slm elma şekerlerim.dün yazmadım.fırsatım olmadı hiç nete girmeye.nasıl gidiyor diyet.dün benim 2 kilo elma yeme günümdü.son aldığım elmaları bilerek küçük almıştım.bütün gün elimden elma düşmedii))).kızlar cildinizdeki değişimi farkediyomusunuz.yediğimiz elmalar cildimizi güzelleştiriyo.bugünde iki kilo yicem.elma bağımlılık yaptı bende.
sizin nasıl arkadaşlar.sorun yok herşey güzel dimii.başarcaz canlarım vercez bu kiloları.bizde bu azim olduktan sonra kim tutar bizi..kiloda neymiş...
valla öle bidenem diyet süpper zaten benim ciltte bi sorun yoktu ama bebeksi oldum sanki
yaa ben 2009-2010 yılında potyuma çıksam diyorum.eğer isterseniz esra ve bigudi sizleride alayım yanıma hihoyyyt ama mankenler kıskanırlar bizi nazar mazar değer.ayyyy bu sabah müttiş kendimdeki değişikliklere inanamıyorum cuma çabuk gel sabırsızlanıyorum tartılmak için
burayı takip etmeyi ve bi şeyler paylaşmayı seviyorum.dün resimlerime baktım ve teyze gibi göründügümü farkettim oysa ben daha gençliğinin baharında bi insan olarak zayıf olarak geçiremediğim günlere acıdım.bi de dün marketten gelirkene 6 lt su ve her zamankı gıbı aldıgım 2 kilo elmamla birlikte yokustan zar zor çıkmaya çalısırken düşündüm,dedım ki sen kendine nasıl bu haksızlığı yaparsın. elimde 8 kılo fazlalık vardı oysa ki ben 14 kılo fazlayı 7/24 sürekli üzerimde tasımaya mahkumdum.nasıl bı ıskence bu belıme dizlerime fln filan.bi de kilolu ınsanların coguna bakıyosun mesela kendı yasıtlarım ıcın soyluyorum.yasından büyük gösteriyolar.kötü bi durum.estetiği geçtim.kilolu olmak zaten cok gereksiz,bildiğin goruntu kirliliği .ama bi de işin saglık kısmı var.ne biliyim mesela bugun ogrendım bunu cok sekerlı yemek cok yemek yemek ya da ınsanı cabuk yaslandırıyomus.ne kadar insulin o kadar yıpranmaymıs bedenımız için.
ben kendimi böyle görmek istemiyorum.ve isteyince de olmaması için bi sebep yok.sadece biraz kendini sevmek ve dinlemek gerekli.birazcıkda irade ve azim,bunlardanda herkeste var zaten.sadece harekete geçirmek gerekiyo.içimden geldi yazdım.çünkü hepinizi ne kadar tanımasam da kaderdaş gibi görüyorum ve size yakınlık hissediyorum.sizinle birlikte yapınca daha da motive oluyorum inanın.hepinize kolay gelsin arkadaşlar.görüşmek üzere
evet ya ben bu kadar girmezdim internete.sürekli bakasım geliyo.bağımlı oldum resmen. benim 168di galiba boyum.ama yok öle öle büyük gösteriyoruma.s iriyim bi de bölgesel değil yani toptan genişim.aynen tatlım.benimde buraya yazmak çok hoşuma gidiyo.alışkanlık oldu artık.sanki günlük gibi yazmak mecburiyetindeymişim gibi.buda bizim diyet düşüncemizi güçlendiriyo bence.kilo konusunda söylediklerinde haklısın.ama ben sanmıyorum senin teyze gibi göründüğünü.okadar kilon yok çünkü.boyun kaç canım senin?
