12.günüm kızlar 9 kilo verdim şimdi k flakes yapıcam yavaş yavaş dikkat ede ede vericem çok verdimherekse bbb takip ediceğim gene
cnmm hepimiz birbirimizin destekçisiyiz burda çünkü hepimizin hedefi aynıı haklısın insan konustukça motive oluyor mesela ben çok acıktımmı oturuyorum internetn basına açıyorum bu forumu yemek yemeyim diye arkadaslarla konusuyoruum herkess çok iyi saolsun kimse yoksa bilemmm kendi kendime yazıyorum habere çok etkili oluyor walla cnm sende öyle yap dayanamadıgın yerlerde gell hemenn yanımızaa bacımmmm kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu arada ben kahvaltımı yaptım bı haşlanmış yumurta yeşıl çay bıraz salatalık ve domatesle ama ondan sonra ıkı saat beklenıckms bn hemen sonra dıye sandım yedım bı tane kcük elma bısey olur mu??
bu arada ben kahvaltımı yaptım bı haşlanmış yumurta yeşıl çay bıraz salatalık ve domatesle ama ondan sonra ıkı saat beklenıckms bn hemen sonra dıye sandım yedım bı tane kcük elma bısey olur mu??
ayyy tebrik ederim çok imrendim :kedi:
hadii bakalım girdik bi yola nolacak acepbu elma diyeti öldürdü beni öldürdüüüüüüü... ya günde iki kilo elma yenir mi.. içim dışım elma oldu. iki tane zor yiyorum günde. midemin elmayla dolu olduğunu hissediyorum. ama işin iyi tarafı 4 kilo gitti ama görünürde hiç fark yok. ödemi atıyo sanırsam:CüvCüv:
artı su golden elmaları yemek cok zevksız ben nefret edıyorum ondan şu sıradan sarı elmalardan olsa olmazmı ?? golden yeşil elmaları sevmediğim için başlayamıorum bu diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?