- 24 Ağustos 2009
- 333
- 4
- 643
- 37
selam kızlar....ya benim vermem durdu sanki hep aynı kilodayım....dün 1 tane şekersiz çay içtim komşum çok ısrar etti 1 tane kendisi yapmış poğaca yedim acaba ondan mı?ya ben kaçamak yapmazdım ya noldu bana böyle nazar deydi herhalde...üstümde fena kaldı bir sters var cumartesi gübü direksiyon sınavına gircem ondanda olabilirrrr....offffffff 72 de takılı kaldım yaaa ooof oooof( ((((he kızlar bu arada yeşil çay içitiğim zaman eskisi gibi uyuyamıyorum ya sizdede öyle bişey oluyomu?????
aylademir, cicilibicili87,buli ve nergiz66 hosgeldiniz arkadaslar, sizlere kolay gelsin :hooray: ben suna inandim, bünyeden bünyeye cok farkliliklar gösteriyor diyetler ... bu diyet olsun baska bir diyet olsun ... spor ve ya egzersiz sart cicilibicili arkadasim, ayrica daha bir saglikli kilo vermis olursun...:lepi:
aylademir arkadasim hergün tartilma, hafta bir kere daha heyecanli oluyor , hemde moralin bozulmaz sayet veremedigini görünce a.s Basladigimda , ilk 8 günde 4 kilo vermistim ve 8 gün boyunca hic tartilmadim, azimle ve inatla a.s
Teşekkürler alinda hoşbulduk canım benım tartıyı kaldırdım ortadan tartılmıyorum artık. yerimseniben
alinda tesekkur ederım ılgıne ben anca bugun basladım ama tam anlamıyla degıl alışma donemı yarın öbur gun heralde daha ıradelı olurum kımler kaç kılo verdı acaba cok merak edıyorum ve ınsan duyunca dahada motıve oluyo yazarsanız sevınırımCADIARZU
Alindacımm sen nasılsınn cnm yoksun bu gece öpüyorumm seniii....opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar formu uzun zamandır takip ediyorum. hepiniz maşallah çok iyi gidiyorsunuz. ben çok yöntem denedim. isveç, karbonhidrat, sadece et vs ama 1 kilo dışında gram oynamadı kilombir ara dez le iyi kilo vermiştim. ama tekrar kullanmak istemiyorum. çünkü çok aç kaldım. o kadar açlığa kilo vermem normal yani. dün başladım elma diyetine 1 kilo gitmiş ama regl oluyorum belki onun etkisidir. öğrenmek istediğim ne zamanları tartılıyorsunuz forum olarak ,eh bende katıldım aranıza uyum sağlayayım değil mi? :)
uzun bir aradan sonara mrb kızlar alinda iyisinizdir umarım
Merhaba zuzucbel hosgeldin arkadasim a.s. sana kolay gelsin :hooray: cumadan cumaya tarti günümüz aslinda. Son günlerde aramiza katilan arkadaslar epey bir cogaldi, galiba ayni cuma günü devam ediyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?