iç kız nekss iç bende aman dedim 1 şekerden ne olcek içiverdim gayri dün akşamda 1 salatalığı doğradım üstüne yoğurt döktüm tuz nanede attım öyle yedim 2 akşamdır onu yiyorum hiç acıkmıyorum zararı olumuki
uzlaşmayı bilmiyoruz işte biraz patavatsızızYok canım dengesiz değilim gerçi neyi kastediyosun tam anlamadım ama ben neşeli ve açık sözlüyümdür bu çatlaklığa giriyorsa doğrudur gamyoncuiremsulmaz:
kıymetcim allah anneni size bağışlasınnn anne kavramı çok öneli ben anneni 7 ay önce kaybettim onda ne zmaan anne ve hastane lafı duysam içim titrer
he yaa öle hafif şeyleri yiyinn yaa örn çokmu acıktın bol limonlu salata ye bir kase yoksa vücut hıncını çıkarıo bak ben gecenin 1 inde yedim :) benim durumumuma düşme sakın
çok üzücü bende bir kaç ay önce öldüm öldüm dirildim anneme kanser dediler elinde kist var diye çok kötüydü ben ölücem sandım ekmeğim göz yaşım birlikte gidiyodu çok acı çok allahtan temiz çıktı sonuç şimdi eskisi gibi iyi bişey yokmuş ama yaşamayan bilmezmiş allahım verımı yoğumu al dedim yeterki annemi alma((((((((((((((
seni çıkarsız karşılıksız sadece seven tek kişi o neyse yaranı deşmeyelim bitanem allah sabırlar versin sende anne olacaksın o sevgiyi yavrunda yine bulacaksın inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?