Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Günaydın kızlar

Hafta içi havaöyle soğuktu ki donduk donduk..

Geçen haftadan planımız vardı hava güzel olursa piknik yaparız diye ve....

Dışarısı harika çok güzel bir hava var....

Piknik zamanı....

Kahvaltiyi da dışarıda yapacağız....

Dünkü menum...

Sabah
2 kaşık lor, domates, salatalık,haşlanmış yumurta,çay, 1 dilim ekmek

Ara yok

Öğle 6 tane çiğköfte marulla,1 bardak ayran

Ara 3 tane çiğköfte kalmıştı ziyan olmasın dedim

Akşam. Tavuk sote, cacık, 2 dilim ekmek

Sonra komşular geldi akşam onlarla sütlü kahve içtim 2 lokma da kek attım ağzıma....

3 lt şu içtim......35 dk tempolu yürüyüş yaptım....

Çok cisli birgün olmuş ama ben hafta içi telafisini yapıyorum....

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, dünkü menüm

sabah
1 kase nestle nesfit

ara
1 havuç

öğle
1 servis kaşığı tavuk sote, 1 kase yoğurt,1 minikcik kase acılı ezme, 1 dil,m tam buğday ekmeği

ara
3 tane bonibon

akşam
1 servis kaşığı yaprak sarması, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

bugün spora akşam 6 da gittim kızıma bakacak kimse yoktu eşim baktı 1,5 saat boyunca spor yaptım hoca eşliğinde beni görenler bayağı inceldiğimi söylüyor çok mutlu oluyorum

akşam arkadaşlara oturmaya gittik 2 lokma kek, 2 bardak çay

Son düzenleme:
slm kızlarr

bugün günlerden temizlik zamanı((

dün gezdim ama bugün kaçış yok malum, hafta içi çok zor oluyor

şu bilim adamları neden temizlik robotları yapıp hizmetimize sunmazlar yahu?yoksa çoğu erkek olduğu için mi halden anlamazlar? hayır onca öğrenci yetiştiriyoruz içinden birkaçı bilim insanı olaydı

valla hangi kadın durumdan vazife çıkarıp şu işleri başımıza sardıysa ,veya kim ihaleyi kadınlara yıktıysa hiç hoş şeyler değil arkadaş

neyse büyük yaz temizliği için kadın alacam ama yinede hem iş hem ev işi hem çocuk zor,bu yıl kaldı ama yeni yıla kısmetse ev işlerinde de yardım edecek birini bulacam hem oğluşta büyür o zamana kısmetse

eskiden çıkışta bizim kızlarla takılırdık,kahve içip iki lafın belini kırardık,mağza bakardık özledim o günlerimi

neyse kusura bakmayın kızlar biraz dertleşesim geldi de ondan

zorisimbuldum,minikkelebek,osibuleb nerelerdesiniz kızlar biraz sık girin sayfaya özlüyoruz

rakibem haftasonu baya coştum
bu hafta muhtemelen sen beni geçersin kilo vermede

tebrikler canım devam

mrb. arkadaşlar uzun süredir üyeyim ama ilk defa yazıyorm samimi havalr beni cezbetti desem yeri) malesef bende aşırı aşırı kilolarmdn şikayetçiyim.3 aralıkda dünyalar tatlısı bi kızım oldu 81 kiloydm 73e düştm doğm sonrası şimdi ise 78 kiloyum.emzirdiğim için bende kesemiyorum tüm faydalı şeylri oturup bi güzel yiyorum tek yaptığım yeni başladm onada sabah erkenden ılık suya limon 10damla ve az bal karıştrp içiyorum sahilde 30-40 dk tempolu yürüyorm gelnce sayısını hatırlamadğm kadar mekik çekiyorum ve ılık bi duş.. akşamlarıda yemektn sonra bi 10 dk kadar evin içinde yürüyorm (bu çok önemliymiş yağları hemen yakıyomuş makbulü 20 dk:)yatmadan öncede unutmazsam gene mekik çekiyorum.ayrıca iki gündür funda yaprağı biberiye otu ve kekik karışımını 3 bardaklık demliyorm içerken 10 damla limon damlatıp gün içerisinde ara ara içiyorm zayıflatyomuş..ama sanki kilolar üzerime yapışmş benden ayrlmckmş gibime geliyo(pozitif düşününce herşey daha güzel olur mantığında olan ben kiolara gelnce başaramıyormgiyinip kuşanmayı bakımlı olmayı özledim zayıfken giydiğim tüm kıyafetleri dağttm bi zayıflasam yazda geldi renkli renkli güzel güzel ciclere bi kavuşsm ahhh..aynı tayt aynı gömlek dışarı çıkasm gelmiyo.işte ben böle umutsz vaka gibiyim:)))ne dersniz bu yaptıklarımla devam etsem zayıflarmıyım

