tabi abartmısım birazkaydirigubbakcemile3bu arada kızlar çoğu gitti azı kaldı eyy cuma çabuk gel ya cok heyecanlıym heee
canım boyun kaç senın kılo ıı sende off benım ıdeal kılomdasın allahım banada nasıp et ne oolur rabbım:Saruboceq:
ay canım inş.istediğin kiloya tez zamanda kavusursun inş:1rolleyes:.
bana da 52sayısını tartının ekranında görmeyi nasip etsin hayırlısıylan.ne güzel olurr.hep beraber istediğimiz kilolara gelicez inş.bnm 168 boyum.senın kac boy?bmı baya iyi durumda aslında senin.
elma güzelleri bugün pek yavaşsınız bakıyorumda kimseler yok fazla cuma güzelleri kaçamaktamısınız yoksa
ALLAHIM 79 GÖREYİM BU HAFTA OLMADI PZRT İNŞ
canım süpersin.5 kilo baya vermişin.bi beden küçülmüşün yani takdir ettim vallaa:lepi:slm kızlar
bende bu sayfaları okuyarak başladım elma diyetine
bugün 9. günüm kaçamaksız 5 kilo verdim :lepi:
çok mutluyum dahada devam edicem sakın bırakmayın herkese başarılar.opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımcanım süpersin.5 kilo baya vermişin.bi beden küçülmüşün yani takdir ettim vallaa:lepi:
ya kızlar ben son zamanlarda yazamıyorum sorun cıkartıyo site.umarım bunu gönderir:).ya ben regl olucam sanırım.çok halsizim.ya bi de şu sirke ben de boğaz ağrısı yaptı canlarım sizde de oluyu mu yardım edin banaa
ya aynen cnm bı msjı kırk kere yazıyorum gitmiyo çıldırıceim..bu arada ben sirkeyi balla karıştırmıyodum galiba yakıyodu heralde bal koruyo mideyi bogazı filan bu sefer ballılan deneyeyim bakalım.saol cnm.CNM BENIM BENDE YAKINDA REGL OLCAM INSALLAH YANI DAHA 1 HAFTAYA YAKIN VAR AMA BENDE COK HALSIZ VE AGRILI GECIRIYORUM senağlama...
SEN SIRKEYI NE ZAMAN VE NASIL ÇİYOSUN BEN GECEN SENE ICIYORDUM SABAHLARI VE ANA ÖĞÜNLERDEN ÖNCE ILIK SUYA 1KASIK BAL VE ELMA SIRKESI OCIYORDUM zemuszemus...
İNSALLAH BENEIMDE SJIM GIDER YA YÖNETICILER LUTFEN SITE CALIŞMASINI HIZLANDIRIN BIZIM İÇİN ÇOK ÖNEMLI:dance:
sen daha tecrübelisin galiba şekerim kaç haftadır yapıosun elma diyetini?ne zamndan sora yavaslıyo aceba kilo verme?toplamda kaç kilo verdin?amma soru sordum haaumrancım burdasn sanırım 200 gramcık gitti dündn beri yavaşladı biraz ama tam gaz:)))
ya aynen cnm bı msjı kırk kere yazıyorum gitmiyo çıldırıceim..bu arada ben sirkeyi balla karıştırmıyodum galiba yakıyodu heralde bal koruyo mideyi bogazı filan bu sefer ballılan deneyeyim bakalım.saol cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?