- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #2.821
selam kızlar ben geldim
2 haftadır yoktum
düğünümüz vardı annemler gelmişti bugün gittiler
bende hemen buraya koştum çok özledim sizleri
Giyebileceğim sadece 1 adet kot pantolonum var ,o bile biraz salınca sıkmaya başladı.
Şimdi ki bedenimle asla kıyafet almak istemiyorum hatta gündüz dışarı dahi çıkmak istemiyorum,şöyle 58-57 -56 ve 55 i görsem
Bu kez gidecek inşallah kilolar.
Hatta zorisim canım biraz hayal bile kurdum bugün, 50 kilonun altındayım ama topikteyim hala , hep yeni gelen arkadaşlar var,onlara destek ve motivasyon için teşvik ediyorum falan
ahh ahhhhhh
(bunun sayfa numarasını kaydediyim bir yere bakarsınız gerçek olur ,alıntı yapar sonra da)
Güzel anneler selamlar...
Benim sorun yine devam ediyor...
Ama gece daha rahat giriliyo sanki...
Artık geceleri deneyeceğim ...
Spor yapamıyorum ama diyet yapıyorum ...
Benim blendrm bozuldu...
Tavsiyesi olan var mı...
Günaydın güzel anneler ve anne adayları
haftasonu nişanım oldu ve öncesinde alışverişi bi türlü bildirim yapmak nasip olmadı
yaklaşık bi haftadır dikkat etmedim annem ve nişanlımın annesinin ısrarları 500 gr olarak döndü bana ama salmadım tabiki dün spor ve az yiyerek döndüm sahalara ;-)
herkese iyi günler, ben bu topik sayesinde 5,5 kilo verdim hep ziyaretçi olarak takip ettim sizleri..sizleri hem çok iyi tanıdım hem de çok sevdim ama artık kanlı canlı sizlerle devam etmek istiyorum kabul ederseniz...77 kilo ile başladı serüvenim şu an 71,5 kiloyum ve emziriyorum sevgilerrrr
canım hoşgeldin,bizde seni özledik
ben de senin gibiyim emvacil ne kadar dikkat etsem de tatlıya bi zaafım var.burada önerilen tarçınlı su'dan içtim uzuuun bi süre ben de işe yaradı.sonra sıkıldım bıraktım, yine eskiye döndüm.
Günaydın güzel anneler ve anne adayları
haftasonu nişanım oldu ve öncesinde alışverişi bi türlü bildirim yapmak nasip olmadı
yaklaşık bi haftadır dikkat etmedim annem ve nişanlımın annesinin ısrarları 500 gr olarak döndü bana ama salmadım tabiki dün spor ve az yiyerek döndüm sahalara ;-)
bugun ki menüm
sabah:limonlu ılık su.2 kuru kayısı
çeyrek haş. yumurta
öğlen:3 yemekkaşığı pilav üzeri haş.tavuk
akşam:5 te yedim.3 4 adet mücver.1 bardak ayran.
bunları yazarkn kornet yedim :)
Canım özlettin kendiniselam kızlar ben geldim
2 haftadır yoktum
düğünümüz vardı annemler gelmişti bugün gittiler
bende hemen buraya koştum çok özledim sizleri
Canım yaaaaabu diyet yokmu ah bütün kadınların ismini duyunca bile huzursuz eden ama lazım oldugu için hep hayatımızda olan iki gün kazanıp sonra kaybedilen bir mücadele önce karar veriyorsun sonra başlıyorsun bir dizi başında ya bir kavga sonrası ya arkadaş toplantısı yada stresli bir günde bitiveriyor hele benim gibi televizyon karşısında bir şey yemeden duramayan biriyseniz zor birde istedigin zaman yemek yiyip istedigini istedigin zaman yapamamak çok daha zor bunu benim gibi 21 aylık prensesleri olan anneler anlar o uyanıkken kendime hiç vakit ayıramıyorum o uyuyuncada bir saat kafa dinleyeyim istiyorum zaten yakınımda kimse yok o yüzden bir filim koyuyorum kızım uyanana kadar ne bulsam yiyorum ve sonra bendeki o rahatsızlıgı yaşamaktan bıktım bende ince normal sıkı bir vucuda sahip olmak istiyorum 175 boyunda ve şimdi 73 kiloyum çok kötü gözükmüyor ama ben ideal kiloma kavuşmak istiyorum dogumdan sonra hızlı bir kilo verdigim ve spor yapmadıgım için başta baçaklarım olmak üzere çok sarktı ben bundan rahatsızım ve toparlanıp sıkılaşmak istiyorum bana yardım edermisiniz benimde vermem gereken bir 10 kilom var buraya yeni üyeyim cevaplarınızı bekliyorum herkese başarılar inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Ooooooooooooooooo günün bombası senden geldi kızzzzteşekkür ederim canım