merhaba kızlar nasıl zayıflıyorsunuz neler yapıosunuz kurallarınız nelerdir bnde 75 kg yum hayattan sogudum resmen yaa pis bogazım hiç durmuyor 10 yas yaslıı gösteriyorum sinirlerim bile bozuldu birde ben buraya yazdım ama evli de cocouklluda degilim bekarım ama buraya geldim inşallah banada yardımcı olursunuz cok mutlu olurum

bugünkü menüm
sabah yok
öğle:bir tabak salçalı makarna,3 tane süs biberi,3-4 çatal irmik helvası
ara:bir bardak neskafe
akşam yok
2 litre su
2 saat spor

hgdin bende 10 aylık bebek annesiyim ocak ayından beri düzenli spor yapıyorum ve çook güzel zayıfladım herkes nasıl zayıfladın diye soruyor r çokk hoşuma gidiyo jillian diye bi kadın var fitnes yapıyo 30 dk lık (malum bebek olunca süre çook önmli)ve vücudu çok güzel sıkılaştırıyor diyetle desteklersen güzel forma girersin ben 75ten 69 a düştüm dahada yolum var gerçi diyeti ara ara uyguladım ama sporu bırakmadım gerçektende çok etkili mutlaka tavsiye ederim link vereyim bir bak

Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html

birde kekik falan sütü azaltıyor diye biliyorum ama yeşil çay tüketebilirsin tavsiye ederim ayran detoksu yapabilirsin ben emziriyorum hala ve yapıyorum bunları...

semiha cnm hoşgeldin...

bütün topiklerde olduğu gibi bizim topikte de hafta sonu....

genelde hafta sonu kimse girip yazmaz....

hafta içi daha aktiftir...

hoşbuldum canım haat yarın bnm için daha iyi olcak ama yarın neler yapayımnasıl besleniyim bunlarla ilgili bilgi verirmisiniz ona göre paylasırım menümüde

bugünkü menüm..

bir bardak limonlu ılık su
2 tane kuru kayısı

sabah: saat 11'i geçiyordu açık havada muhteşem bir kahvaltı..

haş. yumurta
domates salatalık
2 kaşık tulum peyniri....
3 zeytin
çay...

ara:yok
öğle: yok

akşam: saat 16:00

mangal cız bız....sınırsız.........

yanında bol salata

yarım dilim kepekli ekmek

saat 18:00 gibi 5 tane çilek...

biraz önce cıssssssssssssss................

kızlar ben kendimi fazla kasmıyorum artık hafta sonları ama çokta abartmıyorum ölçülü bir şekilde yiyorum....yediklerimi de nasıl olsa hafta içi çok güzel bir şekilde telafi ediyorum...

biliyorsunuz kilom bi ara durmuştu bünyemi şaşırtmak için yedim ve işe yaradı.....

ve bugün yürüyüş de yok..............

hoşbuldum canım haat yarın bnm için daha iyi olcak ama yarın neler yapayımnasıl besleniyim bunlarla ilgili bilgi verirmisiniz ona göre paylasırım menümüde

biraz geçmiş sayfaları oku...

yememen gerekenleri belirle cıslardan...

anlarsın...

bnm bugünkü menüm gibi sakın yeme...

kahvaltı olabilir...

aralarda ya 1 bardak süt
ya yarım avuç kuru üzüm,
ya yarım avuç badem
ya da beyaz leblebi tüketebilirsin...

bünyeyi şaşırtma taktiğini bende uyguluyorum geçen hafta başarılı oldum.pazartesi fazla geliyorum ama cuma günü hafiflemiş oluyorum.dün köydeydik temiz ve güneşli hava iştahımı kabarttı biraz.
sabah:yarım simit peynir zeytin fındık ezmesi
öğlen kızımın yarım bıraktığı dondurma
akşam:ızgara tavuk köfte ve pilav
ara patlamış mısır çay

bugün
sabah 1,5 dilim ekmek peynir menemen zeytin
ara:2 tutku
öğle:dünden kalan tavuk ve pilav
ara:yarım muz
akşam:makarna

abartmışım galiba..cuma gününe kadar telafi etmeye çalışırım artık...

Semiha ve hasret Hoşgeldinz kızlar...

kizlar +2 kg la yarın burdayim(73)
sinirlarimi ve (sinirlerimi) cok zorladım sonuc bu oldu...
umarim hepbirlikte toparlariz:26:

Biz seninle aynı gidiyoruz...
Seni gizliden gizliye rakibim ilan ettim kendimce....

Ben geçen hafta 54.5 idim hafta sonu yedim beş günde 54.9'dan 53.8'e indim....

Bunyemi iyı sasirtmisim...

Bakalım bu cuma nasıl olacak dün ve bugün yedim senin gibi....

Kızlar internet paketim doldu ve 2 hafta İnternet'e giremicem haber vereyim dedim
Cok kullandım herhalde.. Buarada ben bu hafta pek dikkat edemedim ama 2 hafta sonra 94-95 olmuş bir sekilde size yazicam ins
Öpüyorum kib dikkat edelim diyetlerimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…