- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #2.861
kızlar kıyafetlerim büyük geliyor artık .2 tane pantolonum var iyi gelen.onunda bir tanesini bulamıyorum.taşınırken ne oldu anlayamadım.bulunduğumuz yerde alışveriş yapabilceğim yerde yok.internetten alışveriş yapacağım artık.
23 nisanda öğretmen arkadaşın annesi genç kız sanmış beni.çocuğu var onun dediğinde çok şaşırmış.
Afiyett olsunnEvde ne varsa omletini sen de beğendin demek:9
iviiiiiit , evde ne varsa omleti misssss,o kadar doydum kii uzun zamandır kahvaltıdan bu kadar tok kalkmamıştım :)
At canımmmböyle güzel bi hava varken pikniğe gidilmez miiii,hele de çiğköfteye off afiyet olsun canım. ben ve bebeğim yeni hastalıktan çıktığımız için bi yere kıpırdayamıyorum ama içim gidiyor...toparlanalım ilk iş atacam kendimi sokaklara:)
kızlar kıyafetlerim büyük geliyor artık .2 tane pantolonum var iyi gelen.onunda bir tanesini bulamıyorum.taşınırken ne oldu anlayamadım.bulunduğumuz yerde alışveriş yapabilceğim yerde yok.internetten alışveriş yapacağım artık.
23 nisanda öğretmen arkadaşın annesi genç kız sanmış beni.çocuğu var onun dediğinde çok şaşırmış.
İyi geçti canım muhabbet ettikzorisimbuldummm slm piknik nasıl geçti canımm??umarım çok eğlenmişsindir
merhaba kızlar
bugünkü menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği üstüne peynir,süt,yumurta çırptım sürdüm üstünede sucuk ve zeytin koydum fırına verdim çıtır çıtır çok güzel olmuştu
2 bardak şekersiz çay,1 tatlı kaşığı tahin pekmez
ara: 1 bardak yarım yağlı süt
öğle: 1 servis kaşığı nohut, 1 yemek kaşığı pilav, 1 yemek kaşığı makarna salatası 3 kaşık yoğurt 1 lokma ekmek
ara: yarım portakal
akşam: 2 servis kaşığı yaprak sarması, 3 kaşık yoğurt, salatalık, domates, biber, çavdar ekmeğinin en uç kısmı minicik bir dilim ekmek
1 cornetto kaymaklı
Kızlar unutmadan yazayım kahvaltımı
Bir dilimden az k ekmeği
Az b peynir
Bir bardak taze portakal suyu
Domates yeşil soğan maydanoz
Birkaç kaşık muzlu yoğurt kendim hazırladm
Birer çatal kiraz vişne kara dut kayısı reçeli ve f ezmesi
Üç zeytin
Yarım haş yumurta
Ara yok
Hala da acıkmadım
kızlar güya bugün tatil,ben evde yazlık kışlık ayıklıyorum,ne sıkıcı bir iştir bu yahu.neyse sizler bari tadını çıkarın tatilin
yarın bir arkadaşım annesiyle falan bana gelecek hazırlık ne yapsam acaba???*son zamanlarda çok fazla kısır yedim sanırım patates salatası yapacam diğerlerini daha düşünmedim:26::26::26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44::44::44:
sabah : evde ne varsa omleti, 1 domates, 2 salatalık, şekersiz açık çay
ara yok (çok tok tuttu omlet:) )
öğlen: 1 kase nesfit sade
ikindi arasında yoğurt ve yulaf kepeği, akşama bulgur pilavı ve fırında sebze, yoğurt yemeyi planlıyorum...
umarım bu yazdığımın dışına çıkmam iştahım öyle açıkki
çokk teşekkür ederim,tekrar hoşbuldum canım.. hem de çokk hoşbuldum
evet senin koruma dönemine girdiğini okumuştum tebrikler kurtuldun fazlalıklarından darısı tüm isteyenlere...:) evet bu gün benim bebeğimde anladı başına geleceği ve çokk ağladı aslında 1 yaş aşısı bu gün yapılan.kızamık salgını varmış erkene aldılar.sizde umarım 3 aşı birden kolay atlatırsınız bebeğin çok huysuzlanmaz..
bende evde herkes uyusa da girip okusam diye saati kolluyorum :)
Kızlar duysun eşleriniz ,duysun ki ellerindekinin değerini biraz daha iyi anlasın.kız sarra maşallah...
ay okuyunca güldüm şahsen....
bana da olmuştu ama benim o zaman kızım yoktu...
kocamsız gittiğim bi düğünde beni kaynanalar beğenmiş de gelinin annesine sormuşlar...
sonra bi tanesi bana söyledi ahh kızım ahh dedi biz seni bekar sanmıştık dedi....
tabi bunu kocam duymadı duysa
beni kapıdan dışarı çıkarmaz yalnız...
