Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

12.günüm kızlar 9 kilo verdim şimdi k flakes yapıcam yavaş yavaş dikkat ede ede vericem çok verdim herekse bbb takip ediceğim gene

tebrik ederim canim
vallaha imrendim bende.. $aka gibi gercekten masallah diyorum..umarim saglikli bir sekilde vermeye dvm edersin ..

yaa bende okadar versem o süre icinde süper olurdu vallah aklinialirimsmile ama yok inat benim kilolarim ayni benim gibi gitmezler git deyincesempatiksalakcinni

slmmm kızlarrr günaydınn bende güne süperr başladım çarşamba 79.6ydım şimdi sabah baktım kii 77.8im uzun zamandır 77 yi görmüyordum walla çok sewindimm.....
sizler nasılsınız nasıl gidiyor

ahh bacmm sağol vlla öyle yapıcm bnde opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile bu arada vermşsn tebrık ederımm böyle devm edıck ınşş. hedef kaçtı senın??

bu arada ben kahvaltımı yaptım bı haşlanmış yumurta yeşıl çay bıraz salatalık ve domatesle ama ondan sonra ıkı saat beklenıckms bn hemen sonra dıye sandım yedım bı tane kcük elma bısey olur mu??

arkadaşlar benim de 5 kilo fazlam var doğum sonrası kaldı bende hemencecik vermek istioyrum bu kiloyu şu an elma sirkesi ve k-fleks yiyorum bu şekilde 2 haftada ancak 2 kilo verebildim
elma diyetini deneyen arkadaşlar bu diyette açlık durumu ne acaba daha önce isveç diyeti yapayım dedim açlıktan bayılıyordum yarım bıraktım dayanılabiliniyormu
sonradan hızlı verildiği için geri alınıyormu kilolar yardımcı olursanız sevinirim şöyle 3 gün yapsam kilo verirmiyim

Yok olmaz.Elma bu sonuçta nolabilir? 2 saat sonra ye bir daha.Yememiş say.En fazla ,daha fazla çalışır bağırsakların.

cnm benim hedefim şimdilik 70 70 e bir ineyim daha sonra 65 i hedefliycem inş...

kızlarr slmmm hepinizee fırmda sorunmu wardı bütün gün giremedim sinir oldum walla sizler nasılsınızz nasıl gidiyor diyetler

arkadaslarr yatıyorum artık hepinizee iyi gecelerr çarşamba gününü iple çekiyorum bakalım kaçamaksız 1 haftada nekadar wericem kaçamaksız dedisem 2 ögün yiyorum yemeyimi biiyosunuz kızlar inş sonuç iyi olur
galiba tartılmakk için çarşambayı bekliyemiycemm kızarr yaa tutamıyorum walla kendimi öpüyorumm hepinizii......

hadii bakalım girdik bi yola nolacak acep bu elma diyeti öldürdü beni öldürdüüüüüüü... ya günde iki kilo elma yenir mi.. içim dışım elma oldu. iki tane zor yiyorum günde. midemin elmayla dolu olduğunu hissediyorum. ama işin iyi tarafı 4 kilo gitti ama görünürde hiç fark yok. ödemi atıyo sanırsam:CüvCüv:

artı su golden elmaları yemek cok zevksız ben nefret edıyorum ondan şu sıradan sarı elmalardan olsa olmazmı ?? golden yeşil elmaları sevmediğim için başlayamıorum bu diyete

ohh ohhhh cnm nekadar güzel kaç günde werdin 4 kiloyu harika wermişsin walla cnm 5 kilodan sonrası çok farkediyor özellikle kıyafetlerde durmak yokkk yola dewammmm canımcım... :lepi: sonunda biz kazanıcazz inş.

artı su golden elmaları yemek cok zevksız ben nefret edıyorum ondan şu sıradan sarı elmalardan olsa olmazmı ?? golden yeşil elmaları sevmediğim için başlayamıorum bu diyete

cnm şu golden elma ekşi oldugu için çok zor yeniliyor insan bir müddet sonra bıkıyor gerçekten ama ben rendeliyorum üstünede 1 çay kaşıgı tarçın serpistiriyorum harika oluyor bir kezz dene bak hep öyle yiyeceksin bundan sonra cnm en azından ben öyle daha kolay yiyorum cnm sende bi dene cokacimcoook cokacimcoook

evet ya forumda sorun vardı sanırım bende gıremedım delırdımm
bnde bugün basladım diyete smdlk ıyı gıdıyor hıc aclık duymadım elma gercktn tok tutuyor ıns verırızz su fzlalıkları yanında sandoloz da cığnesem bı sorn olmz dmı?

bende bu diyeti yapmak istiyorum destek için baştakiler gibi takımve liste olsa önce başlayanlar öncü olsun cevap bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…