son gün persembe deil mi esot
Merhaba Beyazbulut.sen de yarın başlıcak mısın elma diyetine?ben yarın başlıcam.istersen bu 6 günlük süreçte gelişmeleri yazarız burdan.hem birbirimize destek oluruz.çünkü benim moralim çok bozuk nefret ediyorum kilolu halimden ve bir an önce kurtulmak istiyorum.senağlamamerhaba kızlar 4 gün sonra işe başlıyorum ve evdeyken 4 günlük bu diyeti yapmak istiyorum
yanlız korkuyorumda birden elden ayaktan düşmeyelim zayıflama uğruna
canım msjına cevap vericem ama anlayamadım.duememısım ne?ya yeter ne olur su sıtemızı duzeltın yaaaa kızlar be bugun tartıldım dayanamadım bugun duememısım çok canım sıkıldısenağlama acaba dun 2kılo yemedım dıyemı oldu yaaaa CADIARZUoffff valla zorlycam pes etmek yok ama dıger arkadaslar sızdede oldumu neden olabılırmafoldumben
hayır canım kesinlikle zararlı bi yanı yok.detoks gibi düşünebilirsin.bilakis bedenine bi sürü faydası dokunucak .gercekten bu kadar kilo verdiriyomu cuma beraber görücez bakalım.gel sen de katıl bize:)Bu diyeti yapan arkadaşlar sağlıklı bir diyetmi. Yani olumsuz etkileri varmı ve gerçekten bu kadar kilo veriliyor mu?
hoşgeldin cnm.şimdi sen buraya geldin artık hiç üzülme.çok güzel bi diyetle karşı karşıyasın çünkü.inş. vericeksin bütün fazlalılarını bak bi sürü insan ne güzel veriyo elma sayesinde kilolarını.kaydirigubbakcemile2Merhaba Beyazbulut.sen de yarın başlıcak mısın elma diyetine?ben yarın başlıcam.istersen bu 6 günlük süreçte gelişmeleri yazarız burdan.hem birbirimize destek oluruz.çünkü benim moralim çok bozuk nefret ediyorum kilolu halimden ve bir an önce kurtulmak istiyorum.senağlama
sasırdım valla nası olducanım son gün bugü aslında.yarın tekrar bir kilodan başlanıyo sanırım ama biz cuma tartılıcaz demiştik. yarın gene birden başlamamız gerekiyo o zaman
canım msjına cevap vericem ama anlayamadım.duememısım ne?
hoşbulduk bigudi çok teşekkür ederim desteğin içinyerimseniben.elmalarım hazır yarına,yeşil çayımı da aldım.bir de forumda dolaşırken callanetics yorumlarını okudum.onu da indirdim bilgisayarıma.yapabilcek miyim onu bilmiyorum,yarın denicem.canım bir de bu elma diyetini 6 gün uyguluyoruz,ondan sonra ara verip tekrar mı uyguluyoruz?
ama bademcim canım yanlış hatırlamıyosam sen regl olucaktın.belkı ödem yapmışındır.o kadar su içiyoz sonucta sadece dünkünü toplasa artı 2:).biraz daha bekle canım reglden sonra gider hepsiii.sabreeet sabreet:1hug:PARDON TATLIM senağlamaYAZIM HATASI OLMUS KİLODAN DÜŞMEMİŞİM DEMEK ISTEDIM
Merhaba Beyazbulut.sen de yarın başlıcak mısın elma diyetine?ben yarın başlıcam.istersen bu 6 günlük süreçte gelişmeleri yazarız burdan.hem birbirimize destek oluruz.çünkü benim moralim çok bozuk nefret ediyorum kilolu halimden ve bir an önce kurtulmak istiyorum.senağlama
ama bademcim canım yanlış hatırlamıyosam sen regl olucaktın.belkı ödem yapmışındır.o kadar su içiyoz sonucta sadece dünkünü toplasa artı 2:).biraz daha bekle canım reglden sonra gider hepsiii.sabreeet sabreet:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?