Arkadaşlari iki tane eltim var bu bahsedeceğim ise küçük olan eltimle ilgili aslında eltimle aramız gayet iyiydi görüştüğümüzde oturur sohbet ederdik dertleşirdik hiç olumsuz bişey olmadı şimdiye kadar. En son şöyle bi olay yaşadık. Face de konuşuyorduk ben bişey yazdım cevap gelmeyince bi süre sonra tekrar yazdım oda şunu yazdı bana sende sürekli konuşalım istiyosun olmazki ama çalışıyorum sonuçta diye bi yazı yazdı bende tamam o zaman merak ettim yazmayınca dedim. Oda şöyle bişey yazdı sen .... ya karşıda böyleysen nişanlımdan bahsediyor üzülüyorum ona ben dedi bende hayır ona karşı öyle değilim dedim hiç öyle görünmüyor valla diye yazdı hani sabırsız bi insansın demeye getirdi. bende neyse kapatalım konuyu dedim. Sonra o gün daha konuşmadık ama ben kırılmıştım açıkçası gereksiz bi laftı söylediği bence. Sonra kendisine bi mail attım o konuşmasından dolayı kendisine kırıldıgımı söyledim bende ona böyle söylesem onunda kırılabileceğini söyledim ve şuan evlilik koşusturmasındayım stresli bi dönemdeyim kafamda bi ton sorun var diye yazdım. hani bence açık sözlü olmak gerektiğini kırıldıysam bilmeli diye düşündüğümü yazdım asla kötü bişey söylemedim sadece kırgınlıgımı belirttim. sonrasında bana şu yazıyı yazmış aynen aktarıyorum
ama senin bu yaptığın açık sözlü olmak değil gözdecim resmen beni haksız yere sorgulamışşın.bende her zaman sölerimki insdanların ruhsal durumu beni çok ilgilendirmiyo ne şekilde olursalaro lsunlar bana karşı en ufacık bir saygısızlığı ben kaldıramam öle sitresli diye göz ardıda edemem şuan yaptığınasıl ben çok kızdım çünkü ben sadece şaka mayetinde bi söz sölemiştim senin bu kadar abartacağını tahmin etmedim.senin nişanlına karşı sabırlı yada sabırsız olman beni hiç ilgilendiremzki sadece espiri yaptım ama sanırım sen bu tarz esprileri kaldıramıyosun buda demek oluıyoki seninle konuşmalarıma dikkat edeceğim çok fazla samimi konuşmamakta fayda görüyorum yoksa hiçte hoş olmayan diyologlara gidiyoruz ben seni anladım ama sende beni anla öyle açık sözlü olmak adınada anlamsız konuşmaklar yapma lütfen bir daha bana.lütfen sende kusura bakkma ama sende şimdi fazlası ile üzdün beni.sende kendine iyi bak görüşürüz
işte sonrasında bana konuşurken tek tek seciçekmiymiş kelimeleri o gibi laflar etti yazıda saygızlık lafı kullanmış ben ne saygısızlık ettim sana dedim bana mail atmanı saygısızlık olarak algıladıgını söyledi. ben insanların konuşurken bazı cümleleri nereye gittiğini bilerek konuşması gerektiğini düşünüyorrum her insan şaka kaldıramayabilir ve bazı şeyler vardırki şakası bile söylenmez derler ya her şakanın altında bir gerçek payı vardır diye.size olan olayı aynen anlattım sizce bu olanlar doğrumu lütfen fikirlerinizi söyleyin doğru veya yanlış ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor ???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?