Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın ben eski elmacılardanım geri geldim yine döndüm elmalarıma:)bu hafta hiç kaçamaksız ve sporla yapıcam geçen sefer kaçamak yapmıştım spor tam yapmamıştım ama yinede zayıfladım 6 kilo verdim bu haftada 2 kilo versem yeter:)

ne kadar zamanda verdin 6 kiloyu süpersin canımyerimseniben

umrancım bi bakayım dedim seni görrmüyüm diye
kalbimiz birmiş buldum valla :)) nasıl gidiyo diyet kaç kilon kaldı
ben ozaman verdiğim kilonun üstüne aldım biliyomusun
85.7 yi gördüm tartıda ve sıkı bir rrejime girdim
bugün 4. gnüm ve çok iyi gidiyor ama elma diyeti bna gitmedi pek :))

bu arada esracım aynen bnde cok alıstım elmaya gözüm başkasını görmüyo artık.bi de ben yüzüme elma sirkesi sürüyorum akşamları öle yatıyorum.elmanın her türlü istifade ediyorum yüzüm nurlandı.çok memnunumhihoyyyt
şimdide ender saraç var onu izliyorum kızlar siz de izleyin hadi optum hepinizi

Ayyy kızlar okudukça özendim vallahi.
Hepinizi tebrik eddiyorum.
Bu gün kahvaltımı sıkı yaptım. Bu yüzden yarın kesinlikle başlayacağım.
Bu sene 2 kilo fazlam vardı, 7 kiloya çıkardım.
Ama okuduklarım beni cesaretlendirdi.
Yarın kesssinnn..... başlıyorum.... Dua edin bana.

canım peki şimdi hangi diyeti yapıyosun elmamı yine?rejim bitince yersek alırız kızlar kaçış yok
ben 6 kiloyu 1 ay da verdim bigudicim elma diyeti yaptım ama arada masumda olsa bişeyler yedim bu hafta yemiycem size hiç kaçamaksız bu diyetle kaç kilo veriliyo söyliycem söz bayrama kadar 65 olmak istiyorum 76 ile başladım şuan tam 70 kiloyum.

melekberke arkadaşım burda olsen verirsin zaten bide aman şunu yiyim nolcak deme ben az az yedim elmadan sonra ne verdim ne aldım ama elma diyeti ciddi verdiriyo

bsrnzm canım sen benim yaptığım diyeti yap sabah elmadaki gibi kahvaltı öğlen çorba salata arada elma akşam salata yada meyva kesin verirsin

canım sen elma diyetinde ilk hafta kaç kilo vermiştin?

canım elmayıda tam yapamıyoudm zaten biliyosun ama sütüm tamamen gitti zaten
bu 3 gündür sabah kahvaltıda bir dilim çavdar ekmegiyle beyaz lahana salatası yiyorum
salatanı tuzunu zeytinyagını limounun tam koyuyorum ben tzsuz yiymiyorum :)
normal çay koyuyorum fincanıma bir tane form çayı koyuyorum içine şekersiz olarak onu içiyorum
salatamın yanında peynir zeytin az yiyorum
ondan sonrada her acıktıgımda o salatadan yiyorum öglende yine salata yapıyorum
sıcak çorba içiyorumgünde en az 3 kere
öyle bolbol suda içemiyorum ben sabah kalktıgımda bir bardak elma sirkeli sıcak su içiyorum
birde gece yatarken sıcak elma sirkeli su içiyorum
akşam 6dan sonra yemek yemiyrum
ama dün akşam eşim bana hamsili pilav yaptı 7de ondna yedim :)
birde gün içinde çok acıkırsam çorba salatayla birlikte form etimek yiyorum
gecede çok çok midem kazınırsa bir yeşil elma yiyrum
bu şekilde 3 günde 3 kilo verdim
azda olsa sporda yapıyorum
bakalım irademe sahip olup vermek istiyorm bu sefer :)))

bsrnzm kesin verirsin canım emin ol çok iyiymiş diyetin böyle devam et ama sütünün kesilmesine üzüldüm

esracım ben ilk hafta 4 kilo vermiştim sonra kilo veremedim durdu bende başka bi diyete geçtim aravermek için biraz onu yaptım şimdi tekrar elmama döndüm 2 kilo ideal bu diyette 4 5 kilo çok zor okadr veremezsenizde üzülmeyin:)

umrancım beyaz lahana çorbası denemştm hatırlkarsan içemdim onu 2 kase zor dayandım
sonra lahana suyu denedim hiç içemedim
dedim madem beyaz lahana zayıflatıyor bende habire salatasını yapıyorum hemde çok guzel oluyor
hiçte aç kalmıyorum
şuan 82.7yim eğer böyle giderse söylerim sanada canım :))

maaşallah ben buralardayım fırsat buldukça gir yada yoksamda yaz görürüm ben kaç kilo verdin merak ederim şimdi bu bayrama kadar 5 kilo daha verirmiyim biayda bilmiyorum ama çok hırslıyım bu bayram elbise giyicem:)

valla canım benim hedefim bayrama kadar en az 10 kilo vermek
ama hep bu hızla verebileceğimi sanmıyorum çünkü 80den aşşağası daha yavaş gider diye düşünüyorum
amaaaa bi 80den aşşağısn görsem daaha ne isterim :))))
ben hergun sana bildiririm canım 100 gramda kaybetsem yazarım :)

tamam canım yaz yavaş yavaşta gitse morel bozmak yok ama tamammı az gitsin temiz gitsin her verdiğin kilonun tadını çıkar

kızlar bende kendimi bayrama hazırlıyoum tartılmıcam demiştim 2 ay kadar aama dayanamadım tartıldım 1 hafta içine 2 kilo vermişim belkide kilo değil su verdiğim aa ne olursa olun gaza geldim devammmmmmmmmmmmmmmmmm azda olsa hiç bırakmadn devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…