cnm tşk.valla ben derimki kahvaltını 7 ila 8 arası yap ondan sonra yine uyu uykun varsa.sabah erken kalkmak en iyisi ben sabah akşam yatmadan önce elmasirkeli su içiyorum.
sen gene 2 saatte bir ye de,yediğin elma sayısını artır bebişim ben öyle yapıyorum.ANLADIM CNM 8DE KAHVALTI YAPARSAM 2SAATE BIR ELMAYLA 6 ELMA YAPIYO YANI 1.5 KILO BUGUN IKINCI GUINUM YANI 1.5 KILO ELMA KILOSU .:)
YARIN 2KILO ELMA YICEM SANIRSAM YANI SAAT BASI FALAN OLCAK SANIRIM :) OTURDUM HESAPLAMA YAPIYORUM VALLA:)
BIDE BU DIYET GUNUNU DISARDA GECIRENLER ICIN ÇOK II ARKADASLAR HERYERDE YIYEBILIRSINIZ ELMAYI O BAKIMDAN II OLDU ALLAHIM YARDIM ET BANA:)BİZE YANİİ kaydirigubbakcemile3
MELBOR SEN NE ZAMAN BASLAMISTIN CNMa.s.
sen gene 2 saatte bir ye de,yediğin elma sayısını artır bebişim ben öyle yapıyorum.
Sadece elma ve yeşil çay çok zor kızlar nasıl dayanıyorsunuz bravo valla ben elma kepekli ekmek galete içecek olarakta normal çay içiyorum bazı günler sabah peynir domates yiyorum.Gün boyu elma yiyemiorum en fazla 5 tane yiyebiliorum böyle verememmi yani
Sadece elma ve yeşil çay çok zor kızlar nasıl dayanıyorsunuz bravo valla ben elma kepekli ekmek galete içecek olarakta normal çay içiyorum bazı günler sabah peynir domates yiyorum.Gün boyu elma yiyemiorum en fazla 5 tane yiyebiliorum böyle verememmi yani
HAKLISIN TATLIM DEMI NE GARIP YA YEDIGIMIZ SADECE ELMADA OLSA ICTIGIMIZ SU VE YESILCAYDA OLSA VE LAVABOYA COK ÇIKSAKTA FARKLI ISTE YAA AMA UZMANLARDA SABAH AC KARNA TARTILMANIN DOĞRU OLDUGUNU SÖYLUYOLAR ...YASASIN BURDA BIZ HAKLIYIZ:)kaydirigubbakcemile3bademcim bende hep sabah tartılıyorum öğlen çıkan kiloyu kabul etmem:)
olur mu kızaam 2.5 kilo elma yiyoz günde 2 kilo su içiyoz 50 bardak çay içiyoz.sabah tartılmak en iyisiisırnaşık şeyHAKLISIN TATLIM DEMI NE GARIP YA YEDIGIMIZ SADECE ELMADA OLSA ICTIGIMIZ SU VE YESILCAYDA OLSA VE LAVABOYA COK ÇIKSAKTA FARKLI ISTE YAA AMA UZMANLARDA SABAH AC KARNA TARTILMANIN DOĞRU OLDUGUNU SÖYLUYOLAR ...YASASIN BURDA BIZ HAKLIYIZ:)kaydirigubbakcemile3
Ay bravo kizlar yha 2 kilo elma yemek ha walla bana inanilmaz gelior ben 2 elmayi yemeye cok ugrasiorum offf nasil becerionuz anlamiorum ben neden yapamiorum migdem kalkioo elmayi gorunce ...
bide bizim elmalar cok ek$i ve buyuk zorlaniom ha yemekten..
olur mu kızaam 2.5 kilo elma yiyoz günde 2 kilo su içiyoz 50 bardak çay içiyoz.sabah tartılmak en iyisiisırnaşık şey
tabi abartmısım birazkaydirigubbakcemile3bu arada kızlar çoğu gitti azı kaldı eyy cuma çabuk gel ya cok heyecanlıym heee50 BARDAK ÇAY DERKEN ŞAKAYLAMI KARISTI NE:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?