Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Kızlar herkese selam
Bir kaç günlük firardan sonra topiğimize geri döndüm.
Bu kez inanılmaz hırs yaptım ve kararlıyım ilk hedefim 15 haziran 55 kilo,sonrasında ise minimum 50.
Dün başladım dikkat etmeye hatta dün biraz açlık grevi gibi oldu ama olsun ,üzerime henüz yapışmayan kilolardan kısa zamanda kurtulup rutinde devam etmek istiyorum.İndiğim en düşük kilo 60.
Cuma ya kadar 60 olmam gerek o nedenle bu hafta biraz fazla kasmayı düşünüyorum aksi taktirde hedef hayallerde kalır.

Dünkü menünm(kızmayın olur mu):18:
Sabah bir kase yoğurt(toz zencefil ve zerdeçal karıştırılmış)
Kahvaltı 2 badem,biraz peynir.

Öğle-yarım elma

Akşam-1 elma

Gün içinde şekersiz,çay-bitki çayı,sade soda,yaklaşık 3 lt su,4 çubuk kraker(kızım saolsun yerken illa yiyecekmişim),2 adet fındık.

Akşamı böyle kapattım.Gelelim sabaha doğal olarak halsiz uyandım.

Bu sabah
2 adet kuru kayısı
2 adet börek

Günün kalanında planladığım ise 1 elma ve en fazla 2 yemek kaşığı dün yapıp yemediği mantar sote (yaklaşık 2 yemek kaşığı zeytin yağıyla yaptım.)

Akşam yazarım uyup uymadığımı .
Herkese kilo kaybı yolunda üstün başarılar .

Son düzenleme:

ben de senin gibiyim emvacil ne kadar dikkat etsem de tatlıya bi zaafım var.burada önerilen tarçınlı su'dan içtim uzuuun bi süre ben de işe yaradı.sonra sıkıldım bıraktım, yine eskiye döndüm.

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
Bir ömür boyu mutlu,huzurlu olun

Hoşgeldin
Maşallah sana,vermeye devam edersin umarım bizlerle beraber.

Ben şunu anladım bir kere ipin ucu kaçınca bir daha tutmak zor oluyor.Mümkün olduğunca kaçamak yapmamamk veya yapılırsa günün devamın da olmadı ertesi gün muhakkak telafi edilmeli yoksa kaçamakların ardı arkası kesilmiyor.
Bakalım bu kez kararlıyım,uygulayabilecekmiyim.
Spor yapamıyorum ben çocuklar fırsat vermiyor.Gece yapayım diyorum o saatte de spor yapacak hal kalmıyor.
Bu arada zumba ya ben daha yeni başlayacaktım ya kaldırmışlar mı benim ki başlamadan bitti demek ki .Üzülsem mi sevinsem mi

Güzel anneler selamlar...
Benim sorun yine devam ediyor...
Ama gece daha rahat giriliyo sanki...
Artık geceleri deneyeceğim ...
Spor yapamıyorum ama diyet yapıyorum ...

Benim blendrm bozuldu...

Tavsiyesi olan var mı...

Canım Hoşgeldin ..... Ne iyi yaptın geldin... :) Allah bebislerini sana bagislasin... Senin yas kaç :) su tarcinli suyu iyi hatırlattın .. Bende tekrar başlasam iyi olcek
Ayy taze nisanlisin yani... Ne güzel zamanlar....:)
allah bi ömür mutluluğunu daim etsin canım..

