Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yok canım hergün tartılırsan gramlar iner çıkar sinir olursun haftada yada 2 haftada bir tartıl ki sevin kilonu görünce

eski elmacılar hoşgeldiniz aramıza.ben bu elma diyetiyle harikalar yaratılacağına eminim.int çok araştırdım.süpper bi diyet yalnız 1 2 püf noktası var.1. püf nokta kahvaltıdaki 2 dilim ekmek şart.ayrıca eğer yoğun yorucu veya spor yapacağınız bi gün olacaksa elmanın yanında 1 dilim kepek ekmeği kaslarınız yerine yağların yakımına yardımcı oluyormuş.ayrıca ben genelde peynir tüketiyordum şimdi ise haftanın 3 günü haşlanmış yumurta yemeye karar verdim.bununda yine sebebi protein hızlı yağ yakıyor.anlıyacağınız bol yeşil çay elma ve su eşittir çıtır hatunlar hadi cnm az kaldı zafer bizim olacak öptüm.

valla öle bidenem diyet süpper zaten benim ciltte bi sorun yoktu ama bebeksi oldum sanki
yaa ben 2009-2010 yılında potyuma çıksam diyorum.eğer isterseniz esra ve bigudi sizleride alayım yanıma hihoyyyt ama mankenler kıskanırlar bizi nazar mazar değer.ayyyy bu sabah müttiş kendimdeki değişikliklere inanamıyorum cuma çabuk gel sabırsızlanıyorum tartılmak için

burayı takip etmeyi ve bi şeyler paylaşmayı seviyorum.dün resimlerime baktım ve teyze gibi göründügümü farkettim oysa ben daha gençliğinin baharında bi insan olarak zayıf olarak geçiremediğim günlere acıdım.bi de dün marketten gelirkene 6 lt su ve her zamankı gıbı aldıgım 2 kilo elmamla birlikte yokustan zar zor çıkmaya çalısırken düşündüm,dedım ki sen kendine nasıl bu haksızlığı yaparsın. elimde 8 kılo fazlalık vardı oysa ki ben 14 kılo fazlayı 7/24 sürekli üzerimde tasımaya mahkumdum.nasıl bı ıskence bu belıme dizlerime fln filan.bi de kilolu ınsanların coguna bakıyosun mesela kendı yasıtlarım ıcın soyluyorum.yasından büyük gösteriyolar.kötü bi durum.estetiği geçtim.kilolu olmak zaten cok gereksiz,bildiğin goruntu kirliliği .ama bi de işin saglık kısmı var.ne biliyim mesela bugun ogrendım bunu cok sekerlı yemek cok yemek yemek ya da ınsanı cabuk yaslandırıyomus.ne kadar insulin o kadar yıpranmaymıs bedenımız için.
ben kendimi böyle görmek istemiyorum.ve isteyince de olmaması için bi sebep yok.sadece biraz kendini sevmek ve dinlemek gerekli.birazcıkda irade ve azim,bunlardanda herkeste var zaten.sadece harekete geçirmek gerekiyo.içimden geldi yazdım.çünkü hepinizi ne kadar tanımasam da kaderdaş gibi görüyorum ve size yakınlık hissediyorum.sizinle birlikte yapınca daha da motive oluyorum inanın.hepinize kolay gelsin arkadaşlar.görüşmek üzere

ben çıkarım senle podyuma.çokta hoşuma gider valla .ama benim gibi avli çocuklu mankeni alırlarmı bilmem.canım biz manken gibi olalımda podyumu boşver evde mankenlik yaparız dimi ammaaa

aynen tatlım.benimde buraya yazmak çok hoşuma gidiyo.alışkanlık oldu artık.sanki günlük gibi yazmak mecburiyetindeymişim gibi.buda bizim diyet düşüncemizi güçlendiriyo bence.kilo konusunda söylediklerinde haklısın.ama ben sanmıyorum senin teyze gibi göründüğünü.okadar kilon yok çünkü.boyun kaç canım senin?

evet ya ben bu kadar girmezdim internete.sürekli bakasım geliyo.bağımlı oldum resmen. benim 168di galiba boyum.ama yok öle öle büyük gösteriyoruma.s iriyim bi de bölgesel değil yani toptan genişim.

