Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

iyiydi .tabi biraz zorluk çekiliyo ama kiloları vermek için herşeye katlanıyoruz napalım.umarım işe yarar diyetimiz.hoşgeldin aramıza .sende elmacı güzeli oldun.hadi bakalım kolay gelsin sanada..

sagol canımcım ınsallah guzel olacak hersey sonucları cumaya kadar saklıycaz sanırım en azından gıdısatı yazarız öpüldunhihoyyyt

sagol cnm sunlari yazmistim... 1 kilo elma kac tane elma olur..
ben bugun anca 2 tane elma yiyebildim ondan bile migdem bulandi..:gitme:
elmayi hic sevmem ama bende basarmak istiorum..zemuszemus

eğer elmalar büyükse 4-5 denesi bi kilo oluyo canm.zaten 2 saatte bir bir tane denk geliyo cok fazla değil aslında.bence bi dene şirinecim ilk başta zor olabilir ama sonra alışıyo bünye.bak tavsiye ediyorum.

eğer elmalar büyükse 4-5 denesi bi kilo oluyo canm.zaten 2 saatte bir bir tane denk geliyo cok fazla değil aslında.bence bi dene şirinecim ilk başta zor olabilir ama sonra alışıyo bünye.bak tavsiye ediyorum.

GUNAYDIN KIZLAR BIRAZ GEC OLDU AMA YAKLASIK 2SAATTIR AYAKTAYIM AMA KAHVALTI YAPMADIM ISTEMEDIM SIMDI BISEYLER YAPCAM MARKETE GITTI M YESIL ELMADAN ALDIM HAFIF EKSI TATLI ARASI BISEY TADI GUZEL GERCEKTEN BIDE YESILCAYIM BITIYODU ONU ALDIM BUARADA KONUYU ACAN ARKADAS DOLAPTA BEKLETTIGINI YAZMIS 1LT YAPIYO SANIRIM AMA BEN SALLAMA YEŞıLÇAY KULLANIYORUM SANIRIM FARK YOKTUR YATAKTAN GÖZLERIMI ACAR ACMAZ YESIL ELMALAR GELDI AKLIMA AYYY HEYECANLIYIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BASARACAGIMIZA INANIYORUM OKADAR COK DENEYIM VARKI BU DIYETLE ALAKALI SAYFALARIN DAHA BASINDAYIM AMA OKUYORUM KIMLER NASIL YAPMIS DIYE VE BIRCOK INSAN BASARMIS BARASAN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUM DARISI BIZE INSALLAH HADI BAKALIM ARKADASLAR ILERLEYEN SAATTLERDE YAZARIM BENYINE >>>>>>>>>>>>>BUARADA BENIM YESIL CAYIM NANELI SORUN OLMAZ INSALLAH..
GUZEL HABERLER PAYLAŞMAK DILEGIYLE....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
17/10/2009 elma güzellleri
melbor baş.85.200
esra55 baş.62
bigudi baş.66
badem82 baş.79

30 ekim cuma tartılıp kg yazılacak

öncelikle aramıza hoşgeldin cnm.ilk iş erken kalkıp kahvaltı yapmak.7 ila 8 arası
kahvaltı menüsü
-2 dilim kepek ekmeği
-bi kirbit kutusu beyaz peynir
-domates
-salatalık
-yeşil çay

saat 10 --12--14--16--18--20 de yeşil elmaları götürüyoruz.
eğer 1 kg ve küçükse 1 tane
eğer 1.5 kg ise kalan elmanı istediğin saate ekleyip mesala 1 yerine 1.5 yada 2 tane yiyebilirsin
eğer 2 kg yeme günündeysen ona göre elma oranını arttıracaksın
3. günden sonra tekrar 1 kg düşüreceksin
bunların yanısıra günde 3 - 4 fincan yeşil çay ve 2 ila 3 lt arası su içeceksin
saat 20 den sonra yeme son bulacak
bu arada eğerki kabızlık yaşarsan form çayı içebilirsin

diyetin genel kuralı bu fakat ilk günler zorlanırda dayanamazsan tercihin yeşilliklerden yana olsun derim şimdiden kolay gelsin

esracım ben de 2 dene kuru kayısı yedim onlardan bi şey olmaz elmalara devam:)

sendemi bigudi bak bu kaçamaklar sonra iyice kanınıza girer karışmam
unutmayın kızlar bu sefer başaracağız olmadığımız kadar zayıf,fit ve güzel olacağız iğrenen gözlerle değil hayran gözlerle bakılacağız tam gaz devam ......