Nurlum canım cok haklisin ipin ucu kaçtı mı bi kere toparlanmak cok zzor
aman kızlar salmayın kendinizi
yedikleriniz sadece kaçamak olmakla kalsın

Canım yok birinci olamam
Atık zor verilen dönemece geldim
Hedefe yaklaşınca bir yavaşlama oluyor
Ama ben inaına devam ediyorum
Ayyyy eçmiş olsun canımmm
Kitap okuyabilmene çok sevindim
Ben de çokkkkkk özledim
Elimde kahve kitabımı okuyup saatlerin geçtiğinin farkına varmamayı
Ben de nereye kayboldu bu kız diyordum
Hayırlı olsun canım hep mutlu olun
Canımmmmm hoş geldinnnnn
İnşallah hedeine birlikte ulaşırız canım
Bi faydamız dokunduysa ne mutlu bize
Yap canım
Ara ara sporu değiştirmek çok iyi bir şey
Ben yürüyüş plates zumba hepsinden yapıyorum
Ama zumba gittiyse napicem bilmiyorum
Ayyy ne güzel iltifatlar
Canım yeter i inan verirsin bu kiloları
Canım ya benim de intenetim gidiyor giremiyorum
Blendr ben brown kullanıyorum güzel yani

Giyebileceğim sadece 1 adet kot pantolonum var ,o bile biraz salınca sıkmaya başladı.
Şimdi ki bedenimle asla kıyafet almak istemiyorum hatta gündüz dışarı dahi çıkmak istemiyorum,şöyle 58-57 -56 ve 55 i görsem

Bu kez gidecek inşallah kilolar.
Hatta zorisim canım biraz hayal bile kurdum bugün, 50 kilonun altındayım ama topikteyim hala , hep yeni gelen arkadaşlar var,onlara destek ve motivasyon için teşvik ediyorum falan
ahh ahhhhhh

(bunun sayfa numarasını kaydediyim bir yere bakarsınız gerçek olur ,alıntı yapar sonra da )

ben de senin gibiyim emvacil ne kadar dikkat etsem de tatlıya bi zaafım var.burada önerilen tarçınlı su'dan içtim uzuuun bi süre ben de işe yaradı.sonra sıkıldım bıraktım, yine eskiye döndüm.
ben de tarçınlı su içtiğim sürece tatlı isteğimi bastırıyordu ama artık midem bulandı.
içemiyorum

moulunex alabilirsin.

gece gel gündüz gel ama gel canım

iyi fikir.
hayalin süpermiş....
biz de kuralım bu hayali

ben de 3 etek daralttım artık bana bol geliyorlar diye
terziden aldım mis gibi üçü de tam oldu üzerime
şimdi ise sanki beni sıkıyorlar gibi oyyyyyyyyyyyyyy

bugün yediklerimi paylaşayım kızlar
akşama Allah kerim

sbh limonlu ılık su
1 çavdar ekmeği ve 1 kk ezine peyniri ile tost
ekmeği ortadan 2ye bölerek 2 ekmek haline getirdim.
3 yeşil zeytin

ara yeşil çay

öğle
1 ayran
çeyrek köfte ekmek
2 kare çikolata

bu kaçamaklarım olmasın olmasın diyorum

eve giderken de çok aç gidiyorum ne bu halim:18::18::18:
dayanamıyorum

Ayyy ne güzel iltifatlar
Canım yeter i inan verirsin bu kiloları

Kaydet canım kaydet de
Hep birlikte hatırlayıp gülümsyelelim
Neyseki verdik kurtulduk kilolardan diyelim

mutluluklar dilerim tatlım
allah tamamına erdirir inşallah...
en güzel dönemlerin..
içinde yaşamak istediğin hiçbir şey kalmaz umarım...
doya doya yaşa bu serüveni inşallah bittikten sonra keşkelerin olmaz...

hoşgeldin sefalar getirdin...
burası güzel ve samimi bir topik...
başka topiklerde bikaç kere yazdım istediğim gibi muhabbett edememiştim..
ama burası öyle değil...
ben korumaya geçtim ama hala burdayım...

ilk okumaya başladım ben de yapayım bari hangi siteden yapılıyor diye düşünürken fiyatını gördüm
vazgeçtim...

dikkat et cnm elbet kilo vereceksin
tatlıdan da biraz uzak durmaya çalış..
her ne kadar bunu yazarken aklıma tatlılar gelse de...

inşallah olur..,
hayal kurmak güzeldir
hele de bu hayaller ilerde gerçekleşirse süper olur...

bnm hayalim gerçekleşti...
ben hep 55 olsam başka bişey istemem derdim...
55 oldum 53 olayım dedim o da oldu...

