peki videolarını nerden bulabiliriz bunun?saol bu arada paylaşım için pilates yapıyodum ama bunu hiç duymamıştım.arkadaşlar,
callanetics çok güzel bir egzersiz,1 ay pilates yaparak elde ettiğiniz değişimi 1,5 haftada callaneticsle elde edebilirsiniz bence.
önemli olan düzenli yapmak ve 48 saatten fazla ara vermemek.
videolarını izleyip yaparken çok zor gelebilir, çünkü hiç kullanmadığınız kaslarınızı kullandırıyor ma 5. yapışınızdan sonra rahat yapmaya başlayabilirsiniz.
ilk başlarda kendinizi kesinlikle zorlamamalısınız.
netten callanetics before after, yazarak arama yaptığınızda,yapanlardaki değişimleri görebilirsiniz.
arkadaşlar,
callanetics çok güzel bir egzersiz,1 ay pilates yaparak elde ettiğiniz değişimi 1,5 haftada callaneticsle elde edebilirsiniz bence.
önemli olan düzenli yapmak ve 48 saatten fazla ara vermemek.
videolarını izleyip yaparken çok zor gelebilir, çünkü hiç kullanmadığınız kaslarınızı kullandırıyor ma 5. yapışınızdan sonra rahat yapmaya başlayabilirsiniz.
ilk başlarda kendinizi kesinlikle zorlamamalısınız.
netten callanetics before after, yazarak arama yaptığınızda,yapanlardaki değişimleri görebilirsiniz.
yok yok gayet iy evet yuzum de cok belli zayifladim
zaten benim gobek var o olmaza daha zayif gostercem insallah o da gider bakalim bir kac hafta sonra o da tum gider
ben ona baktım kadınların tiplerini beğenmedim ya kolları bacakları felan şişmiş terminatör gibikaydirigubbakcemile3canım ben dediğin videoları indirip denemiştim.baya zorlayıcı bir spor.ama bence elma diyeti bittikten sonra yapmak lazım.çünkü vücuda çok yüklenmiş olurum.hem diyet hem harektler vücudu neye alıştırısan öyle gider.sonra diyeti bırakıp azcık yemeye başlayınca kilo alımı olur.bu benim fikrim tabi.
ben ona baktım kadınların tiplerini beğenmedim ya kolları bacakları felan şişmiş terminatör gibikaydirigubbakcemile3
ben ince ve zaarif bi şekilde forma girmek istiyom zaten esracım.
bu arada bugün de güzel geçti.hiç bi şey bizi zayıflamaktan alıkoyamaz.ye ye ye sonu yok bunun:)fazlalıkları atalım güzelleşelim
hepinize mutlu pazarlar dilerim şimdiden öptm canlar:1rolleyes:
canım öncelıkle tebrık ederım paylaşımın içinde tesekkurler bende 3aydır dıyetısyen kontrolunde klo verdım ama kontrollerım bıttı son 10 kılo kaldı ve bunlar en eskı kılolarım elma dıyetıne kafan sardı yarın başlıycam ama tam olarak anlamadım ben sabah kepeklı ekmek le kahvaltı yapıyormuyuz vekahvaltı sonrasında hep yesıl elmamı var ve dıger gunlerde hep aynımı 1.gun 2.gun dıye ayrıca yazarmısın kafaya koydum ınsallah gıdecek bu kılolar yeter yaaaa sıkıldım mkendımı bıldım bılelı hep savasıyorum hadı bakalım bsmıllah ınsallah basarcaz cevabını beklıyorum acılen cunku baslıycam yetıs ne olur
badem82cim hoşgeldin sen de diyete.bol elmalı günler diliyorum sana.bu arada diyetin sistemi şöyle. açıklıyayım:
kahvaltıda kepek ekmegi 1-2 dilim,beyaz peynir(her zaman oldugu gibi kibrit kutusu ölçüsü)
soracıgımaa kahvaltıdan sora elmaları 2 saat arayla tüketiyosun aksam 8 e kadar
günde 2-2.5lt su içiyon
yeşil çaylarımızı ve form çaylarımızı da eklemek lazım tabe
ben bazen kahvaltılarda bir yumurtada yiyorum.
hayırlı uğurlu olsun canım.
bademcimcim listeye aktılmak istiyormusun .kilonu yazarmısın sakıncası yoksa?
tabı tatlım ısterım suan sabah acken 79 gelıyorum bu lısteyı acarmısın bana canım cok heyecanlıyım ben sabah elma dıyetıne baslıycam ayyy ınsallah verırım
arkadaşlar ben bu kilo çizelgesi işine hiç bakmadım.arkadaşı eklersiniz dimee?
biz 3 kişi birlikte başladık diyete.dün yani herkes kilo bildirimi yaptı .cuamya kadar diyeti uygulayıp tekrar kilo bildiricez.önceki sayfalarda eklidir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?