Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Kızlar nasılsınız iyi misiniz
Ayyy burası sıcacık bahar gelmişşşş
Kızlar yemeyinnnnnn tutun kendiniziiii
Ben de çok abartmadım ama mönü yazmadımm
Yarın yazmaya çalışırımmm
Haydi ii geceler
Mnikkelebek canım ben pek gremiyorum
Sen devralıp arkadaşların mönülerine yorum yapsan:26:
Motivasyon düşmesin ha ne dersin

merhaba kızlar.. kızım nerdeyse 1 yaşına girecek ama hala emziriyorum. 61.5 kiloyum. bugünden itibaren çok da sıkı olmasa da diyete başlamak istiyorum. buraya bağlanayım ki yaptırım olsun yoksa salarım kendimi yine ben yaza kadar 54 olmak istiyorum. hadi bi el atıverin kızlar. ne önerirsiniz? nerden başliim? şimdilik ekmeği kesmeyi ve içtiğim su miktarını ölçmeyi düşünüyrum. ve tabi en büyk zaafım abur cuburu da kesmem lazım :18:

Hoşgeldin canım :)) ekmegi tamamen kesme canım bence yanı tam tahıllı yada çavdar ekmegi yîyebilirsin kahvaltıda fln ara öğün ye çok aç kalma bu sefer kan şekerin düşer daha çok yemek istersin her yemeğin yanında yoğurt ye tafsiye ederiö karın yağlarını eritiyomuş abur cubur çıkar hayatından cıss onlar cıss inş istediğin kiloya dinersin canım

Günaydın kızlar adet oldum sonunda çook mutluyum şimdi kilo verebilirim çünkü vücudum caîo şişti ve iştahım açıktı engellemeye çalıştım ama bakalım cuma gbü nasıl olcak kilom inş zayıflarım kızlarr

hoşbulduk.. tavsiyeler süper. dikkat edicem canım. hadi bismillah o zaman :18:

canım çikilotalı:))simit hariç gayet güzel yediklerim ma suyu az içmek zararlı aynı şey maalesef bende de var az kilo verme sebebimiz bence bu az su içmek
suyu günlük 2.5 litre içiyordum da dün içemedim.

bugün yeni bir gün.
hayat devam ediyor ama güzel devam etmeli.

bu sabah nesfitimi yedim geldimmmmmmmmm

günaydınlar.. benimde 8 aylık bir oğlum ve toplam 15 kilo fazlam var :) emziriyorum ve güzelce önüme geleni yiyorum.. :))) 75 kiloyum ve hedefim 60-65 kilo..

neyse efdendim ilk başta neler önerirsiniz nasıl başlamalı, ne yapmalı ?? tavsiyelerinizi bekliyorum..

kızlar bugün eşimin doğumgünü ve ben bunu dün gece 12de fark ettim
hayat telaşından farkedememişim

şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

ne hediye alsam nasıl bi hazırlık yapsam bilemdim
yardım edin kızlar

eve giderken pasta alacağım
hediye olarak ne alsam ki?:18::18::18:

hoşgeldiniz arkadaşlar
inşallah bu topikte olduğunuz sürece kılo vereceksiniz.

aktif olarak katılın kızlar.
bol su için
yemek öğünlerini ve ara öğünleri atlamamaya çalışın
spor yapın
sağlıklı yiyecekleri tercih edin
başlangıç kılonuzu ve her cuma kılo bildirimi yapın.
hedef belirleyin
mesela 15 mayısa kadar şu kıloya geleceğim gibi
bi partner bulun burada. sizin kılonuza yakın ve size destek olacak birisi ya da rakip
hergün menü paylaşımı yapın ki ne yediğinizi hep beraber yorumlayalım. sizler de bizimkine yorum yapın
böyle işteeeeeeeeee

Kızlar hosgeldiniz bende öğretmenim burada cok ogretmen var canım
Tavsiyem; ara ogun yiyerek metabolizmayı hızlandırmanız ve abur cuburu kesmeniz. cidden biraz az yenince ve bu 2 kuralı uygulayinca veriliyor . Çikolata cips sut yapmıyor bol yeşillik ayva incir hurma(tatli ihtiyaciicin) yeseniz sutu artırır
Tekrar hosgeldiniz

Canım iyi tatiller bende heyecanla bekliyorum tatili. Kilonu verdin fit bir anne olarak tatildesin helal olsun sana:)) bebisle tatil nasil zorluyo mu seni? Bebisler 9 aylıklar artık merak ettim nasil geçiyor..

guzguzeli valla sekerim ilk haftam oldugu icin oldu bayaguda yiyorum yani. hsonlari biraz kaciyor. sen ne kafar verdin.

