- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #2.801
yorktest diye bir test var
sana neyin kılo aldırdığını ya da kılo veremeyişine sebep
olan maddeyi söylüyor
o testi yaptırmak isterdim.
ama fiyatı 940 tl imiş.
dikkat etsem de kılo veremiyormuşum gibi geliyor
ama aslında dıkkat ederken de tatlıdan uzak kalamıyorum
arada bi hüpletiyorum dünkü menümde olduğu gibi
tatlı mı beni mahvediyor yoksa vücudum mu çok dirençli bilmiyorum.
Günaydın güzel anneler ve anne adayları
haftasonu nişanım oldu ve öncesinde alışverişi bi türlü bildirim yapmak nasip olmadı
yaklaşık bi haftadır dikkat etmedim annem ve nişanlımın annesinin ısrarları 500 gr olarak döndü bana ama salmadım tabiki dün spor ve az yiyerek döndüm sahalara ;-)
Hoşgeldinherkese iyi günler, ben bu topik sayesinde 5,5 kilo verdim hep ziyaretçi olarak takip ettim sizleri..sizleri hem çok iyi tanıdım hem de çok sevdim ama artık kanlı canlı sizlerle devam etmek istiyorum kabul ederseniz...77 kilo ile başladı serüvenim şu an 71,5 kiloyum ve emziriyorum sevgilerrrr
akşam menü
saat 16.30da
çeyrek lavaş
domates soğan
3 parça ızgara baget
1 kase yoğurt
20.30 ara
1 bardak ayran
gece 23.30da yeşil çay
su 2.5 litre içiyorum
spor yapamadım dün
inşallah bugün yaparım
kılom mıh gibi kaldı takıldı
spor yapınca en azından ince görünüyorum kılom gitmese de
zumbaya başlamıştım
çok da severek yapıyordum
1 haftanın sonunda telif hakkı nedeniyle kaldırdılar youtubeden
o da beni buldu
latın dance zumba diyordu.
onu çok sevmiştim çok zevkliydi
diğerleri de hoşuma gitmiyor
oy dağlar oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Canım Hoşgeldin ..... Ne iyi yaptın geldin... :) Allah bebislerini sana bagislasin... Senin yas kaç :) su tarcinli suyu iyi hatırlattın .. Bende tekrar başlasam iyi olcekevet o aşağıda yazan ziyaretçilerden biri de bendim :) gizli gizli takip ettim sizleri bağımlısı oldum topiğin baktım olmuyor en iyisi aranıza katılayım dedim.. ben biri 9 yaşında biri 10 aylık iki çocuk annesiyim bi mesleğim var ama uzun zamandır çalışmıyorum...çok şükür gitti 5,5 kilo.ilk doğumda da 20 kilo vermiştim inanıyorum yine olacak inş yediklerime dikkat ediyorum her gün mekik çekiyorum arada yürüyorum bol su içiyorum bir de kalori hesabına başladım 1 haftadır o beni çok frenledi... böyle işte herkese hafif günler :)
Ayy taze nisanlisin yani... Ne güzel zamanlar....:)Günaydın güzel anneler ve anne adayları
haftasonu nişanım oldu ve öncesinde alışverişi bi türlü bildirim yapmak nasip olmadı
yaklaşık bi haftadır dikkat etmedim annem ve nişanlımın annesinin ısrarları 500 gr olarak döndü bana ama salmadım tabiki dün spor ve az yiyerek döndüm sahalara ;-)
İnanamiyorum 3. Denememde de olsa 3 mesaj üst üste yaza bildim
Canım Hoşgeldin ..... Ne iyi yaptın geldin... :) Allah bebislerini sana bagislasin... Senin yas kaç :) su tarcinli suyu iyi hatırlattın .. Bende tekrar başlasam iyi olcek
teşekkür ederim minikkelebek ne sıcak karşılamalar bunlar böyle,niye daha önce gelmemişim dedirttiniz sağolun..yazmayı unutmuşum iyi hatırlattın ee acemi olunca kusura bakmayın boy:165 cm yaşım 35, hedefim ilk etapta 65 (bebişimin doğumgününde)
sonrasında 60 :):)
ben de bu gün başladım tekrar tarçınlı suya
Canım yok birinci olamambiz burdayken 2. şark çıktı işte...
yapalım kurtulalım dedik onun için kaldık...
normalde bu yaz tayinciydik....
sizin için zor olur tekrar şarka gelmek...
bnm bi ark babası polis son bir yıl kalmış görev süresi
adama yazmışlar bu yıl onlarda yer değiştirebilirmiş...
menün çok güzel cnm...maşallah yürüyüş plates...
haftanın birincisi olursun belki...
