- 14 Ocak 2016
- 381
- 386
- 103
Ooo maşallah sana çok güzel kilo vermişsin .birinci olarak şimdiden seniben de bildirimimi yapıyım;
geçen hafta;84
bugün; 83
fark; 1
aslında dün akşam tartıldığım halde 82,6 çıkmıştım. ama sonrasında 2 dilim pizza yedim ve sabah uyandığımda resmen toktum. ama yine de 1 kilo çok çok iyi maşallah
tebrik ederim canım.normalde 12 ye kadar bildirmen gerek biliyorsun ama listeyi henüz yayınlamadığımdan ekledim seni de. geçmiş olsun hayırdır neden gittin?yeos
K.bakma sabah hastaneye gittom yazamadim okdr dikkat etmeme ragmen guzel kilo vermisim heralde abur cuburu kestigim icin sabah tartildim havalara uctum hafta ici hic tartilmadim cnku buyum supriz oldu bana.
Gecen hafta 88.7
Bu hafta 87.7
Fark 1.3
Spiral taktirdim canim sagol. Evden ciktigimda aklima geldi bildirmedigim internet paketimde yoktu yszamadim.tebrik ederim canım.normalde 12 ye kadar bildirmen gerek biliyorsun ama listeyi henüz yayınlamadığımdan ekledim seni de. geçmiş olsun hayırdır neden gittin?
farki yanlis yaMisim 1 kilo olcaktiSpiral taktirdim canim sagol. Evden ciktigimda aklima geldi bildirmedigim internet paketimde yoktu yszamadim
Yrn yapicam kismetse sonra devam insah fulyacım diş buğdayı falan derken 2 haftada 700gr geri geldi. ben daha da fazlasını bekliyordum açıkçası. ne zaman yapacaksın bebişin diş buğdayını?
tebrik ederim canım istikrarlı olarak haftada 500-600gr versen 69 u görürsün. ama regl dönemi falan verilmiyor genelde o yüzden biraz daha fazlası lazım
ooo hadi bakalım görücezzzzyeos cum tebrik ederim :) ama bundan sonra ki haftalarda bidaha birinci olamicaksin cnku hep ben birinci olcaaaaam
ay çok özledim oraları. arada at böyle resimler. Valla spor için fırsat bulamıyorum normalde ama ceza verilince yapacak birşey yok.Kızlar bugün öğle aramda spor ayakkabılarımı giydim, yemeğimi yedim sonrasında sahile indim yaklaşık gidip gelmesi 10 dk tempolu yürüdüm çok iyi geldi. Bu da benden gelsin üsküdardan selamlar
Eki Görüntüle 1961638
Bende sayıyorum ama bazen çok çıkıyo o yüzden ben yemeden önce bakıp öylemyiyorum MyFitnessPal programını tavsiye ederim canımKızlar ilk defa menü paylaşıyorum
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 2 dilim süzme peynir, 5 zeytin, az kiraz domates, 1 dilim ekmek
ara: orta kahve
öğle : 2 tabak yeşil mercimek, 2 dilim ekmek ve lahana turşusu
ararta kahve , 2 dilim ceviz ezmesi
akşam 5.45 te: 2 tabak kuru fasülye, 2 dilim ekmek , salata, lahana turşusu
yatmadan 1, 5 su bardağı havuç suyu( migren tedavisi için)
Kızlar merhabaaa. Dün kayınvalidemde cuma sohbeti vardı oradaydım tartılamadım ve buraya da yazamadım. Üzücü de bi haber almıştık çünkü, aklımdan çıktı burası. Biraz önce tartıldım gecen haftaki kilomla aynıyım. Bu hafta spora da gidemedim
hesaplayınca 2061 kalori çıktı canım yüksekmiş bende şaşırdım. daha dikkatli yemeliyim sanırımyeos cum kargaşada ancak yazdım. Ben bu hafta o kadar yediğim seye rağmen 200 gram fazla olunca emin olamadım oğlanı aşıya götürmesen birde evse tartıldım(bu hafta annemde kaldım) 65.5 değilmişim 66.5 mişim annemle bende ki tartı arası 1 kilo farkediyormuş. Güncel kilomu 66.5 yaparsan sana zahmet sevinirim yoksa haftaya da artı çıkarım.
Ben spor yapamıyorum çünkü hiç zamanım Yok ama bu haft bu yaptıklarım yüzünden 2 yada 3 (inşallah 3) gece uykumdan feragat edip 1-2 mile Leslie yapıcam.
ebruliki canım listen çok yeterli gözüküyor abartılı hiç bişey Yok gibi daha ne kDar kısacaksın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?