bugün güne 7 başladım 8 kadar kahvaltımı yaptım.9 doğru yürüyüşe çıktım biraz yürüdükten sonra parkın içindeki aletlerle hafif spor yaptım temiz hava ii geliyor.10 elmamı yedim(tabii yanımda götürmüştüm 11 doğruda tekrar geldim 12 tekrar elmamı yiyeceğim demek istediğim sabah ne kadar enj oluranık bütün gün metebol hızı yüksek oluyor benim 7 yaşında bi oğlum ve 1.5 yaşında bide kızım var ben 2 çocuğa rağmen tekrar küllerimden doğacağım inanıyorum.üzerimdeki bütün yükleri atacağım buradada herkezle paylaşacağım hepinizi çok ii anlıyor ve çook seviyorum

canlarım bu arada yaptığımız kaçamakları yazmıyalım ya kötü örnek oluyoruz birbimize hakkaten:)bnm de şu ana kadar süper artık tatlı isteğimde kalmadı yeşil elmanın marifeti bu sanırım.ah bu yeşil elma nelere kadir.Allah burdaki herkese zayıflamayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

bu arada bademcim sana da bi şey sölemek istiyorum.nane iştah açar.tabi ben bunu söledim artık acıkmıyosan da psikolojik olarak acıkabilirsin:).gerçi yeşil çayın içindeki azıcık naneden ne olur bilmem.ama iştahın felan açıldıysa sebebi bu olabilir,bil diye söledim canım.

CNM UYARDIGIN İÇİN SAĞOL YENISINIDE ALMISTIM OLMAZSA DEGISTIREYIM BIDE SADESI VAR ONA BASLIYIM BARİ...GECE GEC YATINCA 10 GIBI UYANIYORUM OFF YA NEYSE KAHVALTIMI YAZAYIM BEN 2DİLİM KEPEKLI EKMEK LİHGT PEYNIR DOMATES YESILBIBER TERE VE ROKA SON OLARAKTA TABIKI CAY (SİYAH CAY )AMA ŞEKERSİZ YILLARDIR OLDUGU GIBI...
2GIBI 1-ELMA
4 DE BIRTANE DAHA ELMA
ŞUAN ALDIGIM BILGIYE GÖRE BİŞEY YAPTIM BEN SAATLERI GERI ALMAMISIM :dance:OFF NEYSE BEN 2SAATE BIR YIYIM ELMAMI ...

öle valla cnm bu zamana kadar nasıl olduda fark edip yapmamışım bu diyeti nasip bu güneymiş cumayı sabırsızlıkla bekliyorum

CANIM ÇOK TESEKKUR EDERIM MSJIN VE DESTEGIN ıÇıN SU SAATE KADAR SORUN YOK SADECE HACTAN HURMA GETIRMIS AKRABAMIZ ZORLA EVRDI HACI HURMASI DIYE YA SORUN OLMAZ INSALLAH SUANA KADAR YAKLASIK 5KUPA YESIL ÇAY TUKETTIM TABI BIDE SU EN ÖNEMLISIDE BU OLDU BANA CUNKU 3LT SU HIC ıÇEMIYORDUM AKLIMA GELIYO ARTIK ıÇıYORM ÖNEMLISI VE ASIL OLMASI GEREKEN TUVALETE CIKMAK SANIRIM AYYY BUARADA BEN SPOR YAPMAYA BASLAMADIM ONUDA BASARSAM TAM OLCEK:)
ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN
BIDE SU VAR TABI SUANDA YEMEGE DAVETLIYIZ BENIM TEKYAPTIGIM ELMA YEYIP SU ıÇMEK ALLAHIN ıZNıYLE BASARICAM BEN DıLERM HEPıMıZ BASARILI OLURUZ SıZı SEVIYORUM...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
slm elma şekerlerim.dün yazmadım.fırsatım olmadı hiç nete girmeye.nasıl gidiyor diyet.dün benim 2 kilo elma yeme günümdü.son aldığım elmaları bilerek küçük almıştım.bütün gün elimden elma düşmedii))).kızlar cildinizdeki değişimi farkediyomusunuz.yediğimiz elmalar cildimizi güzelleştiriyo.bugünde iki kilo yicem.elma bağımlılık yaptı bende.
sizin nasıl arkadaşlar.sorun yok herşey güzel dimii.başarcaz canlarım vercez bu kiloları.bizde bu azim olduktan sonra kim tutar bizi..kiloda neymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…