Ayyyy eçmiş olsun canımmmkızlar havalar ısındı ,diye diye sonunda yaz geldifakat okuldaki arkadaşlar sıcaklardan bunalınca ilk akla gelen benim ve beni boğmak üzereler
heryer cıvıl cıvıl ,sanırım sonunda yaz tatili geliyor
doğudaki arkadaşlara Allahtan kolaylık diliyorum...
bebiş doğduğundan beri ilk kez bu hafta sonu bir kitap okuyabildimçok öz lemişim okumayı valla çok mutlu oldum,sağolsun kardeşim oğluşa baktı kendime biraz zaman ayırdım,dudağımdaki kocaman uçuğu görünce acıyıp bebişle ilgilendi
Ben de nereye kayboldu bu kız diyordumGünaydın güzel anneler ve anne adayları
Canımmmmm hoş geldinnnnnherkese iyi günler, ben bu topik sayesinde 5,5 kilo verdim hep ziyaretçi olarak takip ettim sizleri..sizleri hem çok iyi tanıdım hem de çok sevdim ama artık kanlı canlı sizlerle devam etmek istiyorum kabul ederseniz...77 kilo ile başladı serüvenim şu an 71,5 kiloyum ve emziriyorum sevgilerrrr
Yap canımmenün bana az geldi sanki
gerçi kornetle kapatmışsın
afiyet olsun.
Allah yardımcınız olsun
tüm polis ve polis ailelerimizin de
görümcemin eşi de polis
onlar şimdilik istanbuldalar
5 yıl kalacaklarmış
zumbaya tam ısındım elimden aldılar platese mi başlasam:26:
ben de amma ayran gönüllüyümyaaaa
yedim canım yedimmmm
ne olcak benim bu halim
açacağım arayı iyice
belki birinci bile olurum yemede
Ayyy ne güzel iltifatlarevet o aşağıda yazan ziyaretçilerden biri de bendim :) gizli gizli takip ettim sizleri bağımlısı oldum topiğin baktım olmuyor en iyisi aranıza katılayım dedim.. ben biri 9 yaşında biri 10 aylık iki çocuk annesiyim bi mesleğim var ama uzun zamandır çalışmıyorum...çok şükür gitti 5,5 kilo.ilk doğumda da 20 kilo vermiştim inanıyorum yine olacak inş yediklerime dikkat ediyorum her gün mekik çekiyorum arada yürüyorum bol su içiyorum bir de kalori hesabına başladım 1 haftadır o beni çok frenledi... böyle işte herkese hafif günler :)
Canım ya benim de intenetim gidiyor giremiyorumGüzel anneler selamlar...
Benim sorun yine devam ediyor...
Ama gece daha rahat giriliyo sanki...
Artık geceleri deneyeceğim ...
Spor yapamıyorum ama diyet yapıyorum ...
Benim blendrm bozuldu...
Tavsiyesi olan var mı...
Canım sen de iyi ki gelmişsinnnCanım Hoşgeldin ..... Ne iyi yaptın geldin... :) Allah bebislerini sana bagislasin... Senin yas kaç :) su tarcinli suyu iyi hatırlattın .. Bende tekrar başlasam iyi olcek
teşekkür ederim minikkelebek ne sıcak karşılamalar bunlar böyle,niye daha önce gelmemişim dedirttiniz sağolun..yazmayı unutmuşum iyi hatırlattın ee acemi olunca kusura bakmayın boy:165 cm yaşım 35, hedefim ilk etapta 65 (bebişimin doğumgününde)
sonrasında 60 :):)
ben de bu gün başladım tekrar tarçınlı suya
Bebişin doğum günü ne zaman
ben de tarçınlı su içtiğim sürece tatlı isteğimi bastırıyordu ama artık midem bulandı.ben de senin gibiyim emvacil ne kadar dikkat etsem de tatlıya bi zaafım var.burada önerilen tarçınlı su'dan içtim uzuuun bi süre ben de işe yaradı.sonra sıkıldım bıraktım, yine eskiye döndüm.
moulunex alabilirsin.Güzel anneler selamlar...
Benim sorun yine devam ediyor...
Ama gece daha rahat giriliyo sanki...
Artık geceleri deneyeceğim ...
Spor yapamıyorum ama diyet yapıyorum ...
Benim blendrm bozuldu...
Tavsiyesi olan var mı...
iyi fikir.Giyebileceğim sadece 1 adet kot pantolonum var ,o bile biraz salınca sıkmaya başladı.
Şimdi ki bedenimle asla kıyafet almak istemiyorum hatta gündüz dışarı dahi çıkmak istemiyorum,şöyle 58-57 -56 ve 55 i görsem
Bu kez gidecek inşallah kilolar.
Hatta zorisim canım biraz hayal bile kurdum bugün, 50 kilonun altındayım ama topikteyim hala , hep yeni gelen arkadaşlar var,onlara destek ve motivasyon için teşvik ediyorum falan
ahh ahhhhhh
(bunun sayfa numarasını kaydediyim bir yere bakarsınız gerçek olur ,alıntı yapar sonra da)
Canım sen de iyi ki gelmişsinnn
Bebişin doğum günü ne zaman[/QUOTb
canım bebeğim haziran sonunda doğdu,yani 2 ay var daha ve ben 6,5 kilo vermek istiyorum bu sürede... bakalım artık umarım olur.biraz önce kızamık aşısı'ndan geldik ve ben hemen pc başına geçtim nasıl bi bağımlılıksa bu topik..
