elti hnm yani eltiniz tipik burnu havada olan tiplerden ve kendini begenmis.
bir arkadas demisya gel deyince gel git deyince git.
bende aynen onun gibi dusunuyorum.sizi parmaginda oynatmaya kalkiyor.ayrica calisiyormus mesgul mus.
once yazi yazmasini bilsin,dikkatimi cekti sitiresliyim degil stresiyim olacak.ne demek moralin duzgun olunca konusacaksin onunla.stres yaparsan uzak duracaksin
cok bencil bir kisiligi var bence,
uzak durmani ve sadece merhaba merhaba demeni tavsiye ederim
evet çok haklısınız bir insana fazla değer vermeye gelmiyor gerçekten mesafeli olmakta yarar var ben hiç kötü bişey düşünmemiştim ona karşı hani kendi açımdan düşünüyorum ben olsam öyle bi şaka yaparmıydım yapmazdım o şekilde söylemezdim şakanında bi haddi sınırı var dediğim gibi sen şaka yaparsın karşındaki kaldıramayabilir yani benim kaldıramamamı tuhafladı mecburmuyum yani gülüp geçmeye bende onu yanlış tanımışım yanıldıgımıı anladım o bi kaç aylık evli o yüzden daha yeni yeni tanıyoruz böylelikle aslında ben 10 senedir o ailenin içersindeyim ben nişanlıyken o evlendi kaçarak evlendiler öyle bişey oldu apar topar yani.
evet gerçekten çok kırıldım hatta özrü kabahatinden büyük derler ya bu yazdıklarına 2 kat daha kırıldım çünkü birisi bana kırıldıgını yazsa ben yapıcı bi konuşma yaparım kusura bakma yanlış anlamışsın öyle demek istememiştim falan derim gerçekten kırıldım o mailide attığıma pişman oldum çünkü söylediğimi ne demek istediğimi bile anlamadı tamamen ters anlamış yanii
ya canım açık konuşmam gerekirde mail atman iyi olmamış, gerek yoktu bence mail atmana
tabii onun öncesinde onun o tarz bi şaka yapması çok yanlış, tabii bu bana pek şaka gibi gelmedi, bu gerçek payı olan şakalardan bence
bi de şöyle bişey var ki, face de yanlış anlaşılmalar çok oluyor, alınanlar falanda çok oluyor
bence önemli bişey konuşulacaksa yüzyüze konuşulmalı(partner dışında), yoksa yazmak çok kolay, yüzyüze söylenemeyecek şeyler yazarak çok kolay söyleniyor, mimiklerde görünmediği için yanlış anlamalar çok oluyor, belkide yüzyüze olsaydı bunlar bu kadar büyümeyecekti
sen o eltinle mesafeni koru bence, özelini falan anlatma
sanırım bu yakın akrabalarla kankalık pek olmuyor, her zama mesafeli ve resmi olmakta fayda var
en doğrusu mesafeli olmak çünkü onun yaptıgıda bana karşı bi patavatsızlıktı ben başlarda arkadaş gibi oluruz samimi oluruz diye o kadar iyi düşünceler içindeydimki ama bu davranışı herşeyi bitirdi yinede kin tutmam ama insan gerçekten kimseye fazla değer vermemesi gerektiğini anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?