Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende bugün başladım elma diyetine 6 kilo fazlam var şimdilik çok iyi gidiyo elma öyle bi tıkıyoki yemek yiyesim bile gelmio umarım haftaya çarşambaya kadar bi 5 kilo verebilirimkaydirigubbakcemile

arkadaslar bende aranıza yenı katıldım bugun uye oldum hatta az önce en cok bu elma diyeti için cok hırslıyım uye olmadan önce sızı takıp edıyordum cok motıve oldum lutfen desteklerınızı esırgemeyınde bende zayıflayayım .bu arada ben 27 yasında evlı mutlu ve 5 yasında bır oglan annesıyım 85 kılodan 64 kıloya dusmus bırıyım ama sımdı 70 oldum yıne ınmek ıstıyorum bu elma dıyetı oldukca ıyı kılo verdırıyor gıbı lutfen bırıkı zayıflama hıkayesı yazında motıve olayım hep bırlıkte kurtulalım su yaglardanmafoldumben

Evet bugun 3 gunum gayet iyi gidiyor ilk gun kılo verememiştim ama bu sabah tartıldım vermısım. pazartesi gunu toplam kaç kılo verdğimi yazacağım şu an spor yapmıyorum ama platese başlayacağım.

Anemm sana bi sorun olcak sebze yiyerekde gercekten haftada 2 kg kadar kaybe ediyormusun.
tam olarak ne tür seyler yiyorsun? bende her haftada 2 kg versem yeter bana.
Bu ara nedense bir türlü basliyamiyorum hep aklimda ama basliyamiyorum off yaaa.((

aylademir, cicilibicili87,buli ve nergiz66 hosgeldiniz arkadaslar, sizlere kolay gelsin :hooray: ben suna inandim, bünyeden bünyeye cok farkliliklar gösteriyor diyetler ... bu diyet olsun baska bir diyet olsun ... spor ve ya egzersiz sart cicilibicili arkadasim, ayrica daha bir saglikli kilo vermis olursun...:lepi:
aylademir arkadasim hergün tartilma, hafta bir kere daha heyecanli oluyor , hemde moralin bozulmaz sayet veremedigini görünce a.s Basladigimda , ilk 8 günde 4 kilo vermistim ve 8 gün boyunca hic tartilmadim, azimle ve inatla a.s

selam kızlar....ya benim vermem durdu sanki hep aynı kilodayım....dün 1 tane şekersiz çay içtim komşum çok ısrar etti 1 tane kendisi yapmış poğaca yedim acaba ondan mı?ya ben kaçamak yapmazdım ya noldu bana böyle nazar deydi herhalde...üstümde fena kaldı bir sters var cumartesi gübü direksiyon sınavına gircem ondanda olabilirrrr....offffffff 72 de takılı kaldım yaaa ooof oooof(((((he kızlar bu arada yeşil çay içitiğim zaman eskisi gibi uyuyamıyorum ya sizdede öyle bişey oluyomu?????

bursa canim o kadar sikma kendini ! Olmuyorsa olmuyordur, bende 1 haftadan sonra 3 haftaya yakin diyet yaptigim halde veremedim. Cogu kiside var bu durum, doktor degiliz , fakat bu insanin yapisindan kaynaklaniyordur muhakakk... 2-3 hafta gecsin belki tekrar vermeye baslarsin, inancini kaybetme yeterki sen :lepi: ayrica direksiyon sinavinda basarilar diliyorum yerimseniben

Teşekkürler alinda hoşbulduk canım benım tartıyı kaldırdım ortadan tartılmıyorum artık. yerimseniben

alinda tesekkur ederım ılgıne ben anca bugun basladım ama tam anlamıyla degıl alışma donemı yarın öbur gun heralde daha ıradelı olurum kımler kaç kılo verdı acaba cok merak edıyorum ve ınsan duyunca dahada motıve oluyo yazarsanız sevınırımCADIARZU

slm arkadaşlar hepinize iyi akşamlar, nerizcim ben normal kahvaltımı ediyorum aynı elma diyetindeki gibi daha sonra 1 elma yiyorum,2 gibi kendime brokoli,kabak veya bürüksel lahanası ewde ne warsa haşlıyorum yanınada salatalık domates falan kesiyorum o şekilde yiyorum cnm sonra yine 1 tene elma yiyorum,akşamda salata yapıyorum yanında elmayla ögünlerimi tamamlıyorum cnm ama gayet te tok oluyorum bazen akşamları tavuk haşlaması falanda yiyebiliyorum cnm yaa çok sıkmadanda weriliyor ama tabii bu elma diyetinin dışında oluyor ama yinede weriliyor cnm

bursa cnm sende o kadar çok kafana takma takıntı yaparsan işin zorlaşırr cnm bence olmaz 1 bogaçadan bişey merak etme cnm yaa, bidaha yapmassın arkadaşım kötü hissediyorsan bukadar çok sıkılma eninde sonunda gidecek kilocuklarrr :)

