Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar.bende sabah okudum elma diyeti yorumlarınızı,yarın ben de başlıcam inş.biraz önce dışarı çıkıp yeşil elmalarımı aldım:)moralim çok bozuk arkadaşlar,5 kilo vermem lazım.ramazanda aldım bir türlü veremiyorum.veremeyince daha çok yiyesim geliyo herşeyden.buna bir dur demem lazım.koşu bandında da tempolu bir şekilde yürümeye çalışcam.kendime söz verdim bir süre tartının üzerine çıkmıcam.çünkü veremediğimi görünce moralim bozuluyo pes ediyorum.yarından itibaren hergün gelişmeleri sizle paylaşırım.kendinize iyi bakın.umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız:)

Bu diyeti yapan arkadaşlar sağlıklı bir diyetmi. Yani olumsuz etkileri varmı ve gerçekten bu kadar kilo veriliyor mu?

merhaba kızlar 4 gün sonra işe başlıyorum ve evdeyken 4 günlük bu diyeti yapmak istiyorum
yanlız korkuyorumda birden elden ayaktan düşmeyelim zayıflama uğruna

kızlar nasıl gidiyor diyetiniz benimki iyi valla ama elma hç yemiyorum artık
önceden acıkınca arada yiyordum
ama benim diyetimdede bolca elma sirkesi mevcut
elma elmadır dimi DDDD
ne yapayım elma diyeeti yapmaaya çalşrken bıktım elmadan yaaa :)

ha kızlar bu arada bişey sorucam sizlere
diyet yaparken hani günde 2 3 litre su içilir ya
ben normal soguklukta suyu çok içtiğimde tansiyonum düşüyor elim ayagım titriyor resmen
sizede oluyormu
ben şuan agız yakmıyacak derece sıcak su içiyorum hep mesela bir bardak elma sirkeli sıcak su içiyorum
üstüne 2barda normal sıcak su içiyorum açsam bile tok hissettiriyor bana kendiimi :)

ya yeter ne olur su sıtemızı duzeltın yaaaa kızlar be bugun tartıldım dayanamadım bugun duememısım çok canım sıkıldısenağlama acaba dun 2kılo yemedım dıyemı oldu yaaaa CADIARZUoffff valla zorlycam pes etmek yok ama dıger arkadaslar sızdede oldumu neden olabılırmafoldumben

merhaba kızlar 4 gün sonra işe başlıyorum ve evdeyken 4 günlük bu diyeti yapmak istiyorum
yanlız korkuyorumda birden elden ayaktan düşmeyelim zayıflama uğruna
Merhaba Beyazbulut.sen de yarın başlıcak mısın elma diyetine?ben yarın başlıcam.istersen bu 6 günlük süreçte gelişmeleri yazarız burdan.hem birbirimize destek oluruz.çünkü benim moralim çok bozuk nefret ediyorum kilolu halimden ve bir an önce kurtulmak istiyorum.senağlama

canım msjına cevap vericem ama anlayamadım.duememısım ne?

Bu diyeti yapan arkadaşlar sağlıklı bir diyetmi. Yani olumsuz etkileri varmı ve gerçekten bu kadar kilo veriliyor mu?
hayır canım kesinlikle zararlı bi yanı yok.detoks gibi düşünebilirsin.bilakis bedenine bi sürü faydası dokunucak .gercekten bu kadar kilo verdiriyomu cuma beraber görücez bakalım.gel sen de katıl bize:)

hoşgeldin cnm.şimdi sen buraya geldin artık hiç üzülme.çok güzel bi diyetle karşı karşıyasın çünkü.inş. vericeksin bütün fazlalılarını bak bi sürü insan ne güzel veriyo elma sayesinde kilolarını.kaydirigubbakcemile2

canım son gün bugü aslında.yarın tekrar bir kilodan başlanıyo sanırım ama biz cuma tartılıcaz demiştik. yarın gene birden başlamamız gerekiyo o zaman
sasırdım valla nası oldu.ben sızınle gayet es zamanlı gıdıyodum.ama cuma baslamıstım.o zmn bn gene söylerım cuma.birinci günüm cuma olur bi dahaki etabımız için.devam ediyoz demi bu arada elmalarımıza?bırakmayalım elmacıklarımızı.kurtarıcımız onlaropuyorumnanaktan
ya hep ben yazıyorum elmacı güzellerim nerdesiniz huuu huu.siz de mi site sorun cıkarıyo yoksa.neyse öptüm hepinizi

hoşbulduk bigudi çok teşekkür ederim desteğin içinyerimseniben.elmalarım hazır yarına,yeşil çayımı da aldım.bir de forumda dolaşırken callanetics yorumlarını okudum.onu da indirdim bilgisayarıma.yapabilcek miyim onu bilmiyorum,yarın denicem.canım bir de bu elma diyetini 6 gün uyguluyoruz,ondan sonra ara verip tekrar mı uyguluyoruz?

tatlıs hoşgeldın canım o bahsettıgın spora bıara bende takmıstım ama cok zor vucudu cok kasıyo onuda gectı benım arkadasım onu yaparken kalbınden rahatsızlandı senağlamadıkkat et canımcım en azından plates yap derım ben tabı sen bılırsın dıyetınde hayırlı molsun seker opuyorumnanaktan

PARDON TATLIM senağlamaYAZIM HATASI OLMUS KİLODAN DÜŞMEMİŞİM DEMEK ISTEDIM
ama bademcim canım yanlış hatırlamıyosam sen regl olucaktın.belkı ödem yapmışındır.o kadar su içiyoz sonucta sadece dünkünü toplasa artı 2:).biraz daha bekle canım reglden sonra gider hepsiii.sabreeet sabreet:1hug:

evet bende yarın başlıcam bende sıkıldım kiolardan bir an önce vermek istiyorum
hamilelik doğum derken baya kilo aldım hiçbir kıyafetim olmuyor

ben zaten günde 3 litre su içiyorum 2 bardakda yeşil çayım var hergün bunları arttırıyımmı peki yeterlimi
birde her acıktığımızdamı yicez elmeları yok 2 satte birmi çok soru sordum ama :kedi:

SAĞOL TATLIM bu ii geldı regl olmama yaklasık 6 gun kadar var allahım ne olur emeklerım boşa gıtmesın:Saruboceq: çok ama çok tesekkurler öptum senıkaydirigubbakcemile5 buarada bugun saclarıma bişey uygulama basladım acaba deneyen varmı turp suyu saçlarımın bakımı ve uzaması ıcın ınsallah faydası olur paylaşmak ıstedım canlarım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…