benimde kocam yoktu yanımda söylemedim duysa çok kızardı heralde
Sana da iyi gezmeler canımKızlar bugün öğretmen arkadaşlarım pikniğe çağırdılar
Çiğköfte yapmışlar
Gelirim dedim
Birazdan hazırlanıcam kızım uyanınca onu da hazırlayıp çıkıcam
Orda yeiklerim akşam yemeği olur sonra nişi yemem
Akşama yemeğim de var
İnşalah kızım durur:18:
Aslında eşimin tatili var
Ben Boluya kardeşimin yanına gidelim dedim
O da yoldan bunaldım yoruldum braz dinleneyim dedi
Ama onu durdurmicam
Konyada gezelim dicem dört gün var az değil ki :18:
Hadi herkese iyi eğlenceler az yemeler
biz de çok kolay olmayan bi gece geçirdik.ateş olmasa da çok huzursuzdu.zaten diş sıkıntımız çok fazla..size çok geçmiş olsun 3 aşı birden ağır gelmiştir bebeğine.belki biliyorsundur,aşı yerinde kızarma şişme varsa kolonyalı pamuk ya da buz koyabilirsin
Hemde çok sıkıcı.Çok kolay gelsin.Neyse bitsin kurtuluyorsun en azından.kızlar güya bugün tatil,ben evde yazlık kışlık ayıklıyorum,ne sıkıcı bir iştir bu yahu.neyse sizler bari tadını çıkarın tatilin
yarın bir arkadaşım annesiyle falan bana gelecek hazırlık ne yapsam acaba???*son zamanlarda çok fazla kısır yedim sanırım patates salatası yapacam diğerlerini daha düşünmedim:26::26::26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44::44::44:
Bende bende yapacağım da ne zaman :44: Bu hafta sonu muhtemelen yatılı misafirimiz gelecek ne kadar kalacak bilmiyorum.Gittikten sonra başlarım sanırım artık çocuklardan fırsat buldukça yaparımofff strese girdim aynı işlemi benimde yapmam lazım hemde hemen, birde şu hiç kullanılmayan yorganları havalandırmam lazım ıyyy...senin eline sağlık ne güzel sıkılsanda bitti ve şu an rahatsın:))
slim&six pack bu ne canım ? :44:Arama motorundan da bakarım ama birde uygulayan olarak senden fikir almak istedimmenümün devamı: ikindi arasında yoğurt, yulaf kepeği yerine 1 top dondurma ve 3 yenidünya
akşam fırında sebze 1 s.kaşığı, bulgur pilavı 1 serviş kaşığı, yoğurt ve yeşil soğan vardı
3 lt su içtim, 10 dakika slim&six pack toplam:940 cal almışım ve 340 cal yakmışım ( bilemedim dondurma falan vardı, sabahki omlet inanılmaz doyurdu ama ben çok az kalori almışım)
Sonra pikniğe gittik
Dört tane çiğköfte marul
Yedi sekiz tane sarma
Bir dilim incirli tatlı
Akşam eşime hazırladığım k fasulyeden birkaç kaşık
Ya plates ya yürüyüş yapıcam
Bunları eritmem gerek
Bugün kızlar bana bayıldı
Daha zayıflama dediler
Aralarında zayıflamak isteyenler vardı
Bana beğeniyle baktılar
Sonra pikniğe gittik
Dört tane çiğköfte marul
Yedi sekiz tane sarma
Bir dilim incirli tatlı
Akşam eşime hazırladığım k fasulyeden birkaç kaşık
Ya plates ya yürüyüş yapıcam
Bunları eritmem gerek
Bugün kızlar bana bayıldı
Daha zayıflama dediler
Aralarında zayıflamak isteyenler vardı
Bana beğeniyle baktılar
Yaparsın canım beeeeeeofff strese girdim aynı işlemi benimde yapmam lazım hemde hemen, birde şu hiç kullanılmayan yorganları havalandırmam lazım ıyyy...senin eline sağlık ne güzel sıkılsanda bitti ve şu an rahatsın:))
Ah caım tatlı yeme bir sürekızlarya bugün ben iyice cozuttum sabahta 500 gr fazla geldi
menümü yazayım utanarak
sabah
6 7 tane sarma
ara yok
öğlen
3 sarma
yarım puaça
yarım profiterol
1kase ayran çorbası
ara yok
akşam
1 dürüm çiğköfte
1 bardak ayran
yeni kızımı uyutmaya çalışıyorum bende çok yorgun ve uykusuzum spor yapıcak halimde yok
off off yapıştı sanki kilolar gitsede hemen geri geliyor
Amin canımTopikte çıtırlar çoğalıyor. sarra , asysss şimdide zor isim Burayı çıtır kızlar tipiğene çevirdiniz.Darısı diğer arkadaşlar ve benim başıma tabi
Eşim evdeydi bugün men üm biraz alengirli olduKahvaltıyı dışarda yaptık.Yarım poğaça,bir çatal peynir,1 minik sigara böreği. Öğlen 3 adet köfte salata kk kadar revani.Gün içinde 4-5 adet badem,şekersiz çay,2,5 lt su.Az evvel 1 saat yürüdüm.Şimdi mistik çayımı içiyorum.Menüz kötü ama yürüyerek telefi edebilmişimdir umarım. Herkese iyi uykular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?