aaaaaayyyyyyyyyy okudukça gaza geldim bildiğiniz gibi değil ben hemen bu diyetin şeklini şemalini istiyorum ara öğündemi yoksa ara ve ana öğünlerdemi bu elma noooooooluuuurrrr cevappp...
grin sende hoşgeldin cnm çok güzell wermişsin gerçekten sporun sıkılasmada etkiisi çok etraf taarafından hemen farkediliyo kiloda oynama olmasa bile insanlar diyorki zayıflamıssın ben yapamıyorum ama imkanım olsa hergün bir saat muhakkak yapardım ama oğlumdan dolayı hiç fırsatım kalmıyor cnm maleseff....[/QU
Zaten şimdi yapma spor bence, istediğin kiloya yaklaşınca ufaklıktan fırsat kalırsa yapmaya çalışırsın. Spor incelmeyi sağlıyor fakat kilo vermeyi yavaşlatıyor gibi geldi bana; ben de etkisi öyle oldu en azından.
Bir de ben haftada bir değil her sabah tartılıyorum, böylesi daha motive edici; çünkü çatlasam da patlasam da kaçamak yapmıyorum. Her sabah tartıda mutlaka düşüş görüyorum veee acayip gaza geliyorum :enbuyukkk: :teytey:
ya arkadaşlar banada söyleyin şu elma diyeti nasıl bişiy nasıl başlanıyo haftada bir gün mü tartılıyorsunuz arkadaşlar?bir haftada dört kilo yazan var hatta yanlış hatırlamıyorsam geçen girdiğimde 8 kilo verdim diyen vardı golden elma şu ekşi olan dimi ben bayılırım ona ama hiç bişiy yemiyor musunuz elmadan başka?ya 1 ay sonra arkadaşımın nikahı var ve geçen yıldan bu yana 10 kilo aldım yazmıştım hatta, ilaç kullandım o yüzden aldım bu kiloyu zaten kk da bebeği olmayanlara yeni bi form açılmış uz.dr. lar cevap veriyor ben bulunduğum durumu anlatınca aldığım kilo da başlı başına engelmiş bebeğimin olmasına bu yüzden de kilo vermem lazım,dediğim gibi arkadaşımın nikahına kadar da bu kilonun en azından birazını vermem lazım o nikaha kadar çünkü bir sürü abiyem var ve hiç birine sığmıyorum kilo vereceğimi düşündüğüm için de kıyafet almak istemiyorum.yani hem kiloma düşmanım hemde bu kilo yüzünden masraf etmek istemiyorum. uzun lafın kısası kurtarın beni bu kilolardan :) yardım eder cevap yazarsanız sevinirim diyet şeklinizi harfiyen bekliyorum arkadaşlar. seviyorum şu siteyi yaaa:))[/QU
Eğer kilon fazlaysa yani 80 lerde gibiyse, fazlalık olan 10 kiloyu kaçamak olmadan yaparsan 10 gün gibi bir sürede verebilirsin. Ama diyelim ki 60 kg isen 50ye düşmek istiyorsun; 1 ayını alabilir, kısaca bugün başla iki ihtimalde de abiyelerinin içine sığacaksın. Sen abiyelerin içine sığ, biz de yeğenimizi kucağımıza alalım artık:hooray:
valla canlar ben çok dikkat etmediğim halde 1 kilo verdim çünkü alıştırmak istedim kendimi, şimdi daha düzenli yapacagım bakalım sonuç ne olacak :)[/QUO
Ben de öyle yapıyorum. Sabah kahvaltımı bir dilim ekmek ve bol yeşillikle yapıyorum, şekersiz çay içemiyorum, o yüzden çay da içmiyorum. Öğleden sonra bir tabak susuz sebze yemeğini 1-2 dilim ekmekle yiyorum, geri kalan zamanlarda da acıktıkça elmaya, suya, yeşil çaya saldırıyorum. Bu şekilde bile 3 kiloya yakın verdim kısa zamanda. :smiley-cool:
slm herkese, nasılsınız canlarım benim.görüşemiyorduk 1,5 haftadır bıraktım ben bu diyeti.bünyem normal yemeye alışsın azıcık dedim ve sabitledim 66 da kilomu.tekrar başlayacağım elma diyetine.özledim elma yemeyi :)alkisalkisalkis
slm hrkesee bn dün başlamıştım bugün de sandoloza başladım ama tadı çok kötü geldi kullanablrmym blmiyrm nyse onun dışında dün harfı harfıne uyguladım ve gece tartıldım bn tartıda 55 ı görüyordm en az 54- 55 arası oluyordu fakt dün gece 53-54 arası gösterdi ayrıca regl oldum dün ona rağmen kıloda artıs yok
bakalm bugn de dvm ediyrm fakt açlk hssdyrm gerçk açlk psıkolojk deil sabh bıkaç tane yulaflı bıskuvı yedım ama karnm resmn gurulduyo ve başm dönmye bşladı bı tbk bezelye yesem dıyrm ..bşy olmz herlde
herkese merhabalar
4 gündür hiç bir diyet yapmadım şehir dışına çıkmıştım valla ne bulduysam yedim iki kilo almışım 70 olmuşum
tekrar elma diyetine başlıyıcam ama daha zamanı var
deniz ve diğer veren arkadaşlar kutluyorum hepinizi
yeni gelenlerde hoş gelmişler
Ben çok merak ediyorum cuma günü sonuç ne olacak :9
gün içinde sorun yokta akşam çok acıkıyorum zor duruyorum ders çalışmam lazım yoksa yatar uyurum biterde:)
uzun zamandır elma diyetini yapanları takip ediyorum burdan. aklıma takılan bişey oldu kilolarınızı bölgesel olarak mı orantılı bi şekilde mi verdiniz?? ben biraz daha bölgesel olarak zayıflamak istiyorum kalça ve basenlerimden o yüzden başlasam mı karar veremedim :bbo: deneyen arkadaşlar lütfen bu konuda nasıl deneyim elde ettiğinizi paylaşır mısınız?? :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?