Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cnm tşk.valla ben derimki kahvaltını 7 ila 8 arası yap ondan sonra yine uyu uykun varsa.sabah erken kalkmak en iyisi ben sabah akşam yatmadan önce elmasirkeli su içiyorum.

ANLADIM CNM 8DE KAHVALTI YAPARSAM 2SAATE BIR ELMAYLA 6 ELMA YAPIYO YANI 1.5 KILO BUGUN IKINCI GUINUM YANI 1.5 KILO ELMA KILOSU .:)

YARIN 2KILO ELMA YICEM SANIRSAM YANI SAAT BASI FALAN OLCAK SANIRIM :) OTURDUM HESAPLAMA YAPIYORUM VALLA:)

BIDE BU DIYET GUNUNU DISARDA GECIRENLER ICIN ÇOK II ARKADASLAR HERYERDE YIYEBILIRSINIZ ELMAYI O BAKIMDAN II OLDU ALLAHIM YARDIM ET BANA:)BİZE YANİİ kaydirigubbakcemile3
MELBOR SEN NE ZAMAN BASLAMISTIN CNMa.s.

sen gene 2 saatte bir ye de,yediğin elma sayısını artır bebişim ben öyle yapıyorum.

öncelikle ilgin için teşekkür ederim melbor.Ben 55 kiloydum 53 indim hedefim 3 kilo daha vermek bana öğünlerde neler yiyebilcemi yazarsan sevinirim.

sen gene 2 saatte bir ye de,yediğin elma sayısını artır bebişim ben öyle yapıyorum.

bıraz önce markete gıttım yesıl elmam bıtmıstı 4kılo aldım nerdeyse butun elmaları aldım sasırıyo herkes aman olsun napalım yanı buarad benım elmam sulu ve mayhos tadı var guzel yanı sanırım doğru olan bu...

tesk cnm bugun öyle oldu uyku yuzunden buarada annem tarhana corbası yapmıs bayılırım ben ama bayılmadım bu defa sadece 4 corba kasıgı aldım bozulmas ınsallah:kedi:
su ve yesılcay ıcmekten bıhal oldum hayatımda bukadar su ctıgımı hatırlamıyorum hatta dıyet yaptım gecen 3ayda bıle:) ama mutluyum ve umutlu hadı bakalım kızlarrrrrrrr gıtsın bu kılolar opuyorumnanaktan

Sadece elma ve yeşil çay çok zor kızlar nasıl dayanıyorsunuz bravo valla ben elma kepekli ekmek galete içecek olarakta normal çay içiyorum bazı günler sabah peynir domates yiyorum.Gün boyu elma yiyemiorum en fazla 5 tane yiyebiliorum böyle verememmi yani

CNM YESIL CAYDA ICMELISIN GERCEKTEN ETKISI ÇOK BUYUK EN AZINDAN 2FINCAN İÇERSEN SUPER OLUR BEN DOKTOR KONTROLUNDE DIYET YAPARKENDE YESILÇAY BIZIM İÇİN ÇOK ÖNEMLIYDI SADECE PYLAŞMAK ISTEDIMhihoyyyt

biglove sabah domates salatalık peynir zeytin 2 dilim ekmekle nefis doyurucu bi kahvaltı yap sonrada 2 saatte bir elma ye aç kalınca elmalara saldırırsın merak etme dayanırsın zor değil.

Arkadaslar bısey daha sÖlıyım ben sız sız olun sabah ac karına tartılın bıdaha tartılmyın ne kadar lavaboya cıkmıs olsanızda gun boyunca su ve caydan ılerleyen saate + cıkıyosunuz sadece denedım ve gÖrdum ama sabah ıı oluyo:)

bir iki gün zorluk çekiyosun canım ama sonra alısıyosun hatta böle ağır yemekler canın istemiyo.yine verirsin cnm seninki de iyiymiş.ama yeşil çayı da unutma.gerçekten faydasını görüyosuna.s

bademcim bende hep sabah tartılıyorum öğlen çıkan kiloyu kabul etmem:)
HAKLISIN TATLIM DEMI NE GARIP YA YEDIGIMIZ SADECE ELMADA OLSA ICTIGIMIZ SU VE YESILCAYDA OLSA VE LAVABOYA COK ÇIKSAKTA FARKLI ISTE YAA AMA UZMANLARDA SABAH AC KARNA TARTILMANIN DOĞRU OLDUGUNU SÖYLUYOLAR ...YASASIN BURDA BIZ HAKLIYIZ:)kaydirigubbakcemile3

olur mu kızaam 2.5 kilo elma yiyoz günde 2 kilo su içiyoz 50 bardak çay içiyoz.sabah tartılmak en iyisiisırnaşık şey

Ay bravo kizlar yha 2 kilo elma yemek ha walla bana inanilmaz gelior ben 2 elmayi yemeye cok ugrasiorum offf nasil becerionuz anlamiorum ben neden yapamiorum migdem kalkioo elmayi gorunce ...
bide bizim elmalar cok ek$i ve buyuk zorlaniom ha yemekten..

CNM VALLA BENIM ELMAM YESIL AMA SADECE EKŞİ DEGIL MAYHOS BIR TADI VARkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…