Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım boyun kaç senın kılo ıı sende off benım ıdeal kılomdasın allahım banada nasıp et ne oolur rabbım:Saruboceq:

ay canım inş.istediğin kiloya tez zamanda kavusursun inş:1rolleyes:.
bana da 52sayısını tartının ekranında görmeyi nasip etsin hayırlısıylan.ne güzel olurr.hep beraber istediğimiz kilolara gelicez inş.bnm 168 boyum.senın kac boy?bmı baya iyi durumda aslında senin.

buarada arkdşlar sexybebekten haber yokmu ya
verdi gazı kaçtı
hani bayramdan sonra resim koyucaktı
çok merak ediyorum valla

bsrnzm seksi girmez artık nezamandır girmiyo girmem diyodu zaten boşver ben sana foto koyarım 58 olunca:) çok güzel gidiyo valla 200 gr günde vermek 1 haftada 1.5 kilo demek süpersin hayatım

CNM YA BOYUN COK II ASLINDA 52 AZ DEGILMI BIRAZDA YAKISSIN BALIK ETLI OLMAK DAHA GUZEL VE ALIMLI OLUR SEN GEL BENI DINLE 55-60 ARASI OL AMA TABI SEN BILIRSINyasakkelime

BENIM DIYETSIYENIM BANA 68-74 ARASI OLABILIRSIN BIYUNA GÖRE DEDI 65 KILO ALTINA DUSME VUCUDUN KALDIRAMAZ CUNKU UZUN YILARDIR KILOLU BIR BAYANMISSIN DEDI BIRAZDA YAKKIISIN DEDI ACIKCASI ALLAHIM NE OLUR YARDIM ET ATIYIM KILOLAI INSALLAHHH

BUARADA BUGUN CARSIDAYDIM DOLAYISIYLA YEDIGIM ELMA 2KILOYU BULMADImafoldumben AMA OLSUN BAKALIM SİZİ ÖPTM CANLARIM

BUARADA SON BISEY DAHA SITEDE SORUN VARMIS COK NADIR YAZABILIYORUM UMARIM EN KISA ZAMANDA HALLEDILIR:1no2:

elma güzelleri bugün pek yavaşsınız bakıyorumda kimseler yok fazla cuma güzelleri kaçamaktamısınız yoksa

ALLAHIM 79 GÖREYıM BU HAFTA OLMADI PZRT ıNŞ

elma güzelleri bugün pek yavaşsınız bakıyorumda kimseler yok fazla cuma güzelleri kaçamaktamısınız yoksa

ALLAHIM 79 GÖREYİM BU HAFTA OLMADI PZRT İNŞ

MELBORa.s. cnm nasılsın dilerim 79 u en kısa zamanda görursun bende 68 ı gorurum :Saruboceq:umarım bugun duzensız gıttım valla az önce limonlu maydonoz ve tere karısımı yedım umarım bozmam:kedi: tabıskı ıctıgım su ve yesılcayda kısıtlı ben çok önemlı bır işim olmadıkca cıkmıycam evden cunku yesılcay ve su olayı kısıtlı oluyo allahım ne olur yardım et bize ...
sizi çok sevıyorum ya ben ııkı bu sıte var ve bıze böyle bır forum acılmıs sırnaşık şey
buarada dıger sıteden maıl gelmıs ordada yarıs var elma dıyetınde hadı kızlar yola devam

Allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:

ınŞ cnm benım ıÇın 79 vÜcudumun kılo kırılma noktası ondan sonrası kolay bakalım ınŞ baŞaracaĞız.sevgıler hepınıze

ya kızlar ben son zamanlarda yazamıyorum sorun cıkartıyo site.umarım bunu gönderir:).ya ben regl olucam sanırım.çok halsizim.ya bi de şu sirke ben de boğaz ağrısı yaptı canlarım sizde de oluyu mu yardım edin banaa

slm kızlar
bende bu sayfaları okuyarak başladım elma diyetine
bugün 9. günüm kaçamaksız 5 kilo verdim :lepi:
çok mutluyum dahada devam edicem sakın bırakmayın herkese başarılar.opuyorumnanaktan

slm kızlar
bende bu sayfaları okuyarak başladım elma diyetine
bugün 9. günüm kaçamaksız 5 kilo verdim :lepi:
çok mutluyum dahada devam edicem sakın bırakmayın herkese başarılar.opuyorumnanaktan
canım süpersin.5 kilo baya vermişin.bi beden küçülmüşün yani takdir ettim vallaa:lepi:

CNM BENIM BENDE YAKINDA REGL OLCAM INSALLAH YANI DAHA 1 HAFTAYA YAKIN VAR AMA BENDE COK HALSIZ VE AGRILI GECIRIYORUM senağlama...
SEN SIRKEYI NE ZAMAN VE NASIL ÇİYOSUN BEN GECEN SENE ICIYORDUM SABAHLARI VE ANA ÖĞÜNLERDEN ÖNCE ILIK SUYA 1KASIK BAL VE ELMA SIRKESI OCIYORDUM zemuszemus...

İNSALLAH BENEIMDE SJIM GIDER YA YÖNETICILER LUTFEN SITE CALIŞMASINI HIZLANDIRIN BIZIM İÇİN ÇOK ÖNEMLI:dance:

ya aynen cnm bı msjı kırk kere yazıyorum gitmiyo çıldırıceim..bu arada ben sirkeyi balla karıştırmıyodum galiba yakıyodu heralde bal koruyo mideyi bogazı filan bu sefer ballılan deneyeyim bakalım.saol cnm.

NE DEMEK TATLIM UMARIM ISE YARAR KULLANANLAR COK MEMNUN ASLINDA BENDE ICMELIYIM AMA USENDIM SANIRIM BUNA BEN AMA HERKES MEMNUN UMARIM SENDE MEMNUN KALIRSINkaydirigubbakcemile5

slm. ya arkadaşlar sabahtan beri deli yazıyorum yazıyorum yollayamıyorum.nasılsınız nasıl gidiyor bugünkü elma diyetimiz.yarın bir kilo dimi. birlikte başladığım arkadaşlar bigudi ve melbor yarın son günya.perş. tekrar birle başlıyoruz dimi?
bu arada topiğe baya katılan olmuş.hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…