evet bende yarın başlıcam bende sıkıldım kiolardan bir an önce vermek istiyorum
hamilelik doğum derken baya kilo aldım hiçbir kıyafetim olmuyor
sen şimdi her gün gramı gramına yeterli proteinini, a sından zsine kadar 50 ceşit vitamin ve mineralini alıyosun yani.sana da bnden bi aferim o zaman.detoks diye bi şey duymadın sanırım.internetten bi araştır bence.aferim sadece elma yiyin hatta onuda yemeyin neye lazım prottein vitamin protein almayıp böle zayıflarkende vücudunuz 80 lik nineler gibi sarkıcak aferimmm zemuszemus
sen şimdi her gün gramı gramına yeterli proteinini, a sından zsine kadar 50 ceşit vitamin ve mineralini alıyosun yani.sana da bnden bi aferim o zaman.detoks diye bi şey duymadın sanırım.internetten bi araştır bence.
SLM CANIM HOSGELDIN SENIN BOYUN KAÇ ACABA BENIM HEDEFIM 69 AMA DAHA DUSMEK ISTIYORUM AMA AILEM KIZIYO BANA ALLAHIN İZNIYLE 69-65 OLALIMDA BAKAISSS:1hug:
benim boyum 1.60 falan 55 kilo olmam lazım hamile kaldığımda 68 kiloydum kilolu hamile kaldım hamileliktede kilo alınca veremedim bitürlü bakalım yarın denicem elma diyeti fazla yapmamda 4-5 gün denemek istiyorum ilk zamanlarda hemen fark ediyormu yoksa uzun süre yapılıncamı işe yarıyor
benim boyum 1.60 falan 55 kilo olmam lazım hamile kaldığımda 68 kiloydum kilolu hamile kaldım hamileliktede kilo alınca veremedim bitürlü bakalım yarın denicem elma diyeti fazla yapmamda 4-5 gün denemek istiyorum ilk zamanlarda hemen fark ediyormu yoksa uzun süre yapılıncamı işe yarıyor
kızlar bana da bişey diyin ya napsam netsem nerelere gitsem canlandırmam lazım durdu kilo vermem o yüzden bi kaç günlük yapan kilo veren var mı??
TATLIM BENDE BUGUN KÖTUYUM DÜŞMEDIM senağlamaBENDE ÖNUMUZDEKI GUNLERDE REGL OLCAM ONA BAĞLAMAK ISTIYORUM YAA CANIM SIKILDI SADECE ELMAYLA SUYLA VE Y.ÇAY BESLENIYORUM ALLAHIM YARDIM ET BİZE MORAL ÖNEMLI ARKADASLAR DUSUNUNCE AGLAMAK ISTEDIM AMA TOPARLADM KENDIMI MORAL ÖNEMLIlmaz:HADI BAKALIM YARIN PAYLASIRIM SİZİNLE...BUARADA SÖYLEMESI AYIP AMA TUVALETE CIKMAKTA ZORLANDIM ONDANDA OLUR DIYORUM BEN INSALLAH YARIN DEGISIR DURUM:kedi:
UAMRIM GUZEL HABERLER PAYLASIRIZ HEPİMİZa.s.
aferim sadece elma yiyin hatta onuda yemeyin neye lazım prottein vitamin protein almayıp böle zayıflarkende vücudunuz 80 lik nineler gibi sarkıcak aferimmm zemuszemus
tatlıs hoşgeldın canım o bahsettıgın spora bıara bende takmıstım ama cok zor vucudu cok kasıyo onuda gectı benım arkadasım onu yaparken kalbınden rahatsızlandı senağlamadıkkat et canımcım en azından plates yap derım ben tabı sen bılırsın dıyetınde hayırlı molsun seker opuyorumnanaktan
ilk günüm bitti çok şükür:) midem biraz kazınsa da dayandım.kilo veririm inşallah da razıyım mide kazınmalarına.suyu çok içemiyorum tek problemim bu:gitme:.birazdan büyük kupamla yine yeşil çayımı içecem.herkese iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?