Merhaba kızlar formu uzun zamandır takip ediyorum. hepiniz maşallah çok iyi gidiyorsunuz. ben çok yöntem denedim. isveç, karbonhidrat, sadece et vs ama 1 kilo dışında gram oynamadı kilom bir ara dez le iyi kilo vermiştim. ama tekrar kullanmak istemiyorum. çünkü çok aç kaldım. o kadar açlığa kilo vermem normal yani. dün başladım elma diyetine 1 kilo gitmiş ama regl oluyorum belki onun etkisidir. öğrenmek istediğim ne zamanları tartılıyorsunuz forum olarak ,eh bende katıldım aranıza uyum sağlayayım değil mi? :)

Teşekkürler alinda hoşbulduk canım benım tartıyı kaldırdım ortadan tartılmıyorum artık. yerimseniben

En iyini yapmissin, tartilmak icin gün saymak daha bir zevkli oluyor inan bana sempatiksalakcinni

Ne demek canim bayanssulusmile ilk gün biraz stres biraz heyecan ile karisik bir duygu icerinde oluyor insan, sonraki günler daha iyi hissedeceginden eminim..ben artik söylemek istemiyorum kac kilo verdigimi cünkü ilk hafta verdim ve bitti benim icin kilo verme isi ...su an yapmiyorum zaten diyet filan ... fakat sizlerle zaman gecirmek ,yalniz birakmamak icin burdayim :1rolleyes: ayrica halenm her cuma tartiliyorum kaydirigubbakcemile3

Alindacımm sen nasılsınn cnm yoksun bu gece öpüyorumm seniii....opuyorumnanaktan

Iyiyim canim sükür sen nasilsin, dietin nasil gidiyor kaydirigubbakcemile2 dizi izlemekten vaktim kalmiyor benim :roflol: dizikoligimdir birazcik sırnaşık şey diet haric saclarimlada oynuyorum ben ya brde, uzasinlar cabuk diye yapmadigim uygulamadigim halt kalmadi kaydirigubbakcemile3 dün saclarimi mayaladim, yanlis duymadiniz yas maya ile mayaladim kaydirigubbakcemile3 7 saat beklettikten sonra yikadim, cok hos oldular, hacim kazandi birden. Deneyecegim bakalim bir süre bayanssulusmile Yaprak dökümünü izliyordum, kisa bir ara vermistim, simdi devammmmm sengözlerimebaksanab

Merhaba zuzucbel hosgeldin arkadasim a.s. sana kolay gelsin :hooray: cumadan cumaya tarti günümüz aslinda. Son günlerde aramiza katilan arkadaslar epey bir cogaldi, galiba ayni cuma günü devam ediyordur.

Merhaba zuzucbel hosgeldin arkadasim a.s. sana kolay gelsin :hooray: cumadan cumaya tarti günümüz aslinda. Son günlerde aramiza katilan arkadaslar epey bir cogaldi, galiba ayni cuma günü devam ediyordur.

Teşekkürler Alinda iyi bari yarın tartılırım bende:) şuanda 60 kiloyum boy:160

arkadaşlar yaa elma diyetini bugun daha istikrarlı yapıyorum galıba inşallah kılo verıcem belkıde verdım ama tartılmıcam bır sure . inşallah yaza çıtırlar ordusu olarak gırerız . bu arada zuzucybel sanada merhaba ben bulı aranıza yenı katıldım bende sızdenım artık bence kılon ve boyun gayet ıyı 57 56 lar senın ıçın süper olacaktır bende 69 70 im boy 164 şimdilik 65 i gorsem yeter bahara kadar 60 istiyorum gercı vucut yapısınada baglı ama bende 60 incecık oluyor 38 beden oluyorum bakalım insallah verırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…