iyi bir yöntem bulmuşsun derim
salatalığın kalorisi neki hiç birşey olmaz
hele hele o atıştırılırken yenilenlerin kalorisine göre
Kızlar Günaydınhihoyyyt
Nasıl gidiyor diyetleriniz ben dün akşam tartıldım 91.6 olmuşum artık iyice alıştı bünyem valla verdikçe veresi geliyo insanın artık sporada başlıyorum.
umarım hepimiz istediğimiz ideal ölçilere kavuşuruz öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
canımmcımmm özledimm walla senii daha sık ziyaret et cnm bizii diyetin nasıl gidiyor werdinmi hiçç öpüyorum canımmmmmmmmmmmmmmmm..... opuyorumnanaktan
mrb kizlarrrrrrrr nasilsiniz bakim..?
diyet nasil gidiyor?
vallah benim diyet elmayla olmuyordu:kedi: bende farkli birine basladim yumurta ile.. suan 4. günümdeyim dayanabiliyorum buna.. demekki her$ey beyinde bitiyormu$.. kacamak felanda yapmiyorum sempatiksalakcinni
canim senin kac gün oldu masallah cok güzel vermissin zemuszemusopuyorumnanaktan
denizim ben de seni özledim çok sağol canım
evet verdim şu an 68 kg um
oraya geçtiğimde ki 5 gün oluyor 70tim bu gün itibariyle 68 im
ya arkadaşlar banada akıl verin ben bebek tedavisi gördüm 2-3 aydır askıya aldık ara verdik ama ama tedavi boyunca çok kilo aldım başladığımdan 58-59 kiloydum 1.5 yıl geçti ve 68-69 arası değişiyor kilom kullandığım ilaçlara bağlıyorum. 2 haftadan fazla diyet yapamıyorum zaten kendi aklımca onu yeme bunu ye şeklinde oluyor bugün kardeşimle konuştum 2 arkadaşı Dr.Ender Saraç'ın tavsiye attiği 'elma krom' kullanmaya başlamış 1 haftada 2 kilo vermişler, net olarak izliyorum hergün aynı yerdeyiz diyor.ama ben bu tür ilaçlardan korkuyorum kullanan varmı yan etkisi yok deniyor ama ne kadar doğru bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..herkeses bol kilo varmeler diliyorum...
12.günüm kızlar 9 kilo verdim şimdi k flakes yapıcam yavaş yavaş dikkat ede ede vericem çok verdimherekse bbb takip ediceğim gene
mrb arkdşlar bnde 55 kıloyum 49-50 olmak ıstıyorum yarından ıtıbaren bu dıyete baslıcam bnı de lısteye yazarmısınız? ayrıca sandoloz sakızı da kullanmaya baslıcm ınss verırm su 5 6 kıloyu gerçktn çok farkediyo bn kılo alınca dırek bel basen ve yanlardan alıyorum buda duruşu vs. çok etkiliyo belki 5 kılo az olark görülebilr ama sonucta 1 beden kalınlaşma var ortada .. neyse verıcm ınş o 1 bednlk kalınlaşma da ortadan kalkıck..
bu arada bışy sormk ıstıyorum bnm bünyem çk hassastr 2 ayda bı bademcıklerım şışer ateşlenırım 2 3gün yatarım ve bı kendıme gelırım 3-4 kılo gıtmış .evet ıştah kapalı oluyo zatn halım falan olmuyo bışy yıyemıyorum ama sadece bundan mı acaba yoksa ateşlı hastalık metabolızmayı falan mı hızlandırıyor??
ay mutlu oluyorum dahada ınanıyorum böyle dıyınce vlla en ıyı motıve yöntemı kadınlar kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?