kızlar düğün çok güzel geçti çok eğlendim birde çok komik birşey oldu
biz kız tarafıyız erkek tarafından bir kız geldi 'birşey sorabilirmiyim böyle damdan düşer gibi oldu ama sormak bana düştü acaba bekarmısınız 'dedi
5 kilo verince nasıl güzel olmuşsam artık 3 çocuk annesi olan beni beğenmişler
Canım kızarmış ekmekle ilgili söylenenler yanlışkizlar iyi aksamlar menumu paylasiyorum cok mu sizce
sabah
peynir zetytin domates salatalik az f.ezmesi 1 porsiyon melemen 3 kizarmis dilim ekmek
oglen
semizotu yogurtlamasi salata taze fasulye 3 adet form kizarmis ekmek peynir az helva
aksam
7-8cilekcilek
1 elma
kiucuk bir kulah kaymakli sutlu dondurma
2 3 km yurudum zaman zaman kucagimda kizimla
bu diyet yokmu ah bütün kadınların ismini duyunca bile huzursuz eden ama lazım oldugu için hep hayatımızda olan iki gün kazanıp sonra kaybedilen bir mücadele önce karar veriyorsun sonra başlıyorsun bir dizi başında ya bir kavga sonrası ya arkadaş toplantısı yada stresli bir günde bitiveriyor hele benim gibi televizyon karşısında bir şey yemeden duramayan biriyseniz zor birde istedigin zaman yemek yiyip istedigini istedigin zaman yapamamak çok daha zor bunu benim gibi 21 aylık prensesleri olan anneler anlar o uyanıkken kendime hiç vakit ayıramıyorum o uyuyuncada bir saat kafa dinleyeyim istiyorum zaten yakınımda kimse yok o yüzden bir filim koyuyorum kızım uyanana kadar ne bulsam yiyorum ve sonra bendeki o rahatsızlıgı yaşamaktan bıktım bende ince normal sıkı bir vucuda sahip olmak istiyorum 175 boyunda ve şimdi 73 kiloyum çok kötü gözükmüyor ama ben ideal kiloma kavuşmak istiyorum dogumdan sonra hızlı bir kilo verdigim ve spor yapmadıgım için başta baçaklarım olmak üzere çok sarktı ben bundan rahatsızım ve toparlanıp sıkılaşmak istiyorum bana yardım edermisiniz benimde vermem gereken bir 10 kilom var buraya yeni üyeyim cevaplarınızı bekliyorum herkese başarılar inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun
teşekkür ederim canım
kızlar düğün çok güzel geçti çok eğlendim birde çok komik birşey oldu
biz kız tarafıyız erkek tarafından bir kız geldi 'birşey sorabilirmiyim böyle damdan düşer gibi oldu ama sormak bana düştü acaba bekarmısınız 'dedi
5 kilo verince nasıl güzel olmuşsam artık 3 çocuk annesi olan beni beğenmişler
Ilık limonlu yada sirkeli sular sabah ıcıldıgınde ıse yarıyormu?
kizlar iyi aksamlar menumu paylasiyorum cok mu sizce
sabah
peynir zetytin domates salatalik az f.ezmesi 1 porsiyon melemen 3 kizarmis dilim ekmek
oglen
semizotu yogurtlamasi salata taze fasulye 3 adet form kizarmis ekmek peynir az helva
aksam
7-8cilekcilek
1 elma
kiucuk bir kulah kaymakli sutlu dondurma
2 3 km yurudum zaman zaman kucagimda kizimla
iyi akşamlar canım
menün güzel ama 6 dilim ekmek çok fazla olmuş gibi
bende çok ekmek tüketiyordum bundan bir ay önce yarım ekmek bile tek öğünde az geliyordu ama yavaş yavaş azaltmayı dene
bende makarna çok seviyorum onu bırakmayı becere bilirsem daha hızlı kilo verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?