- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #2.421
Biz seninle aynı gidiyoruz...
Seni gizliden gizliye rakibim ilan ettim kendimce....
Ben geçen hafta 54.5 idim hafta sonu yedim beş günde 54.9'dan 53.8'e indim....
Bunyemi iyı sasirtmisim...
Bakalım bu cuma nasıl olacak dün ve bugün yedim senin gibi....
geçtiğimiz pazartesi tartıldığımda 54,9 u gördüm bende .5 günde 53.8 e indim. bu kadar mı benzerlik olur diyorum.yazdıklarını okudukça sanki beni anlatıyormuşsun gibi geliyor sevgili rakibim:))))bakalım bu hafta da aynı kiloları görecek miyiz:)))
bugünkü menüm
sabah yok
öğle:bir tabak salçalı makarna,3 tane süs biberi,3-4 çatal irmik helvası
ara:bir bardak neskafe
akşam yok
2 litre su
2 saat spor
Canım iyilik güzellik ne olsunnnncanlarım günaydınnnnnnnn ay 2haftadır giremiyorum kusura bakmayıngeçen hafta internette sorun vardı .bu haftada ben giremedim iş yerinde bir çok sorun vardı kızıma kreş ayarladım hafta içi 2 gün misafir aldım derken hiç giremedim ,ayyy ne kadar kızsanız haklısınız neler yaptınız?ben tam 85 im dahada bu iki haftadır çok dikkat etmiyorum ,bu iş yerindeki sıkıntılar motivasyonumu düşürdü , zambakkk sen ne yaptın canım? topik uçmuş bu arada neler kaçırdım kimbilir?bizeyeter zorisimbuldum evcimbahar sizler nasılsınız?
Hamarat arkadaşım benim hedefe bi ulaşalımafiyet olsun bitanem dee benim canımda d börek istiyor birkaç tanede bana yollayaydın beya
eskiden haftada bir börek yapardım karışık(ıspanak,peynir,patates)hem oğluş müsade etmez hem ben pek hamurişi yapmak istemiyorum çünkü fırında yapsam yağlı olacak ,neyse 51 kilo olayım yine börekler açarım .ay ben çok hamarattım yaa
Seni anlıyorum insan eski günlerini arada özlüyorslm kızlarr
bugün günlerden temizlik zamanı((
dün gezdim ama bugün kaçış yok malum, hafta içi çok zor oluyor
şu bilim adamları neden temizlik robotları yapıp hizmetimize sunmazlar yahu?yoksa çoğu erkek olduğu için mi halden anlamazlar?hayır onca öğrenci yetiştiriyoruz içinden birkaçı bilim insanı olaydı
valla hangi kadın durumdan vazife çıkarıp şu işleri başımıza sardıysa ,veya kim ihaleyi kadınlara yıktıysa hiç hoş şeyler değil arkadaş
neyse büyük yaz temizliği için kadın alacam ama yinede hem iş hem ev işi hem çocuk zor,bu yıl kaldı ama yeni yıla kısmetse ev işlerinde de yardım edecek birini bulacam hem oğluşta büyür o zamana kısmetse
eskiden çıkışta bizim kızlarla takılırdık,kahve içip iki lafın belini kırardık,mağza bakardık özledim o günlerimi
neyse kusura bakmayın kızlar biraz dertleşesim geldi de ondan
zorisimbuldum,minikkelebek,osibuleb nerelerdesiniz kızlar biraz sık girin sayfaya özlüyoruz
rakibem haftasonu baya coştum
bu hafta muhtemelen sen beni geçersin kilo vermede
mrb. arkadaşlar uzun süredir üyeyim ama ilk defa yazıyorm samimi havalr beni cezbetti desem yeri) malesef bende aşırı aşırı kilolarmdn şikayetçiyim.3 aralıkda dünyalar tatlısı bi kızım oldu 81 kiloydm 73e düştm doğm sonrası şimdi ise 78 kiloyum.emzirdiğim için bende kesemiyorum tüm faydalı şeylri oturup bi güzel yiyorum tek yaptığım yeni başladm onada sabah erkenden ılık suya limon 10damla ve az bal karıştrp içiyorum sahilde 30-40 dk tempolu yürüyorm gelnce sayısını hatırlamadğm kadar mekik çekiyorum ve ılık bi duş.. akşamlarıda yemektn sonra bi 10 dk kadar evin içinde yürüyorm (bu çok önemliymiş yağları hemen yakıyomuş makbulü 20 dk:)yatmadan