90 ın altına az kaldı canım... sabırla devam ediyoruzGünaydınlar giremiyorum kızlar 2 gündür iş yeri biraz yoğun bu hafta tek çalışıyorum süt iznim bile yandı nerdeyse sürekli eve gidip geliyorum bugün son inşallah son 2 gündür saatlere uyumadım korktum artı çıkacak diye ama tam istediğim gibi gidiyorum şükür
Kilo bildiririm
Geçen hafta 91,5
Bu hafta 91
Fark -500
Yüzde hesabını yapamıyorum maalesef
Kilo veren herkesi tebrik ederim ben böyle haftada 500 gr versem çok iyi olur
çok sevindim canım senin içinde 80 nin altına düşmene az kaldı.Mesleğini merak ettim yeoscum. excel zor bir program değildir ama çoğu öğretmen arkadaşım otomatik hesap yaptırmayı beceremez not hesabında çok işimize yaramasına rağmen. Bu arada sinirimden söylüyorum zaten yoksa diyeti bırakmaya hiç niyetim yok. Blki artık bende menü paylaşırım hatalarımı görürümben de bildirimimi yapıyım;
geçen hafta;84
bugün; 83
fark; 1
aslında dün akşam tartıldığım halde 82,6 çıkmıştım. ama sonrasında 2 dilim pizza yedim ve sabah uyandığımda resmen toktum. ama yine de 1 kilo çok çok iyi maşallah
Tabikide devam eğer burası olmasa vereceğime alırdım 500 gr bile benim için çok iyi 3 ayda toplam 6 kilo daha ne olsun kaç gündür spor yok bugün tekrar başlıyorum inşallah90 ın altına az kaldı canım... sabırla devam ediyoruz
çok sevindim canım senin içinde 80 nin altına düşmene az kaldı.Mesleğini merak ettim yeoscum. excel zor bir program değildir ama çoğu öğretmen arkadaşım otomatik hesap yaptırmayı beceremez not hesabında çok işimize yaramasına rağmen. Bu arada sinirimden söylüyorum zaten yoksa diyeti bırakmaya hiç niyetim yok. Blki artık bende menü paylaşırım hatalarımı görürüm
sorun değil canım excel e formül ekledim. ayrıca tebrik ederim.
Durum kotu 81.7 yim kilo almisim tabi. Acil toparlanmaliyim
Günaydın kızlar oğlumla bu hafta döküldük resmen çok hastaydık yedim ama dikkat ederek yinede vermişim çok şükür
Gecen hafta 72.6
Bu hafta 72.1
Fark 500
Valla hiç yoktan iyidir şu 2 kilo bu ay giserse süper olur oğlumu doğum günü 15 nisanda o zamana kadar 69 olurmuyum acaba
çok haklısın canım.
tebrik ederim. sen de bir hafta az veriyorsun bir hafta çok.
tebrikler bu hafata 1 numaradasın deseneben de bildirimimi yapıyım;
geçen hafta;84
bugün; 83
fark; 1
aslında dün akşam tartıldığım halde 82,6 çıkmıştım. ama sonrasında 2 dilim pizza yedim ve sabah uyandığımda resmen toktum. ama yine de 1 kilo çok çok iyi maşallah
tabiki de canım haftaya durmadan devam etDurum kotu 81.7 yim kilo almisim tabi. Acil toparlanmaliyim
Günaydın arkadaşlar
Ç ok yoğunum. Is ev okul vb çok yoruluyor um .
Sayfaya çok ugrayamıyorum kusura bakmayın.
Kilo bildirimi
Gecen hafta 77.5
Bu hafta 77.5
Fark yok
Aslında dikkat ettim. Kilo verememişim
kesinlikle esmer ekmek daha çabuk doyuruyor. beyaz ekmek bir de yedirdikçe yediriyor. hele ki bir de kızarmış olursabu arada normal ekmegi yemiyorum günde toplm 3 dilim kepekli ekmek yıyorum bu diyetin en büyük yararı beyz ekmeksizde karnım doyuyormus bunu oğrenmem iyi oldu.
Evet spinal oldum Can'ım bakalım inş 2 aya kadar kendimize geliriz bari kilo almasam bu süreçte . Hamur işine saldırmış durumdayım çünkü 87 kiloyum , keşke yaza kadar 80 olsam .14 gun coook erken bnm 42 gun oldu agri yavas gececek krndini yorma fazla ayakda durmamaya dikkat et. Kramp neden giriyo spinal falan olsuysan onlarda agri oluyomus ama krampi hic duymadim. Dikis agrilarinin gecmesi 1 ayi bulur hemen hemen
Kaç aylık bebeğin Can'ım kız mı oğlan mı ??? KAç çoçuğun var seni tanımak isterimİyi geceler kızlar
Hala bebeğim uyumadı. Sabah 7 olmadan uyanıyorum. Gece de uyanıyor... yoruluyorum. Ama buna da şükür
Menümü paylaşıyım;
Sabah 1,5 sb süte 3yk yulaf ezmesi 2 ceviz 1yk pekmez
Ara sade Türk kahvesi
Ara 1avıç beyaz leblebi
Öğle az çorba yarım pors sebzeli köfte 1dilim kepek ekmek
Buraya kadar herşey güzel
İkindi vakti çay içtik. Yanında 1kk bpeynir 1 dilim helva 2sivri biber 2dilim ekmek 3çatal kavurma yedim.
Günü bununla bitirmeyi düşünüyordum ancak akşam istemesem de bir yere gittim ve orda 2dilim pizza ve yarım sb icetea ile kendimi zor zaptettim. Tartı öncesi olmasaydı iyiydi.
Spor olarak da öğle aramda 20 dk kadar yürüyüş yaptım. 3katı 2kere çıktım indim. En son 7 kat çıktım
Su 2,5 litreyi geçti aslında susadım da içmek istemiyorum zaten şiştim
Kaç aylık bebeğin Can'ım kız mı oğlan mı ??? KAç çoçuğun var seni tanımak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?