- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #2.401
Günaydın kızlar, dünkü menüm
sabah
1 kase nestle nesfit
ara
1 havuç
öğle
1 servis kaşığı tavuk sote, 1 kase yoğurt,1 minikcik kase acılı ezme, 1 dil,m tam buğday ekmeği
ara
3 tane bonibon
akşam
1 servis kaşığı yaprak sarması, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
bugün spora akşam 6 da gittim kızıma bakacak kimse yoktu eşim baktı 1,5 saat boyunca spor yaptım hoca eşliğinde beni görenler bayağı inceldiğimi söylüyor çok mutlu oluyorum
akşam arkadaşlara oturmaya gittik 2 lokma kek, 2 bardak çay
mrb. arkadaşlar uzun süredir üyeyim ama ilk defa yazıyorm samimi havalr beni cezbetti desem yeri) malesef bende aşırı aşırı kilolarmdn şikayetçiyim.3 aralıkda dünyalar tatlısı bi kızım oldu 81 kiloydm 73e düştm doğm sonrası şimdi ise 78 kiloyum.emzirdiğim için bende kesemiyorum tüm faydalı şeylri oturup bi güzel yiyorum tek yaptığım yeni başladm onada sabah erkenden ılık suya limon 10damla ve az bal karıştrp içiyorum sahilde 30-40 dk tempolu yürüyorm gelnce sayısını hatırlamadğm kadar mekik çekiyorum ve ılık bi duş.. akşamlarıda yemektn sonra bi 10 dk kadar evin içinde yürüyorm (bu çok önemliymiş yağları hemen yakıyomuş makbulü 20 dk:)yatmadan öncede unutmazsam gene mekik çekiyorum.ayrıca iki gündür funda yaprağı biberiye otu ve kekik karışımını 3 bardaklık demliyorm içerken 10 damla limon damlatıp gün içerisinde ara ara içiyorm zayıflatyomuş..ama sanki kilolar üzerime yapışmş benden ayrlmckmş gibime geliyo(pozitif düşününce herşey daha güzel olur mantığında olan ben kiolara gelnce başaramıyorm giyinip kuşanmayı bakımlı olmayı özledim zayıfken giydiğim tüm kıyafetleri dağttm bi zayıflasam yazda geldi renkli renkli güzel güzel ciclere bi kavuşsm ahhh..aynı tayt aynı gömlek dışarı çıkasm gelmiyo.işte ben böle umutsz vaka gibiyim:)))ne dersniz bu yaptıklarımla devam etsem zayıflarmıyım
hoşbuldum canım haat yarın bnm için daha iyi olcak ama yarın neler yapayımnasıl besleniyim bunlarla ilgili bilgi verirmisiniz ona göre paylasırım menümüde
bugünkü menüm..
bir bardak limonlu ılık su
2 tane kuru kayısı
sabah: saat 11'i geçiyordu açık havada muhteşem bir kahvaltı..
haş. yumurta
domates salatalık
2 kaşık tulum peyniri....
3 zeytin
çay...
ara:yok
öğle: yok
akşam: saat 16:00
mangal cız bız....sınırsız.........
yanında bol salata
yarım dilim kepekli ekmek
saat 18:00 gibi 5 tane çilek...
biraz önce cıssssssssssssss................
kızlar ben kendimi fazla kasmıyorum artık hafta sonları ama çokta abartmıyorum ölçülü bir şekilde yiyorum....yediklerimi de nasıl olsa hafta içi çok güzel bir şekilde telafi ediyorum...
biliyorsunuz kilom bi ara durmuştu bünyemi şaşırtmak için yedim ve işe yaradı.....
ve bugün yürüyüş de yok..............
bünyeyi şaşırtma taktiğini bende uyguluyorum geçen hafta başarılı oldum.pazartesi fazla geliyorum ama cuma günü hafiflemiş oluyorum.dün köydeydik temiz ve güneşli hava iştahımı kabarttı biraz.
sabah:yarım simit peynir zeytin fındık ezmesi
öğlen kızımın yarım bıraktığı dondurma
akşam:ızgara tavuk köfte ve pilav
ara patlamış mısır çay
bugün
sabah 1,5 dilim ekmek peynir menemen zeytin
ara:2 tutku
öğle:dünden kalan tavuk ve pilav
ara:yarım muz
akşam:makarna
abartmışım galiba..cuma gününe kadar telafi etmeye çalışırım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?