burayı takip etmeyi ve bi şeyler paylaşmayı seviyorum.dün resimlerime baktım ve teyze gibi göründügümü farkettim oysa ben daha gençliğinin baharında bi insan olarak zayıf olarak geçiremediğim günlere acıdım.bi de dün marketten gelirkene 6 lt su ve her zamankı gıbı aldıgım 2 kilo elmamla birlikte yokustan zar zor çıkmaya çalısırken düşündüm,dedım ki sen kendine nasıl bu haksızlığı yaparsın. elimde 8 kılo fazlalık vardı oysa ki ben 14 kılo fazlayı 7/24 sürekli üzerimde tasımaya mahkumdum.nasıl bı ıskence bu belıme dizlerime fln filan.bi de kilolu ınsanların coguna bakıyosun mesela kendı yasıtlarım ıcın soyluyorum.yasından büyük gösteriyolar.kötü bi durum.estetiği geçtim.kilolu olmak zaten cok gereksiz,bildiğin goruntu kirliliği .ama bi de işin saglık kısmı var.ne biliyim mesela bugun ogrendım bunu cok sekerlı yemek cok yemek yemek ya da ınsanı cabuk yaslandırıyomus.ne kadar insulin o kadar yıpranmaymıs bedenımız için.
ben kendimi böyle görmek istemiyorum.ve isteyince de olmaması için bi sebep yok.sadece biraz kendini sevmek ve dinlemek gerekli.birazcıkda irade ve azim,bunlardanda herkeste var zaten.sadece harekete geçirmek gerekiyo.içimden geldi yazdım.çünkü hepinizi ne kadar tanımasam da kaderdaş gibi görüyorum ve size yakınlık hissediyorum.sizinle birlikte yapınca daha da motive oluyorum inanın.hepinize kolay gelsin arkadaşlar.görüşmek üzere
valla öle bidenem diyet süpper zaten benim ciltte bi sorun yoktu ama bebeksi oldum sanki
yaa ben 2009-2010 yılında potyuma çıksam diyorum.eğer isterseniz esra ve bigudi sizleride alayım yanıma hihoyyyt ama mankenler kıskanırlar bizi nazar mazar değer.ayyyy bu sabah müttiş kendimdeki değişikliklere inanamıyorum cuma çabuk gel sabırsızlanıyorum tartılmak için
buarada arkadaslar gecmiş sayfaları okurken bı arkadas suyun içine karanfıl atıyorum ıstah kapatıyo dıye yazmıs bugun onu yapıyorum karanfıl sevenler denemeye deger bence bakalım bende yenı içiyorum hadi öptüm canlarım:CüvCüv:
canım karanfil bende kullanıyorum.yeşil çayımı içerken içine karanfil ve çubuk tarçın atıyorum.hem yeşil çayın tadını değiştiriyo hemde metobolizmayı hızlandırdığını duymuştum.tavsiye ederim.
MELBOR SENI ÇOK SEVDIM YA ınsanı ınanılmaz motıve edıyorsun bende dun bı ark.netten konusuyordum dıyetteyım dedım oda dedkı zaten guzelsın zayıflarsan manken gıbı olursun mıllet peşinden kosar valla :) valla çok hosuma gıttı ya allah razı olsun bu dıyetı yazan ve destek olan arkadaslardan bugun 2.gunum ayyy cumayı merak edıyorum hihoyyytben allahım bızı mahcup etme neolur bayraa kadar vermek ıstıyorum ınsallahh..
tek sorun gec yattıgım ıcın gec kalkıyorum 11de kahvaltı yaptım bugun :kedi:2.gun daha fazla elmam var sanırım saat bası elımde elmam olcak sanırım olsun olsun ben mutluyum yasasın ...yeterkı kılolar gıtsın hadı kızlar basarcaz bız bu işi:lepi::sm_cool:
Bana cevap verebilcek kimse yokmuuuu
aa a oley benimde dün aldıgım yeşil çay tarçınlı karanfilli tam tutturmuşum valla.çok hoş kokuyo bayıldım bayıldım.canım karanfil bende kullanıyorum.yeşil çayımı içerken içine karanfil ve çubuk tarçın atıyorum.hem yeşil çayın tadını değiştiriyo hemde metobolizmayı hızlandırdığını duymuştum.tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?