- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #2.841
hoşgeldin canım,aramıza katılmana sevindik ve sen zaten gayet güzel kilo vermişsin kutlarımburda daha da motive olacaksın
Akşamı böyle kapattım.Gelelim sabaha doğal olarak halsiz uyandım.
Bu sabah
2 adet kuru kayısı
2 adet börek
Günün kalanında planladığım ise 1 elma ve en fazla 2 yemek kaşığı dün yapıp yemediği mantar sote (yaklaşık 2 yemek kaşığı zeytin yağıyla yaptım.)
Akşam yazarım uyup uymadığımı .
Herkese kilo kaybı yolunda üstün başarılar .
çokk teşekkür ederim,tekrar hoşbuldum canım.. hem de çokk hoşbuldum
evet senin koruma dönemine girdiğini okumuştum tebrikler kurtuldun fazlalıklarından darısı tüm isteyenlere...:) evet bu gün benim bebeğimde anladı başına geleceği ve çokk ağladı aslında 1 yaş aşısı bu gün yapılan.kızamık salgını varmış erkene aldılar.sizde umarım 3 aşı birden kolay atlatırsınız bebeğin çok huysuzlanmaz..
bende evde herkes uyusa da girip okusam diye saati kolluyorum :)
Saat 4' ten beri uyanigiz... Aşı ateş yaptı....
Evde ne varsa omletini sen de beğendin demeksabah : evde ne varsa omleti, 1 domates, 2 salatalık, şekersiz açık çay
ara yok (çok tok tuttu omlet:) )
öğlen: 1 kase nesfit sade
ikindi arasında yoğurt ve yulaf kepeği, akşama bulgur pilavı ve fırında sebze, yoğurt yemeyi planlıyorum...
umarım bu yazdığımın dışına çıkmam iştahım öyle açıkki
oh beeeeeee yaaa.....
ne güzelmiş böyle kocaman ekranda yazmak...
babası kızımı uyuttu bende işlerimi bitirdim...
telden okuyorum ama giremiyorum...
demek sorun ordaymış...
ama her zamanda elime alamıyorum ki bilgisayarı
kızımı uyuttu kendisi gidiyor paintball oynamaya
hatta geç kaldı galiba gelen tele göre
ufff bende çok sıkıldım ama be ya....
sürekli bişeyler yiyesim var....
mutfağa gidiyorum tarçınlı suyumu içip, içip geliyorum,,,
şu kilocuklarıma da bi türlü elvada diyemedim ona da sinirim bozuluyor,,,,
ders çalışmam lazım 2 bıdıktan fırsat olmuyor...
Kızlar bugün öğretmen arkadaşlarım pikniğe çağırdılar
Çiğköfte yapmışlar
Gelirim dedim
Birazdan hazırlanıcam kızım uyanınca onu da hazırlayıp çıkıcam
Orda yeiklerim akşam yemeği olur sonra nişi yemem
Akşama yemeğim de var
İnşalah kızım durur:18:
Aslında eşimin tatili var
Ben Boluya kardeşimin yanına gidelim dedim
O da yoldan bunaldım yoruldum braz dinleneyim dedi
Ama onu durdurmicam
Konyada gezelim dicem dört gün var az değil ki :18:
Hadi herkese iyi eğlenceler az yemeler
böyle güzel bi hava varken pikniğe gidilmez miiii,hele de çiğköfteye off afiyet olsun canım. ben ve bebeğim yeni hastalıktan çıktığımız için bi yere kıpırdayamıyorum ama içim gidiyor...toparlanalım ilk iş atacam kendimi sokaklara:)
kızlar güya bugün tatil,ben evde yazlık kışlık ayıklıyorum,ne sıkıcı bir iştir bu yahu.neyse sizler bari tadını çıkarın tatilin
bende bugün yazlıkları çıkaracaktım ama kaç haftadır taşınma işleri yüzünden çok yoruldum... bugün tembellik yapıyorum:))taşınırken kışlıkları ayarlayıp düzenlemiştim.kışlık kaldırma derdi yok şükür yazlıkları açacağım sadece ama o bile zor geldi..
biz de çok kolay olmayan bi gece geçirdik.ateş olmasa da çok huzursuzdu.zaten diş sıkıntımız çok fazla..size çok geçmiş olsun 3 aşı birden ağır gelmiştir bebeğine.belki biliyorsundur,aşı yerinde kızarma şişme varsa kolonyalı pamuk ya da buz koyabilirsin
geçmiş olsun canım..
iyi akşamlar canım
menün güzel ama 6 dilim ekmek çok fazla olmuş gibi
bende çok ekmek tüketiyordum bundan bir ay önce yarım ekmek bile tek öğünde az geliyordu ama yavaş yavaş azaltmayı dene
bende makarna çok seviyorum onu bırakmayı becere bilirsem daha hızlı kilo verebilirim
teyzem diyetisyene gittiğinde her öğünde 2 ince dilim ekmek veriyordu.doyman için yemen gerekiyor demiş.makarna ve pilavı da öğlenleri yiyordu.akşam kesinlikle yoktu.
karbonhidratta almak gerekir diye düşünüyorum.hiç yememektense dikkatli yiyerek rahatça kilo verebileceğimize inanıyorum.
Ilk kez duydum tarcınlı suyu. 1 su bardagına ne kaar tarcun atyorrsunuz.
bir dönem uygulayıp çok faydasını gördüm.1 sürahi suya 3-4 çubuk tarçın atarak 1 gece bekletip sabah aç karnına içiyordum.
Günaydın güzel anneler ve anne adayları
haftasonu nişanım oldu ve öncesinde alışverişi bi türlü bildirim yapmak nasip olmadı
yaklaşık bi haftadır dikkat etmedim annem ve nişanlımın annesinin ısrarları 500 gr olarak döndü bana ama salmadım tabiki dün spor ve az yiyerek döndüm sahalara ;-)
allah tamamına erdirsin.mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?