Merhaba arkadaşlar elma diyetini 1 haftadır yapıyorum ve bu sabah tartıldım 65,500 çıktım 2,500 kılo vermisim. ilk 2 gun spor yapmadım sonra gunde 450 mekık ve plates yaptım yürüyüş yapamadım malum hava sartları. diyeti aynen uyguladım kaçamak yapmadım ama sankı metobolizmam yavaşladı yada reglı dönemım yaklaştı ondan ama doktorun bana verdiği dietle ben zaten haftada 2,500 kılo veriyordum ve daha fazla yemek vardı nedendir sizce?
merhaba . bişey sormak istiyorum.ben 2gündür bu diyeti yapıyorum . yaşım 17 herkez senin için çok ağır bir diyet diyolar . sizce yaşımdan dolayı yapmam sakıncalımı ? CADIARZU
VEEEEEE EHLİYETİ ALDIM KIIIIZLLLLAAAARRRRR:)))))))HADİ SİZE BİR TUR ATTIRAYIM:))))))))dert yok keder yok stres yok oh anam oh:)yarın tekrar başlıyorum diyete canlarım bana bol şanlar dileyin çok mutluyum çoooooooooooooooookkkkkkk:))))))benimde bir ehliyetim var artık:)
merhaba sekerim, herhangi bir rahatsizligin yok ise neden sakincali olsun ki ?
KIZLAR SİZE BİR SORUM OLACAK BU DİYETLE KİLO VERDİKTEN SONRA NASIL BESLENİYORSUNUZ BU DİYETLE KİLO VERİP SONRASINDA KİLO ALMAMAYI BAŞARAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BESLENME ŞEKLİNİZİ YAZAR MISINIZZ ÇOK RİCA EDERİM MESAJIMA KARŞILIK YAZIN opuyorumnanaktan
merhaba.benim daha bugün 4.günüm ama okuduklarımdan yola çıkarak birşeyler söliyebilirim.elmalarını yeşil çaylarını yine bırakmamışlar.azaltmışlar devam etmişler . yediklerinede dikkat etmişler.hatırladıklarım bunlar.önceki sayfalara bakarsan sorunun cevabını daha iyi bulabirlirsin yerimseniben
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CNMkaydirigubbakcemile5 SAYFA SAYISI FAZLA OLDUĞU İÇİN HANGİ SAYFALAR TEK TEK ARAŞTIRAMAMIŞTIM BAŞIM KİLOLARIMLA FENA HALDE DERTTE DE NE YAPSAM DİE ARAŞTIRIYORUM BAKALIM NE İLE GİDECEK BU KİLOLARCADIARZU
önemli değil canım benim kilo fazlalığım az olduğu halde 3günde 2,5 kilo verdim . ayrıca akşam yemeklerimi yiyorumda . bence bugün hemen başla :)
o kadar çok diyet deneyimim oldu ki kaç tane yapıp bıraktığımı saysam 100 eder herhalde kaydirigubbakcemile3 ama bu sefer o kadar kararlıyım ki silah dayasalar bozmıycam galiba biraz abarttım kaydirigubbakcemile3 ama kararım kesin bu elma diyeti tam benlikmiş elmaya bayılırım fakat bugün hemen başlayamam çünkü yarıyıl tatilinde annemlerin yanındayım karışırlar bana 1 hafta sonra tatil bitsin severek bu diyeti yapacağım inş. verdikten sonra da kilo koruma programları uygulamayı düşünüyorum cnm sen kaç kiloydun kaça indin bir de bu 3 gün boyunca neler yediğini sana zahmet yazar mısın ?? biraz uzun oldu galiba hoşgör beni olumunekankayizsmile
tabiki yazarım canım . yazın evde oturmaktan 57 kilo olmuştum boy fakiri ve yapılı oluncada baya tombul modundaydım :) zar zor 55e inmiştim . şuan 52,5 kiloyum . benim sorunum yanlarım çok vardı ve şuan baya bi inceldi . ben günde sadece 1dilim kepek ekmeği yedim çünkü elmayı az yiyorum . okadar kilo elma midemi buruşturuyor sanki . ayrıca 2,5 liitre su içiyorum . sabahları aç karnına 1 litreyi bitiriyorum çok süper hissediyorum kendimi :) limonlu ılık su içiyorum aç karnına günde 1tanede yeşil çay . az içiyorum çünkü tadı çok kötü geliyor bana . umarım yardımcı olmuşumdur . kilon fazlaysa benden daha hızlı verirsin bunuda unutma yerimseniben
çok teşekkürler cnm verdiğin bilgiler için ama senin kilon cidden çok azmış senin kilonda olsam afrikalı sanarlar benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama işte Allah boy vermiş bana ben de kilo eklemişim üzerine ama inadım inat çıtır gircem yaza inş. ha bu arada boyum1.70 kilom 68 ben 58 olmak ve tabiki de korumak istiyorum ayyyy heyecan yaptım keşke tatil bitse de bi an önce başlasamm ((bunu diycem hiç aklıma gelmezdi tatil bitse falankaydirigubbakcemile3 oyyy ne kadar istermişim meğerse zayıflamayı))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?