Eltimin istekleri..

Verin o zaman tum paranizi ne yapayim.

4-5 ay geçmiş üstünden merak ettim evlendiler mi? benimde başımda benzer bir durum var süreci nasıl yürüttünüz?

Parasi olmayan evlenmesin ya! Biriktirsin ikisi de paralari cok istedigi lüx esyalari alsin o zaman size niye zor duruma birakiyor ki esinizle herseyi acikca konus ne siz maddi durumu gecinemeyeceksiniz nede esinin ailesi maddi durumu gecinemeyecek o zaman dügünü ertelesinler! 2 veya 3 seneye beklesinler sizden esya isteme haklari yok sadece 1 bilezik takarsiniz herkes isine bakacak sinirlendim simdi gelinim olsa onun gibisi hayatta almazsim yiyosa kacarak evlenebilecek mi? ey Allahim o kizda mazallahhh cok sinsii ailesi de öyle mazallahh mazallaaaaah diyorum o kadar sinirlendim ki okudugumda demekki sizinde durumunuz yok ki offf kötü konusmak istemiyorum esinizle mantiginla konus basbasa ciddi konusma yapin sonra esin de ailesiyle konussun bu ne ya lüx esya istiyor yuh diyorum o kadar

Nasil yaa???valla ben hediyemi yapar cekilirim kenara....istemeyi biliyorsa girsin bi ise calissin kendi alsin ne istiyorsa...herkesin bi duzeni var geliri varr..banane eltimin isteklerinden...dersenizkii koltuk takimini hediye alicam orasi ayri ama zorla kimse benden cocugumun rizkini yiyemez.hersey acayip pahali bu devirde tamam evleniceklerin isi zor ama bu kdarda istek abartmanin anlami yok...bana gore en cokta damatta hata ama...bi dur demeyi bilmeliii kizaa...simdi bunlari isteyen evlenince ondan neler neler ister vay haline onlarinnn

Özellikle miktar belirtiyor olmaları çok saçma o zaman 5 bin verin gerisine karismayin ama kayninizda konuşsun sizde yoksa bizde de yok aynı durumdayız makul yaşayalım desin nereye kadar sirtinizdan yasicaklar. Madem herşeyin en iyisini istiyo kayniniz kredi çeksin evlenince eşi de çalışsın birlikte odesinler millete yük olmak nedir parazitlik çok çirkin . Ben evlenirken eşime aileleri borca sokmayacak şekilde her şeyi kendimiz halledelim diye konuştum ki ailelerimiz ellerinden geleni yaptılar. Kayniniz eş adayiyla konuşma basiretini gosteremiyosa hiç evlenmesin. Kusura bakmayın ama başkalarına yaslanıp rahat yaşama peşinde olan insanlara karşı aşırı anipatim var.

Eltine verilecek parayı bir güzel harcamanın yollarına bak derim....
Erkeğin iki tabağı varsa birini kır diye boşa demiyorlar.

Söylediğin kadar açgözlü olsa altında ister.
Niye takmak zorunda olsun bozfurur harcar bu çok saçma.
Bide 5 binden aşağı koltuk takımı varmıki yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…