Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

kalori takip sitesine üye oldum az önce çözmeye çalışıyorum.
bakalım bu kalori hesaplaması bana fayda sağlayacak mı?

tebrikler canım. hep böyle gitsin kılocukların. darısı başıma.

bende de ne koruyucu bi vücut varmış.

dün gece isveç diyetine bakktım denesem mi diye de korkunç geldi bana. çok az yiyorsun dayanamam dedim.

bu arada yarın ayranlı bi çorbaya başlayacağım. daha önce burada paylaşmıştım.

cıssssssss

mantı hiç olmamış cnm ya....
diğer türlü iyi de...

birde neden ara öğün yapmıyorsun?

Haklisin canım mantı pratik yemek olunca dün biraz üsendim yemek yapmaya
Birde ara ogun onceden cok guzel yapiyodum simdi sallamaya başladım bugün dikkat edicem sağol

Evet canım 1 tabak yedim yaa yani diyette gibi az koymadım
Aslında böyle seyleri az ve öğlen yemek lazım ama esime yemek yapmaya üsendim

gulguzeli

benim dedigim programı indirdinmi telefona. Ben hergun yediklerimi giriyorum. 1500 cal gecmemeye calısıyorum. Bayagı yardımcı oluyor. Frenliyor insan.

Canım ben eti form diye bir program buldum form takip diye arayinca ama oda Facebook ile calisan bir program benimde Facebook hesabım yok esim evlenirken kapattırmıştı

Saol canım :) ya ben telden giriyorum nası yapcağımı bilemedim hamilelik çigelgesinide ablam yapmıştı

Canım biraz çok olmuş mantı olmasaymış iyiymiş

Tamam canım mantı bı daha yapmicam yaparsamda aksam yemicem

Bı daha aricam canım yaa galiba ben yanlış programı indirdim

Tamam güzelim dikkat edicem öptüm hepinizi

Son düzenleme:
kızlar bütün tavsiyeler için çoook teşekkürler.. acayip gaza gelmiş durumdayım. iyi ki konuya girip yazdıklarınızı okumuşum yoksa benim bu işi ciddiye alacağım yoktu

ben de dünkü menüü yazayım ama durum çok parlak değil
sabah az ekmek, peynir zeytin, bir bardak çay
öğlen (mecburen) yarım dürüm döner :26:
akşam iki biber dolma, bol yeşillikli salata, yoğurtlu semiz otu

ara öğünlere de bugünden itibaren başlıyorum. bol su içmeye çalışıyorum..

canım bebişlerimiz aşağı yukarı aynı zamanda doğmuş. nisanın kaçında doğum yapmıştın?

hoşgeldiniz kızlar

bu topiğe katılın emin olun veriyorsunuz kilolarınızı....

bebişlerinize de maşallah...

allah sağlık versin onlara anneleri...

İnş cnm ben şimdilik 3 kilo verdim 3 haftada 72 ile başladım 69 olmuşum hedefim 62 inş başarırım buradan sizleri takip edicem bende gelişmeleri bildiricem emzirdiğim için daha rahat veririm diye düşünüyorum ama ilerleyen zamanlarda görücez bakalım:18:

isveç diyeti sayfasını okudum biraz.
acaba yapabilir miyim ?
sizin gibi emzirmiyorum kızlar.
biraz sağlıksız ama denesem mi ki?
kafam çok karışık
önce şu ayran çorbası diyetini yapacağım çarşamba perşembe.
sonra da diğer diyete geçerim belki

isvec diyeti cok zor emziriyorsan biraz zor olur cnm.
canım emzirmiyorum
zor olduğunu da gördüm
ama bunalıma girmenin eşiğindeyim
kılo veremeden geçen haftalar
bişeyler yapmalıyım
önce ayran çorbası diyeti yapacağım karar verdim

bu arada sabah kahvaltısında 214 kalori almışım iyi mi kötü mü bilemedim.

sabahtan beri hiçbişey yemedim. şu an çok açım ama moral bozukluğundan yemiyorum yaaaa

öğle de kabak yemeği yiyeceğim ya da k flakes

cok cok iyi gunu 3 e bolersek 400 cal ana ve ara ogunler icin ideal senin kide ciok iyo. sen nasil cal hesaplatiyosun. tele yukledinmi program

Selam güzeller,
Dünkü menüm,
2 Kaşık yoğurt
Kahvaltı dilim ekmek,peynir,1 kase kornflakes
Öğle içine 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi karştırımış 1 kase yoğurt-4-5 tane cin biber turşusu
Ara 1 elma
Akşam makarna 4-5 tane cin biber turşusu
Gün içinde bol bol şekersiz çay/bitki çaylaru,soda,

Ayran çorbası nasıl bir diyet emvacilbihar?
Bende kk da okudum 2 gün pirinç lapası diyeti yapayım diyorum çarşamba-perşembe.

çok hoş gözüküyorsun canım ayrıca kilon da fazla görünmüyor(nazar)işareti yapamadım ilk birşeyler yazarken kulanamıyorum.

tşkler cnm ama epey fazlam varr budaha ilk etap 64e inince 2.etabım başlayacak 58 ve belkide daha aşağısı

18 mayısa 64le girmek istiyorumm hamile kaldığım kiloooyaa

canım ben de sana tavsiye verecek durumda değili keşke yardımcı olabilsem,ben de aynıyım 59 da hala kilom resmen cebelleşiyorum ,offff yaahızlı kilo veren bu işin erbabı arkadaşlar fikir beyan etsinler bize sevabına

belki biryere gidip yağ ve diğer değerleri ölçtürmeliyiz ne bileyim bir fikir versin onlar artık,ben perşembe gideceğim kısmetse

herikinize naçizane fikrim dr dan yardım almanızz demekki yanlış yaptıgınız bişeyler varr sağlığınız için bunu yapın bence bende cok tecrübeli değilim amaa:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…