Ben bu hafta bebisle ugrasmaktan kendime bakamadım be canım oyuzden 700 g zorla verdim
Hala minisim tam iyilesemedi galiba kizamik geçiriyor yuzunde boynunda pembe minik lekeler çıkmaya başladı
Neyse ins çabucak iyileşir .. Yezicim menünü merak ettim bı ara yazarsan sevinirim öptüm seker

Son düzenleme:
kızlar 2 gündür öğlen kaçırdığım için akşamları geçiştirdim meyve
galeta peynir oda tadımlık şeklinde
bugün diyete devam
bakalım cumaya neler olacak
sabah sadece special k yoğurtla
öğlende sadece salata yemeyi düşünüyorum dayana bilirsem

Canım hoşgeldinnnn
Ben tavsiyelerimi yazayım

Öğünlein ve ara öğünlerini ihmal etme
Bol su iç
Spor yap
Kahvaltıda mutlaka yoğurt ye
Yoğurt ve ayranı sınırsız tüketeikirsin
Ekmeği değiştirerek bir dilim ye
Çay kahveyi azalt
Yemeklerini kişi başı bir y kaşığı yağ ile yap
Akşama yemeğinden. Sonra meyve ya da yoğurt iyebilirsin
Ama çerezleri gündüz tüket
Hadi iui kilo vermeler meslektaşımmm

Canım yukardaki tavsiyeeler senn için de geçerli hoşgeldinnn
Canım ben bi kere eşime beşiktaşın orjinal fırmasına adını doğum tar
Yzdırıp ankaradan getirtmiştim
Bir kere de güzel fotolarımızı seçip
Bizim için önemli tarihleri işaretleyip bir takvim yaptırdım
Öneri belki yaparsın
zorisimbuldum tatilin nasıl gidiyor canım
özledik seni
Canım işte deniz kenarında değilim tabiyn
Ama ablamı yeğeimi özlemişim
Bana değişiklik oldu
Ablam yardımcı oluyor ben de bunalmıştım iyi oluyor
Kız dur daha hedefe var
Ben de yazın tatili bekliyorum
Ama burda ablamla olmak güzel
Kızım zorlamıyor ona da değişiklik oldu
Ablam da yardımcı oluyor iyi yaniiş

mrb arkadaşlar benimde 8.5 aylık bebeğim var ve emziriyorum doğumdan sonra 11 kilo verdim ama sonra 3 kilo aldım ve 73 leri gördüm tartıda ve artık bu kilolara dur demeye karar verdim herkes emzirmen bitince verirsin dert etme diyor ama olacak gibi değil durmadan kilo alıyorum vereceğime hiç bir giydiğim yakışmıyor ve bende 3 hafta önce diyete karar verdiğim diyet dediğim porsiyon küçülttüm ve ara öğün yaptım kendime ara öğün yapınca yemeğe fazla yüklenilmiyor zaten birde beyaz ekmeği kestim sadece kepek ekmek yiyorum günde 5 dilimi geçirmiyorum ve 72 ile diyete başladım dün ilk defa tartıldım ve 69 olmuşum toplamda 3 kilom gitmiş diyete devam ediyorum hedefim 62-63 sizler neler yapıyorsunuz kilo vermek için özellikle emziren anneler

çok iyi akşamları geçiştirebiliyorsan ne güzel.
bence bu menü de gayet hafif

işte yukarıda kendi yazdığımı alıntıladım. bunları yap. 3 kılon gitmiş zaten gerisi de gelir.

Kızlar herkese selam,
Haftasonu menülerimi beğenmediğimden yazmadım yürüyüş yaptım en azından.

Bugünden itiberen geçen haftaki düzene geri döndüm.Kahvaltım güzeldi.Akşam tüm menümü yazarım.

Saat başı tartılıyorum ,karar verdim cuma gününe kadar tartıya çıkmak yok.İnşallah cuma günü güzel sürprizle karşılşırım.

Kaçamaksız hafta sonu geçirenleri kutluyorum canı gönülden
Herkese tartıda bol eksili günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…