Kaydet canım kaydet deGiyebileceğim sadece 1 adet kot pantolonum var ,o bile biraz salınca sıkmaya başladı.
Şimdi ki bedenimle asla kıyafet almak istemiyorum hatta gündüz dışarı dahi çıkmak istemiyorum,şöyle 58-57 -56 ve 55 i görsem
Hatta zorisim canım biraz hayal bile kurdum bugün, 50 kilonun altındayım ama topikteyim hala , hep yeni gelen arkadaşlar var,onlara destek ve motivasyon için teşvik ediyorum falan
ahh ahhhhhh
(bunun sayfa numarasını kaydediyim bir yere bakarsınız gerçek olur ,alıntı yapar sonra da)
Ayyy ne güzel iltifatlar
Canım yeter i inan verirsin bu kiloları
canım bebeğim haziran sonunda doğdu,yani 2 ay var daha ve ben 6,5 kilo vermek istiyorum bu sürede... bakalım artık umarım olur.biraz önce kızamık aşısı'ndan geldik ve ben hemen pc başına geçtim nasıl bi bağımlılıksa bu topik..
Verirsin canım olmayacak şey değil
Bir ayda 3 kilo vermek abartı değil
Topik hakketen öyle
İnsan sadece mönü değil
Cumaları merakla bekliyor
Günümüzü bile anlatıyoruz
Gzdiğimiz yerleri bazen sıkıntılarımızı
Günaydın güzel anneler ve anne adayları
herkese iyi günler, ben bu topik sayesinde 5,5 kilo verdim hep ziyaretçi olarak takip ettim sizleri..sizleri hem çok iyi tanıdım hem de çok sevdim ama artık kanlı canlı sizlerle devam etmek istiyorum kabul ederseniz...77 kilo ile başladı serüvenim şu an 71,5 kiloyum ve emziriyorum sevgilerrrr
yorktest diye bir test var
sana neyin kılo aldırdığını ya da kılo veremeyişine sebep
olan maddeyi söylüyor
o testi yaptırmak isterdim.
ama fiyatı 940 tl imiş.
dikkat etsem de kılo veremiyormuşum gibi geliyor
ama aslında dıkkat ederken de tatlıdan uzak kalamıyorum
arada bi hüpletiyorum dünkü menümde olduğu gibi
tatlı mı beni mahvediyor yoksa vücudum mu çok dirençli bilmiyorum.
Giyebileceğim sadece 1 adet kot pantolonum var ,o bile biraz salınca sıkmaya başladı.
ahh ahhhhhh
Ayyy ne güzel iltifatlar
Canım yeter i inan verirsin bu kiloları
ara dönem aşısı oldunuz sanırım bizde olmuştuk...
bugün de 1 yaş aşılarını vurdurup geldim...
3 tane...
yavrum artık anlıyor iğneden...
iğneyi görürü görmez daha vurulmadan ağlamaya başladı....
bu topik acayip bağımlılık yapıyor...
bazen kızlar ne yazmış deyip gece uykumdan sabah uykumdan feragat ettiğim oluyor...
ama bu aralar pek fazla yazan yok bikaç kişi dışında...
bu diyet yokmu ah bütün kadınların ismini duyunca bile huzursuz eden ama lazım oldugu için hep hayatımızda olan iki gün kazanıp sonra kaybedilen bir mücadele önce karar veriyorsun sonra başlıyorsun bir dizi başında ya bir kavga sonrası ya arkadaş toplantısı yada stresli bir günde bitiveriyor hele benim gibi televizyon karşısında bir şey yemeden duramayan biriyseniz zor birde istedigin zaman yemek yiyip istedigini istedigin zaman yapamamak çok daha zor bunu benim gibi 21 aylık prensesleri olan anneler anlar o uyanıkken kendime hiç vakit ayıramıyorum o uyuyuncada bir saat kafa dinleyeyim istiyorum zaten yakınımda kimse yok o yüzden bir filim koyuyorum kızım uyanana kadar ne bulsam yiyorum ve sonra bendeki o rahatsızlıgı yaşamaktan bıktım bende ince normal sıkı bir vucuda sahip olmak istiyorum 175 boyunda ve şimdi 73 kiloyum çok kötü gözükmüyor ama ben ideal kiloma kavuşmak istiyorum dogumdan sonra hızlı bir kilo verdigim ve spor yapmadıgım için başta baçaklarım olmak üzere çok sarktı ben bundan rahatsızım ve toparlanıp sıkılaşmak istiyorum bana yardım edermisiniz benimde vermem gereken bir 10 kilom var buraya yeni üyeyim cevaplarınızı bekliyorum herkese başarılar inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?