Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

çok üzücü bende bir kaç ay önce öldüm öldüm dirildim anneme kanser dediler elinde kist var diye çok kötüydü ben ölücem sandım ekmeğim göz yaşım birlikte gidiyodu çok acı çok allahtan temiz çıktı sonuç şimdi eskisi gibi iyi bişey yokmuş ama yaşamayan bilmezmiş allahım verımı yoğumu al dedim yeterki annemi alma((((((((((((((

he yaa öle hafif şeyleri yiyinn yaa örn çokmu acıktın bol limonlu salata ye bir kase yoksa vücut hıncını çıkarıo bak ben gecenin 1 inde yedim :) benim durumumuma düşme sakın

Onu bende yapcam ya dün ölüyordum açlıktann uyudum:)
Yoksa dayanamazdım diyim...

Yok canım dengesiz değilim gerçi neyi kastediyosun tam anlamadım ama ben neşeli ve açık sözlüyümdür bu çatlaklığa giriyorsa doğrudur gamyoncuiremsulmaz:
uzlaşmayı bilmiyoruz işte biraz patavatsızız
kıymetcim allah anneni size bağışlasınnn anne kavramı çok öneli ben anneni 7 ay önce kaybettim onda ne zmaan anne ve hastane lafı duysam içim titrer

başın sağolsun canım çoküzüldüm :teselli:

bugün et dietinde üçüncü günüm abur cubur istiyo canım ama onun dışında hiç sıkıntım yok zaten tıka basa yiyorum ilk gün toksin attım sanırım 1.8kg verdim dün bütün gün pc başında oturup sıfır hareket etmeme rağmen 300gr vermişim hep aç tartılırım onuda sölim yani iki günde 2.1 kg verdim ki burakama elmada 3 günde ulaşmıştım ve açlıktan ölüyo gibiydim amaelma yemeyide özlemedimdeğil 5 güne tamamlayıp kalan kiloma göre tekrar elmaya dönebilirim öpüyorum hepinizi çok yazmayın valla takip etmesi çok zor oluyo :1ninca:

Diyorum yaa anne çok farklı hayatının her her noktasında ihtiyaç duyuyorsun ya kimse sana anne gibi bakamıyor kimse anne gibi saf düşünüp ana gibi acımıyorr

Allah kimsenin başına vermesin.Ben yapı itibariyle duygularını çok dışa vurabilen değilim.Annem guatr ameliyatı olmuştu başını kaldıramıyordu çok zor günler geçirdik.Annemi o ameliyat önlüğüyle görünce başladım ağlamaya hüngür hüngür çok zor yaa

seni çıkarsız karşılıksız sadece seven tek kişi o neyse yaranı deşmeyelim bitanem allah sabırlar versin sende anne olacaksın o sevgiyi yavrunda yine bulacaksın inşallah:)

kızlar ben haftaya yani cumadan sonra c.tesi isveç diyetine başlıorum 13 günlük bir diyet 6 kilodan 13 kiloya kadar verdirebilio ben 1 kere denemiştim 5 gün yapabildim oda kaçamak yaparakkk 4 kilo vermmiştimm tüm yorumları okumuştum ozmaan 13 günde 10 -8-11-15-7- gibi kilolar verenler varrr ama bu diyetin tetikleyicisi başlayınca 1 hafta sakın bırakmayın deniyor ondan el mahkum 1 hafta yapcan :)elma diyetindenn çok doyurucu :) ama ben yine günde 1 yeşil elmamı yicemmm

ya kızlar 65 olunca bi öğlen hamburger menü yiyebilirmiyim 5 kilo daha verince ama söz yediğim gün başka bişey yamiycem

hişttttttt millet kendine hediye sadece birtane bişi yiyooo bizim hatunnnn menüden bahsedioo lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…