öncede unutmazsam gene mekik çekiyorum.ayrıca iki gündür funda yaprağı biberiye otu ve kekik karışımını 3 bardaklık demliyorm içerken 10 damla limon damlatıp gün içerisinde ara ara içiyorm zayıflatyomuş..ama sanki kilolar üzerime yapışmş benden ayrlmckmş gibime geliyo(pozitif düşününce herşey daha güzel olur mantığında olan ben kiolara gelnce başaramıyorm giyinip kuşanmayı bakımlı olmayı özledim zayıfken giydiğim tüm kıyafetleri dağttm bi zayıflasam yazda geldi renkli renkli güzel güzel ciclere bi kavuşsm ahhh..aynı tayt aynı gömlek dışarı çıkasm gelmiyo.işte ben böle umutsz vaka gibiyim:)))ne dersniz bu yaptıklarımla devam etsem zayıflarmıyım
Canım yaşımız boyumz kızının doğum günü aynı1.64 boy 27 yaş 78 kilo ilk bebişim Allahım ben ne hale geldim:))
Canım hoşgeldinmerhaba kızlar nasıl zayıflıyorsunuz neler yapıosunuz kurallarınız nelerdir bnde 75 kg yum hayattan sogudum resmen yaa pis bogazım hiç durmuyor 10 yas yaslıı gösteriyorum sinirlerim bile bozuldu birde ben buraya yazdım ama evli de cocouklluda degilim bekarım ama buraya geldim inşallah banada yardımcı olursunuz cok mutlu olurum
Ahhhh ahhhSemiha ve hasret Hoşgeldinz kızlar...
kizlar +2 kg la yarın burdayim(73)
sinirlarimi ve (sinirlerimi) cok zorladım sonuc bu oldu...
umarim hepbirlikte toparlariz:26:
Biz de öpüyoruz canımKızlar internet paketim doldu ve 2 hafta İnternet'e giremicem haber vereyim dedim
Cok kullandım herhalde.. Buarada ben bu hafta pek dikkat edemedim ama 2 hafta sonra 94-95 olmuş bir sekilde size yazicam ins
Öpüyorum kib dikkat edelim diyetlerimize..
hafta sonum muhteşem bir havaya rağmen evde temizlik yapmakla geçti
sevgili eşimi evden çıkaramadım
pikniğe gitmeyi o kadar istedim ama olmadı
eşim de kızdı keşke çok gezen bi eşin olsaydı da eve uğramasaydı dedi.
BTLKÜBRA, CHİGLET HAFTA SONU SİZ DE3 BENİM GİBİ BİRAZ KAÇIRMIŞSINIZ
pardon büyük harf yazmışım
hafta içi telafi edersiniz canım.
asiye kız sen de hafta sonu şaşırtıp hafta içi eriyip gidiyorsun
Semiha ve hasret Hoşgeldinz kızlar...
kizlar +2 kg la yarın burdayim(73)
sinirlarimi ve (sinirlerimi) cok zorladım sonuc bu oldu...
umarim hepbirlikte toparlariz:26:
Kızlar hafta sonu biraz yedim
Ama sporla dengeledim
Cumartesi sağlıklı bi kahvaltı ve mercimekli köfte
Hem plates hem zumba vardı
Pazar sağlıklı bir kahvaltı ve lahmacun
YÜrüyüş ve plates vardı
Bir gün parka indik temiz hava aldık
Bir gün de avmde gezdik baağı yürüdüm
İşte böyleeeeeeee
Şükür eksi çıkıyorum tartıda da
Ama ne yazık ki altı gündür wcye gitmedim
Rahatsız oluyoummm
Suyuna alışamadım galiba
Ya çom kötü işte bu durum
Biri ev kuşu oldu mu iş zr canım
Evde oyaanmak pc başında durmak hoşlarına gidebiliyor
Bu hafa sonu yanına bir tanıdık ya da arkadaş bul
Eşin de evde kalsın
Şükür beim eşim gezmeyi çok sever
kızlar ben bütün gezmelerimi arkadaşlarımla yapıyorum zaten eşimi çıkaramadığım için.emvacilbihar
bnm kocam da öyle evde oturup duruyor...
hadi çıkalım gezelim diyorum sürekli...
sen bide izmir gibi bi yerdesin....:26::26::26::26:
gezmemek mümkün mü?
sen de al cocuğunu kendin gez...
ben bu hafta sonu kocamın hakkını yemiyeyim ama...
dışarda kahvaltı yaptık akşam üzeri de cız bız.....
hoşgeldin
biraz sabır biraz gayretle verirsin
spor yapmaya başlayabilirsin
suyu arttırabilirsin
vücudunu şaşırtacak yiyecekler yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?