Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet bende yarın başlıcam bende sıkıldım kiolardan bir an önce vermek istiyorum
hamilelik doğum derken baya kilo aldım hiçbir kıyafetim olmuyor

SLM CANIM HOSGELDIN SENIN BOYUN KAÇ ACABA BENIM HEDEFIM 69 AMA DAHA DUSMEK ISTIYORUM AMA AILEM KIZIYO BANA ALLAHIN İZNIYLE 69-65 OLALIMDA BAKAISSS:1hug:

aferim sadece elma yiyin hatta onuda yemeyin neye lazım prottein vitamin protein almayıp böle zayıflarkende vücudunuz 80 lik nineler gibi sarkıcak aferimmm zemuszemus
sen şimdi her gün gramı gramına yeterli proteinini, a sından zsine kadar 50 ceşit vitamin ve mineralini alıyosun yani.sana da bnden bi aferim o zaman.detoks diye bi şey duymadın sanırım.internetten bi araştır bence.

kızlar selam ben de bugün yarım yamalak başladım yarın daha sıkı yapıcam. beş günlük bişey yapsam faydası olur mu? ilk günler ne kadar verdiniz? spor da yapıyo musunuz yoksa halsizlikten yapamıyo musunuz?

CEVABIN ÇOK ACIKLAYICI BİGUDİM :)kaydirigubbakcemile5

SLM CANIM HOSGELDIN SENIN BOYUN KAÇ ACABA BENIM HEDEFIM 69 AMA DAHA DUSMEK ISTIYORUM AMA AILEM KIZIYO BANA ALLAHIN İZNIYLE 69-65 OLALIMDA BAKAISSS:1hug:

benim boyum 1.60 falan 55 kilo olmam lazım hamile kaldığımda 68 kiloydum kilolu hamile kaldım hamileliktede kilo alınca veremedim bitürlü bakalım yarın denicem elma diyeti fazla yapmamda 4-5 gün denemek istiyorum ilk zamanlarda hemen fark ediyormu yoksa uzun süre yapılıncamı işe yarıyor

CANIM TAM ANLAMIYLA YAPARSAN FARKEDERSIN ZATEN TUVALETE ÇOK CIKIYOSUN İÇİN TEMZILENIYO MANTIKTA O AMA BEBEĞİN KÜÇÜKSE DAHA FARKLI BI DIYET YAP DERIM BENsositososito

CANIM TAM ANLAMIYLA YAPARSAN FARKEDERSIN ZATEN TUVALETE ÇOK CIKIYOSUN İÇİN TEMZILENIYO MANTIKTA O AMA BEBEĞİN KÜÇÜKSE DAHA FARKLI BI DIYET YAP DERIM BENsositososito,

BUARADA SİTE YÖNETICILIER LUTFEN YAAAAAAAAA BITSIN BU İŞKENCE MSJ ATAMIYORUZ BUNE AAAAAAklava:

CANIM TAM ANLAMIYLA YAPARSAN FARKEDERSIN ZATEN TUVALETE ÇOK CIKIYOSUN İÇİN TEMZILENIYO MANTIKTA O AMA BEBEĞİN KÜÇÜKSE DAHA FARKLI BI DIYET YAP DERIM BENsositososito,

BUARADA SİTE YÖNETICILIER LUTFEN YAAAAAAAAA BITSIN BU İŞKENCE MSJ ATAMIYORUZ BUNE AAAAAAklava:

kızlar bana da bişey diyin ya napsam netsem nerelere gitsem canlandırmam lazım durdu kilo vermem o yüzden bi kaç günlük yapan kilo veren var mı??

kızlar bana da bişey diyin ya napsam netsem nerelere gitsem canlandırmam lazım durdu kilo vermem o yüzden bi kaç günlük yapan kilo veren var mı??

TATLIM BENDE BUGUN KÖTUYUM DÜŞMEDIM senağlamaBENDE ÖNUMUZDEKI GUNLERDE REGL OLCAM ONA BAĞLAMAK ISTIYORUM YAA CANIM SIKILDI SADECE ELMAYLA SUYLA VE Y.ÇAY BESLENIYORUM ALLAHIM YARDIM ET BİZE MORAL ÖNEMLI ARKADASLAR DUSUNUNCE AGLAMAK ISTEDIM AMA TOPARLADM KENDIMI MORAL ÖNEMLI lmaz:HADI BAKALIM YARIN PAYLASIRIM SİZİNLE...BUARADA SÖYLEMESI AYIP AMA TUVALETE CIKMAKTA ZORLANDIM ONDANDA OLUR DIYORUM BEN INSALLAH YARIN DEGISIR DURUM:kedi:

