Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende 6 dündür yapıyorum ama öğlenleri sebze yemeği yiyorum çünkü hayat böyle geçmez yeme alışkanlığımı değiştirmek istedim ve 3kilo verdim sanırım 10günde 4kilo olacak çok ii bence :) sadece yeşil çay içmiyorum çünkü şimdi içersem ilerde az yemeye falan başlarsam o zaman almıyım diye 2hafta sonra başlıcam onada akşamları yerde hareketler yapıyorum o kadar

ok ilk etabı başlatmış bulunuyoruz kg yazalım bugünkü

canım bende 62 bugün başlamış gibi olayım ama çünkü dün yapamadım akşam yedim baya.bugünde bir kilo elma tükettim
cuma gününe kadar yapıp tartılalım.kilo çizelgesi hazırlmayı biliyomusun.

evet hemde çok kaçamak yaptım. hergün bişeyler yiyorum. ama elmayı çok yiyorum. iki defa da yeşil çay içiyorum..

kilo çizelgesini yaptım galibaalkisalkisalkisteşekkürler
ha bir de kilolarınızı söyleyin demişsin melborcum benim 66 şu an.
bu arada bugün çok güzel geçti.hiç kaçamak yapmadım.bi halsizlik baş ağrımda olmadı.hatta çok açlıkta hissetmedim.elmanın midede yaptığı garip bi kazınma duygusu vardı sadece.

Son düzenleme:
benimde kaçamağım olmadı .ama son elmamı sekizde değilde biraz önce yedim.yarın 1.5 kilo elma yicez.bigudi sen sabeh neler yedin arkadaşım?

ben sabah bi yumurta yiyebildim evde başka bi şey yoktu çünkü:).ama gün içinde 2 dilim kepek ekmeği yedim yeşil çay içtim bi de form çayı içiyorum sabah akşam.bi de elmalarım işte.
ya bi de esracım şimdi bu elmaları kiloyla mı yiyoruz?çünkü ben kahvaltıdan sonra her iki saatte bir yiyorum büyük küçük artık ne kilo ediyosa.
sen nasıl yapıyosun kahvaltını canikom ?

tatlım iki saatte bir yediğinde hergün ayn oranda yemiş oluyosun ama.diyetin orjianlinde ilk gün bir kilo,2.gün1.5 kilo.3.gün2kilo diye.ilk sayfaya bir baksana. benmi yanlış biliyorum yoksa

o zamn daha iyi:)canım öleymiş evet doğrusu önce artırıp sora azaltıyosun galiba miktarı temem anladım.

evt canım aynen öyle.ama benim elmalar biraz büyük.bugün 5 elma yedim.daha sık oldu.4 elma bir kilo oluyo çünkü.yarında altı yicem.yeni aldığım elmaları dah küçük almam lazımki daha sık elma yiyebielyim.sen en son saat kaçta yedin canım?

17/10/2009 elma güzellleri
melbor baş.85.200
esra55 baş.62
bigudi baş.66

haftaya cuma tartılıp kg yazılacak

esracım ben de 9 gibi bırakıyorum elma yemeyi çünkü geç yatıyorum genelde.hatta dün 10a doğru bile yemiş olabilirim.

esracım ben de 9 gibi bırakıyorum elma yemeyi çünkü geç yatıyorum genelde.hatta dün 10a doğru bile yemiş olabilirim.

bende öyle canım.saat 10 da yedim son elmayı.sen bugün 1.5 kilo yedinmi.yarında 2 kilo yencek.iki kilo yemek biraz zorlar bizi)) ama sonuna kadar gidicez artıkın.başarcaz şekerim.bukadar elmadan sonra tartıda değişim olmazsa ozaman daha elma görmek istemem heralde.

esra ve bugidi canlarım pazartesi sabahı cal teyzeyle spor yapacağız cumaya kadar hazır olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…