şimdi gözümü 51'e diktim...
ama şimdi değil 15 mayıs'ta..........

selam kızlar ben geldim
2 haftadır yoktum
düğünümüz vardı annemler gelmişti bugün gittiler
bende hemen buraya koştum çok özledim sizleri

bu diyet yokmu ah bütün kadınların ismini duyunca bile huzursuz eden ama lazım oldugu için hep hayatımızda olan iki gün kazanıp sonra kaybedilen bir mücadele önce karar veriyorsun sonra başlıyorsun bir dizi başında ya bir kavga sonrası ya arkadaş toplantısı yada stresli bir günde bitiveriyor hele benim gibi televizyon karşısında bir şey yemeden duramayan biriyseniz zor birde istedigin zaman yemek yiyip istedigini istedigin zaman yapamamak çok daha zor bunu benim gibi 21 aylık prensesleri olan anneler anlar o uyanıkken kendime hiç vakit ayıramıyorum o uyuyuncada bir saat kafa dinleyeyim istiyorum zaten yakınımda kimse yok o yüzden bir filim koyuyorum kızım uyanana kadar ne bulsam yiyorum ve sonra bendeki o rahatsızlıgı yaşamaktan bıktım bende ince normal sıkı bir vucuda sahip olmak istiyorum 175 boyunda ve şimdi 73 kiloyum çok kötü gözükmüyor ama ben ideal kiloma kavuşmak istiyorum dogumdan sonra hızlı bir kilo verdigim ve spor yapmadıgım için başta baçaklarım olmak üzere çok sarktı ben bundan rahatsızım ve toparlanıp sıkılaşmak istiyorum bana yardım edermisiniz benimde vermem gereken bir 10 kilom var buraya yeni üyeyim cevaplarınızı bekliyorum herkese başarılar inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun

bu diyet yokmu ah bütün kadınların ismini duyunca bile huzursuz eden ama lazım oldugu için hep hayatımızda olan iki gün kazanıp sonra kaybedilen bir mücadele önce karar veriyorsun sonra başlıyorsun bir dizi başında ya bir kavga sonrası ya arkadaş toplantısı yada stresli bir günde bitiveriyor hele benim gibi televizyon karşısında bir şey yemeden duramayan biriyseniz zor birde istedigin zaman yemek yiyip istedigini istedigin zaman yapamamak çok daha zor bunu benim gibi 21 aylık prensesleri olan anneler anlar o uyanıkken kendime hiç vakit ayıramıyorum o uyuyuncada bir saat kafa dinleyeyim istiyorum zaten yakınımda kimse yok o yüzden bir filim koyuyorum kızım uyanana kadar ne bulsam yiyorum ve sonra bendeki o rahatsızlıgı yaşamaktan bıktım bende ince normal sıkı bir vucuda sahip olmak istiyorum 175 boyunda ve şimdi 73 kiloyum çok kötü gözükmüyor ama ben ideal kiloma kavuşmak istiyorum dogumdan sonra hızlı bir kilo verdigim ve spor yapmadıgım için başta baçaklarım olmak üzere çok sarktı ben bundan rahatsızım ve toparlanıp sıkılaşmak istiyorum bana yardım edermisiniz benimde vermem gereken bir 10 kilom var buraya yeni üyeyim cevaplarınızı bekliyorum herkese başarılar inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun

canım hoşgeldin,umarım sağlıkla tüm fazla kilolarını verirsin,aburcuburu azaltmalısın,havalar ısındı kendine aktiviteler yarat yoksa sıkıntıdan yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…