Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler annnme ve pinor. ara öğünler bırakmıştım öğle yemeğini falan tekradan başladım en azından bi 5 kg versem süper olur aslında bu bir ayımı alır hadi baklaım yaa allah diyip tekar başlıyım kızlar diyetisyen bana funda çayını önermişti ben yeşil çayla karıştırp içiyorum özelikle spor öncesi daha fazla cal. yakmana ne den oluyo sakız çiğnemek. pinor sen kaç bedensin?

slmm arkadasşarr nasılsınızz bende az önce yarım tabak ıspanak yedim kaçamaktan saymayın isteyerek yedim onun dısında aynen diyetime dewamm sizler nasılsınızz keyifler iyidir inş...

iyi bir yöntem bulmuşsun derim
salatalığın kalorisi neki hiç birşey olmaz
hele hele o atıştırılırken yenilenlerin kalorisine göre

canımmcımmm özledimm walla senii daha sık ziyaret et cnm bizii diyetin nasıl gidiyor werdinmi hiçç öpüyorum canımmmmmmmmmmmmmmmm..... opuyorumnanaktan

Ya dalgamı geçiyorsunuz yahu? 4 ayda 71 kiloyu zor verir bi insan!!! benim arkadaşım vardı arkadaşınla aynı kiloda.Mide ameliyatı olduğu halde, 9 ayda 45 kilo verdi.Sense 4 ayda 71 kilo diyorsun mümkün değil.ınsan biyolojisine aykırı bi kere.Arkadaşın seni keklemiş=)))

iyi geceler arkadaşlarrr hepinizee bendee henüzz anca yatıcam yeni bitti işlerimm sabaha görüşürüzzz hoşçakalınnn......... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlar Günaydınhihoyyyt
Nasıl gidiyor diyetleriniz ben dün akşam tartıldım 91.6 olmuşum artık iyice alıştı bünyem valla verdikçe veresi geliyo insanın artık sporada başlıyorum.
umarım hepimiz istediğimiz ideal ölçilere kavuşuruz öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

mrb kizlarrrrrrrr nasilsiniz bakim..?
diyet nasil gidiyor?
vallah benim diyet elmayla olmuyordu:kedi: bende farkli birine basladim yumurta ile.. suan 4. günümdeyim dayanabiliyorum buna.. demekki her$ey beyinde bitiyormu$.. kacamak felanda yapmiyorum sempatiksalakcinni

canim senin kac gün oldu masallah cok güzel vermissin zemuszemusopuyorumnanaktan

canımmcımmm özledimm walla senii daha sık ziyaret et cnm bizii diyetin nasıl gidiyor werdinmi hiçç öpüyorum canımmmmmmmmmmmmmmmm..... opuyorumnanaktan

denizim ben de seni özledim çok sağol canım
evet verdim şu an 68 kg um
oraya geçtiğimde ki 5 gün oluyor 70tim bu gün itibariyle 68 im

martın 11 inde başladım 8 gün oldu işte zemuszemus

canlarımmmm nasılsınızz benim kaçamaksız 3.günüm kızlar kendim yenii biçimdee yapıyorum diyeti aynı şekilde fakat saat 7-8 gibi yarım tabak sebze yemeyi yiyorumm bakalım bu şekildee sonuçç nasıl olucak 79.6 ydım çarşamba günü tekrar önümüzdeki hafta tekrar yazıcamm kızlarr ama bugünde hiç kaçamagım yok akşam 7 de yarım tabak yemeyimi yiyicem 8 de de elmamı bana bol şanslar dileyin kızlarr inşş weririm bendee

denizim ben de seni özledim çok sağol canım
evet verdim şu an 68 kg um
oraya geçtiğimde ki 5 gün oluyor 70tim bu gün itibariyle 68 im

canımmm süpersinn wallaa sositososito sositososito sositososito dewam dewam harika wermişsin darısıda benim başıma hiç te girmiyosun artıkk unuttun walla bizii inş... bende bu hafta iyi sonuç alırım öpüyorum cnmm....