168 boya göre kilon çok değil bence.ama tabi insan kendini hangi kiloda hoş hissediyosa o kiloda olmalı.merak etme canım.bayramda istediğin kiloda olcaksın inş.

escape09,umran80,bsrnzm şu an kaç kg söleyin listeye ekliyelim bizimde yolculuğumuz kurban bayramına kadar

bigudicim inanki böle düşünen tek sen değilsin inan bu formdaki bütün bayanlar hemen hemen aynı şeyleri hissediyor.şunu anlamalıyızki insanoğlu için imkansız yoktur.azim sabır irade ve kendini sevme işte bu yeterli.ayrıca bende sizler hakkında aynı şeyleri düşünüyorum içimden geçenleri en yakınlarımla konuşamazken sizlerle paylaşıyorum.ve istiyorumki hepimiz birbirimizden güç alarak hedefimize ulaşalım.

Melbor ben 70 kiloyum bsrnzm 82 kilo ben kurbana kadar yapıcam ama sonrada bitmez bu yolculuk bende 58 olmak istiyorum en az 2 ayım var

MELBOR SENI ÇOK SEVDIM YA ınsanı ınanılmaz motıve edıyorsun bende dun bı ark.netten konusuyordum dıyetteyım dedım oda dedkı zaten guzelsın zayıflarsan manken gıbı olursun mıllet peşinden kosar valla :) valla çok hosuma gıttı ya allah razı olsun bu dıyetı yazan ve destek olan arkadaslardan bugun 2.gunum ayyy cumayı merak edıyorum hihoyyytben allahım bızı mahcup etme neolur bayraa kadar vermek ıstıyorum ınsallahh..
tek sorun gec yattıgım ıcın gec kalkıyorum 11de kahvaltı yaptım bugun :kedi:2.gun daha fazla elmam var sanırım saat bası elımde elmam olcak sanırım olsun olsun ben mutluyum yasasın ...yeterkı kılolar gıtsın hadı kızlar basarcaz bız bu işi:lepi::sm_cool:

buarada arkadaslar gecmiş sayfaları okurken bı arkadas suyun içine karanfıl atıyorum ıstah kapatıyo dıye yazmıs bugun onu yapıyorum karanfıl sevenler denemeye deger bence bakalım bende yenı içiyorum hadi öptüm canlarım:CüvCüv:

canım karanfil bende kullanıyorum.yeşil çayımı içerken içine karanfil ve çubuk tarçın atıyorum.hem yeşil çayın tadını değiştiriyo hemde metobolizmayı hızlandırdığını duymuştum.tavsiye ederim.

BENIM cay nanelı içine lımon koyup içiyorum ama tarcında karanfılde mantıklı...
zaten duyumlarım karanfıl çok faydalı ınsanlar sıyah cayın içine de koyuyor insanı zınde yapıyormus ...yorgunluk alıyomus
ben sıyah cay demlerken içine tpmurcuk koyuyorum çok sevıyorum napıyım:)
paylaşımın için tesekkurler
buarada yarısta kaç kısıyız melborrrrrrrr cizelgenın son halı ne canımhihoyyyt

slm kızlar bende aranıza yeni katılıorum çok fazla yorum olduğu için bütün sayfaları okuyamadım.Bizde kardeşimle 6 gündür elma diyeti yapıoruz ama sadece 2 kilo verebildik siz nasıl bu kadar hızlı veriyorsunuz.Bide ben elmayı günde 4 yada 5 ten fazla yiyemiorum midem almıor.Kepek ekmeği galete felan böle devam ediyoruz.Siz tam olarak nasıl yapıorsunuz yani sabah öğle akşam yediklerinizi tam olarak yazabilirmisiniz.Şimdiden teşekkürler

cnm tşk.valla ben derimki kahvaltını 7 ila 8 arası yap ondan sonra yine uyu uykun varsa.sabah erken kalkmak en iyisi ben sabah akşam yatmadan önce elmasirkeli su içiyorum.

aa a oley benimde dün aldıgım yeşil çay tarçınlı karanfilli tam tutturmuşum valla.çok hoş kokuyo bayıldım bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…