Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

aaaaaayyyyyyyyyy okudukça gaza geldim bildiğiniz gibi değil ben hemen bu diyetin şeklini şemalini istiyorum ara öğündemi yoksa ara ve ana öğünlerdemi bu elma noooooooluuuurrrr cevappp...

aaaaaayyyyyyyyyy okudukça gaza geldim bildiğiniz gibi değil ben hemen bu diyetin şeklini şemalini istiyorum ara öğündemi yoksa ara ve ana öğünlerdemi bu elma noooooooluuuurrrr cevappp...

canım burdasın dmeek bak şimdi, ben sadece elma ve yeşil çay tükettim. günde bi kaç tane elma ve iki fincan çay ( sabah aç- akşam aç karnına) çok zorladı beni ama yaptım işte. elma tok tutuyo zaten. bu diyette sabah hafif bi kahvaltı da vardı da ben yapmadım onu. ama sen en iyisi listede yazanları uygula. şu şekilde:

Gün boyunca yeşiLçay serbest
Kahvaltıda 2 diLim kızarmış ekmek,Light peynir,zeytin,domates,saLataLık,1 tane haşlanmış yumurta
KahvaLtıdan her 2 saat sonra 2 eLma yenecek yani öğLe ve akşam yemekLeri yok.Akşam 7-7:30 gibi eLma yemeyi durdurun

1.gün :1 kiLo eLma

2:gün:1.5 kiLo eLma

3:gün:2 kiLo eLma

4.gün:2 kiLo eLma

5.gün:1.5 kiLo eLma

6.gün: 1 kiLo eLma

valla canlar ben çok dikkat etmediğim halde 1 kilo verdim çünkü alıştırmak istedim kendimi, şimdi daha düzenli yapacagım bakalım sonuç ne olacak :)

slm herkese, nasılsınız canlarım benim.görüşemiyorduk 1,5 haftadır bıraktım ben bu diyeti.bünyem normal yemeye alışsın azıcık dedim ve sabitledim 66 da kilomu.tekrar başlayacağım elma diyetine.özledim elma yemeyi :)alkisalkisalkis

slm hrkesee bn dün başlamıştım bugün de sandoloza başladım ama tadı çok kötü geldi kullanablrmym blmiyrm nyse onun dışında dün harfı harfıne uyguladım ve gece tartıldım bn tartıda 55 ı görüyordm en az 54- 55 arası oluyordu fakt dün gece 53-54 arası gösterdi ayrıca regl oldum dün ona rağmen kıloda artıs yok
bakalm bugn de dvm ediyrm fakt açlk hssdyrm gerçk açlk psıkolojk deil sabh bıkaç tane yulaflı bıskuvı yedım ama karnm resmn gurulduyo ve başm dönmye bşladı bı tbk bezelye yesem dıyrm ..bşy olmz herlde

herkese merhabalar
4 gündür hiç bir diyet yapmadım şehir dışına çıkmıştım valla ne bulduysam yedim iki kilo almışım 70 olmuşum
tekrar elma diyetine başlıyıcam ama daha zamanı var
deniz ve diğer veren arkadaşlar kutluyorum hepinizi
yeni gelenlerde hoş gelmişler

Son düzenleme:

damlacımm özledikk walla cnm aslında wermekte güzel ama kiloyu sabitlemek daha güzell onu nasıl yaptın cnm 70 e düştükten sonra tekrar geri almak istemem tabiki zten çok zor weriiyorum opuyorumnanaktan

cnm 1 ögün sebze yemeyinden bişey olmaz tabi ekmeksiz ölçüyü kaçırma cnm bende hergün 1 ögün sebze yiyorum saat 6-8 arası geç yattıgım için anca böyle dengede durabiliyorum cnmcım....

belitimm gel yanımıza biran önce dört gözle bekliyorum walla cnmm senii bende sabah tartıldım 77.2 yim yawaş yawaş gidiyor cnm ama bu şekilde de iyi napalımm olumunekankayizsmile

canlarım ben kaçıyorum akşama ablama dawetteyizz yemeye bakalımm allah sabır wersinn inş.. dayanabileyim yememeye öptümmm sizlerii....

Ben çok merak ediyorum cuma günü sonuç ne olacak :9
gün içinde sorun yokta akşam çok acıkıyorum zor duruyorum ders çalışmam lazım yoksa yatar uyurum biterde:)

Ben çok merak ediyorum cuma günü sonuç ne olacak :9
gün içinde sorun yokta akşam çok acıkıyorum zor duruyorum ders çalışmam lazım yoksa yatar uyurum biterde:)

ümrancım bende akşamları çok acıkıyordum dayanamayıp yemeye saldırıyordum sonra ama şimdi hemen 1 ad. salatalık kesiyorum yiyorum hem kalorriside az hemde açlıgı tamamen kesiyor cnm çareyi öyle buldum sende dene istersen cnm...

:lepi::lepi::lepi:selam herkesi tebrik ediyorum yemeyin kızlar bi verin kilolarıda herkese ibret olsun

uzun zamandır elma diyetini yapanları takip ediyorum burdan. aklıma takılan bişey oldu kilolarınızı bölgesel olarak mı orantılı bi şekilde mi verdiniz?? ben biraz daha bölgesel olarak zayıflamak istiyorum kalça ve basenlerimden o yüzden başlasam mı karar veremedim :bbo: deneyen arkadaşlar lütfen bu konuda nasıl deneyim elde ettiğinizi paylaşır mısınız?? :enbuyukkk:

canım hoşgeldinn ben daha çok göbek kısmından werdim göbegim tam114 tü berbat demii ama şimdi ise 103 11 cm inceldi henüz 5 kilo werdim cnm ama ben daha çok 10 dk bile olsa sırf göbek kısmımı harekete geçirecek hareketler yapıyorum ondanda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…