ya arkadaşlar banada akıl verin ben bebek tedavisi gördüm 2-3 aydır askıya aldık ara verdik ama ama tedavi boyunca çok kilo aldım başladığımdan 58-59 kiloydum 1.5 yıl geçti ve 68-69 arası değişiyor kilom kullandığım ilaçlara bağlıyorum. 2 haftadan fazla diyet yapamıyorum zaten kendi aklımca onu yeme bunu ye şeklinde oluyor bugün kardeşimle konuştum 2 arkadaşı Dr.Ender Saraç'ın tavsiye attiği 'elma krom' kullanmaya başlamış 1 haftada 2 kilo vermişler, net olarak izliyorum hergün aynı yerdeyiz diyor.ama ben bu tür ilaçlardan korkuyorum kullanan varmı yan etkisi yok deniyor ama ne kadar doğru bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..herkeses bol kilo varmeler diliyorum...

zeynocannn hoşgeldin cnm öncelikle g.olsun diyorum cnm bilirim bu tedavileri çok kiloo aldırıyor bende kürtaj olmuştum bebegim karnımda ölmüştü we ondan sonra kullandıgım ilaçlardan inanılmazz şişmiştim çok zor gidiyor bu kilolar ilaçlarla alındıgı için sanki wucut daha şiş oluyor cnm yapabilirsen elma diyetini gel aramıza ama zor bi diyet biraz degiştirebilirsinde cnm 4 wercegine 2 werirsin
konu haplara gelince ben inanki her hapı denedim we düzenli kullandım hiç ama hiç faydası olmuyor en azından ben kendi adıma söyleyimki hiç yararını görmedim bence bunlar bek iştah açıcı deill cnm zaten hapların yanınd diyorlar ki bir ay boyunca yok çok su iç yok 1 saat yürü hergün sekeri kes falann zaten bunları yaptıkmı direkman ayda 3-4 kilo farkeder cnm bence paranı boşa harcama derim ama yinede sen bilirsin cnmm

mrb arkdşlar bnde 55 kıloyum 49-50 olmak ıstıyorum yarından ıtıbaren bu dıyete baslıcam bnı de lısteye yazarmısınız? ayrıca sandoloz sakızı da kullanmaya baslıcm ınss verırm su 5 6 kıloyu gerçktn çok farkediyo bn kılo alınca dırek bel basen ve yanlardan alıyorum buda duruşu vs. çok etkiliyo belki 5 kılo az olark görülebilr ama sonucta 1 beden kalınlaşma var ortada .. neyse verıcm ınş o 1 bednlk kalınlaşma da ortadan kalkıck..
bu arada bışy sormk ıstıyorum bnm bünyem çk hassastr 2 ayda bı bademcıklerım şışer ateşlenırım 2 3gün yatarım ve bı kendıme gelırım 3-4 kılo gıtmış .evet ıştah kapalı oluyo zatn halım falan olmuyo bışy yıyemıyorum ama sadece bundan mı acaba yoksa ateşlı hastalık metabolızmayı falan mı hızlandırıyor??

12.günüm kızlar 9 kilo verdim şimdi k flakes yapıcam yavaş yavaş dikkat ede ede vericem çok verdim herekse bbb takip ediceğim gene

12.günüm kızlar 9 kilo verdim şimdi k flakes yapıcam yavaş yavaş dikkat ede ede vericem çok verdim herekse bbb takip ediceğim gene

cnmm yaa süperr wermişsinn hiç kaçamagın olmadımı spoor yapıyomusun bizide bilgilendir ben kaçamaksız bile yapsam okadar hızlı gitmiyor kilolar

cnm hoşgeldin aramızaa senn kilon az en fazla 2 haftada werirsin hiç sıkma canını tekrardan hoşgeldinn cnmm a.s.

ay mutlu oluyorum dahada ınanıyorum böyle dıyınce vlla en ıyı motıve yöntemı kadınlar kulübü

cnmm hepimiz birbirimizin destekçisiyiz burda çünkü hepimizin hedefi aynıı haklısın insan konustukça motive oluyor mesela ben çok acıktımmı oturuyorum internetn basına açıyorum bu forumu yemek yemeyim diye arkadaslarla konusuyoruum herkess çok iyi saolsun kimse yoksa bilemmm kendi kendime yazıyorum habere çok etkili oluyor walla cnm sende öyle yap dayanamadıgın yerlerde gell hemenn yanımızaa bacımmmm kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…