanağına yoğurdu salatasıda

paress et diyeti benim aklıma pek yatmıoo bence isveç yapmalısın içinde yumurtasıda var etide ıspanağına yoğurdu salatasıda

valla 2günde 2kilo gitti bakçam bugün ne gidicek sabaha die
ama isveç çok sakat ya çay yok kahve yok ona takılıyom ben nası akşam olcak onlar olmadan

cnm bende salam yemedim şimdide yemem peyniride biraz zorla 1 kibrit kutusuda olsa ye bence çünü dengeliyorlar bu diyette proteinleri karbonhidratlarıı

hımm parescim o tarafını bilemiomm ama kahve var sbahları 1 fincan içionn diyette yazıoo onun dışında içmicenn .Benim öle çay kahve isteme gibi bi durumum olmadığı için rahatımm ama sen 1 fincan filan içersin yaa yorumları okuduğumda içende vardı 1-2 fincan açık olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…