UAMRIM GUZEL HABERLER PAYLASIRIZ HEPİMİZa.s.

evet canım ya insan çok korkuyor emeklerinin boşa gitmesinden:1no2: valla kudurdum iki gündür tık yok hiç kaçamak yapamama rağmensenağlama yarın olmazsa daha sıkı spor yapıcam daha da yapabileceğim bişey yok çünkü zaten herşeyi yapıyorum içmediğim kadar su yeşil çay vs. offfff

sana da kolay gelsin arkadaşım yarın paylaşalım durumu a.s.

aferim sadece elma yiyin hatta onuda yemeyin neye lazım prottein vitamin protein almayıp böle zayıflarkende vücudunuz 80 lik nineler gibi sarkıcak aferimmm zemuszemus

amacını anlayamadım. sanırım sırf moral bozmak için yaptın.ama farkında değilsin.burdaki kimsenin senin ne dediğini bilmeyen kelimelerine,aferinine ihtiyacı yok.topiğe yazmadan önce bir kere düşünmeni,yazdığını yollamadan önce önizleme yapmanı ve empati kurmanı tavsiye ederim sana.

bebeğim 8 aylık emmiyor oyüzden yapmak istiyorum
gerçi onunla uğraşırken düşüp bayılmasam iyidir :))
bugün başlıyorum ben şu anda elma sirkeli su içiyorum ılık
birazdan kahvaltı yaparım sonrada gün boyu elma yeşil çay
yanlız morelinizi bozmayın hiç kilo verme bikaç gün durabiliyormuş
ilk zamanlar hızlı verilirken sonrasında yavaş yavaş verilmesi normal olanı bence
bir anda hızlıca kilo vermek pek sağlıklı değil

Herkese merhaba.bugün sabah kahvaltımı yaptım,biraz önce 30 dakika koştum ve ardından belirli sayıda mekik çektim.elmamı yedim ve yeşil çayımı içiyorum şu anda:)su şişesinide gözümün önüne koydum aklıma geldikçe içiyorum.normalde çok az su içen biriyim ama kendimi zorlucam en az 1.5 litre içiçem.bir de arkadaşlar daha önce de sormuştum ama bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.bu diyeti 6 gün yaptıktan sonra da devam edebilir miyiz?

canım teşekkür ederim sağol.geçmiş olsun arkadaşın adına üzüldüm.çok mu zorladı acaba kendini hareketleri yaparken?bakalım artık ona halim kalırsa zorlamadan yapabilirsem yapıcam.inşallah kurtuluruz şu kilolardan:Saruboceq:

ilk günüm bitti çok şükür:) midem biraz kazınsa da dayandım.kilo veririm inşallah da razıyım mide kazınmalarına.suyu çok içemiyorum tek problemim bu:gitme:.birazdan büyük kupamla yine yeşil çayımı içecem.herkese iyi akşamlar...

kolaygelsin arkadaşlar çoktandır girmiyordum buraya bende bu ayın başındaydı galiba 1 hafta elma diyeti yaptım spor yapmadan ama ben tam uygulamadım sadece günde 4-5 elma yedim aralarda çorba yada salata hatta akşamları çikolata pasta kaçırdığım bile oldu ama diyeti tam anlamıyla yapamadım çünki bebeğimi emziriyourm ve sütüm olması gerek buna rağmen 1.5 kilo vermiştim haftanın sonunda inanın uygulandığında gerçekten sonuç veriyor yeterki sabredin ve dayanın benim gibi bebeğiniz falan yoksa daha kolau verirsinz bundan emin olun sabredin ve sakın caymayın.herkese başarılarrr

ha buarada p.tsi tekrar başlamayı düşünyorum vermem gereken en az 5 klom daha var 20 kasıma kadar hedefim iş kıyafetlerimin içine tekrar girebilmek.

canım masallah sporda yapıyosun bende o yok :kedi: kötubır durum ama ıtıraf edıyorum yanı uykularım duzensız bıde halsizm çok dermanım kalmıyo bugun çok acıktım nedense ama dayanıyorum yarın buyuk gun ama son ıkı gundur moralım 00000000 altındamafoldumben yanisu ve ysılcay içiyorum ılık lımonlu suda ıcıyorum allahım sen bze yardım et :Saruboceq:hadı bakalım öpüldn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…