Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ooo maşallah sana çok güzel kilo vermişsin .birinci olarak şimdiden seni
Alkışlayalım o Zaman

yeos
K.bakma sabah hastaneye gittom yazamadim okdr dikkat etmeme ragmen guzel kilo vermisim heralde abur cuburu kestigim icin sabah tartildim havalara uctum hafta ici hic tartilmadim cnku buyum supriz oldu bana.

Gecen hafta 88.7
Bu hafta 87.7
Fark 1 kg

tebrik ederim canım.normalde 12 ye kadar bildirmen gerek biliyorsun ama listeyi henüz yayınlamadığımdan ekledim seni de. geçmiş olsun hayırdır neden gittin?

tebrik ederim canım.normalde 12 ye kadar bildirmen gerek biliyorsun ama listeyi henüz yayınlamadığımdan ekledim seni de. geçmiş olsun hayırdır neden gittin?
Spiral taktirdim canim sagol. Evden ciktigimda aklima geldi bildirmedigim internet paketimde yoktu yszamadim.

yeos cum tebrik ederim :) ama bundan sonra ki haftalarda bidaha birinci olamicaksin cnku hep ben birinci olcaaaaam

Yrn yapicam kismetse sonra devam ins

kızlar listeyi güncelledim.

öncelikle birinci olduğum için kendimi sonrasında kilo veren herkesi tebrik ederim

bu hafta cezaya susamış 3 arkadaşımız vaaaarrrr

Vasfiyeteyzeniz ebruliki fulya3535 size ne ceza kessek acabaa??

pentagram42 canım bu ceza işi sende olsa olur mu?

crystallife bu bildirim yapmadığın 2. hafta herhangi bir mazeret bildirmezsen aramızda olmayacaksın ne yazık ki

Kızlar bugün öğle aramda spor ayakkabılarımı giydim, yemeğimi yedim sonrasında sahile indim yaklaşık gidip gelmesi 10 dk tempolu yürüdüm çok iyi geldi. Bu da benden gelsin üsküdardan selamlar

ay çok özledim oraları. arada at böyle resimler. Valla spor için fırsat bulamıyorum normalde ama ceza verilince yapacak birşey yok.

Kızlar ilk defa menü paylaşıyorum
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, 2 dilim süzme peynir, 5 zeytin, az kiraz domates, 1 dilim ekmek
ara: orta kahve
öğle : 2 tabak yeşil mercimek, 2 dilim ekmek ve lahana turşusu
ararta kahve , 2 dilim ceviz ezmesi
akşam 5.45 te: 2 tabak kuru fasülye, 2 dilim ekmek , salata, lahana turşusu
yatmadan 1, 5 su bardağı havuç suyu( migren tedavisi için)

Kızlar hatamı kendim gördüm. Kalorimi hesapladım az yedim sanıyordum ama acayip yüksek kalorisi . Hesabı bırakmıştım artık oturttum sanıyordum . Daha dikkatli olucam inş artık.

yeos ellerine sağlık liste için bu arada birinciliğini tebrik ederim seve seve spor işini alırım kendimden pay biçeyim akşam kini kase karışık çerez yedim 4 mil Leslie yapıldı üstündedir mekik çekildi
Kilo alan arkadaşlar haftasonunu saymayalım bence çünkü çocuğu evde olanlar var eşlerde tabi ama Pazartesi'den itibaren en az 3 gün yarım saatlik egzersiz uyar mı dışarda yürüyüş olabilir epiliktik bisikleti olanlar varsa onunla olabilir yada 2 veya 3 mil Leslie olabilir zamanla ceza değil iyiki diyeceğinize Emin'im çünkü faydasını gördüğüm için söylüyorum kızlar

Tartıda fazla farketmese bile şöyle söyleyim 82 kg iken giydiğim kotlara giriyorum şu an yani 91 kg halim ile düşünün yani fit bir görüntü oluyor 90 kg ile ne kadar fit görünebilirse o kadar bigün inşallah foto çekip atarım o zaman daha iyi anlarsınız

Bende sayıyorum ama bazen çok çıkıyo o yüzden ben yemeden önce bakıp öylemyiyorum MyFitnessPal programını tavsiye ederim canım

yeos cum kargaşada ancak yazdım. Ben bu hafta o kadar yediğim seye rağmen 200 gram fazla olunca emin olamadım oğlanı aşıya götürmesen birde evse tartıldım(bu hafta annemde kaldım) 65.5 değilmişim 66.5 mişim annemle bende ki tartı arası 1 kilo farkediyormuş. Güncel kilomu 66.5 yaparsan sana zahmet sevinirim yoksa haftaya da artı çıkarım.
Ben spor yapamıyorum çünkü hiç zamanım Yok ama bu haft bu yaptıklarım yüzünden 2 yada 3 (inşallah 3) gece uykumdan feragat edip 1-2 mile Leslie yapıcam.
ebruliki canım listen çok yeterli gözüküyor abartılı hiç bişey Yok gibi daha ne kDar kısacaksın ki

hesaplayınca 2061 kalori çıktı canım yüksekmiş bende şaşırdım. daha dikkatli yemeliyim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…