Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

bugünkü menüm
sabah:çeyrek tost,1 kaşık kayısı reçeli,1 kaşık çilek reçeli,peynir,3 bardak çay
ara:yok
öğle:ızgara tavuk,salata,kola
ara:çok az çerez,2 bardak çay
akşam yok
2 litre su
bir saat spor

heytt bee işte budur

merhaba kızlar
bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepek ekmeği üstüne peynir,süt,yumurta çırptım sürdüm üstünede sucuk ve zeytin koydum fırına verdim çıtır çıtır çok güzel olmuştu
2 bardak şekersiz çay,1 tatlı kaşığı tahin pekmez

ara: 1 bardak yarım yağlı süt

öğle: 1 servis kaşığı nohut, 1 yemek kaşığı pilav, 1 yemek kaşığı makarna salatası 3 kaşık yoğurt 1 lokma ekmek

ara: yarım portakal

akşam: 2 servis kaşığı yaprak sarması, 3 kaşık yoğurt, salatalık, domates, biber, çavdar ekmeğinin en uç kısmı minicik bir dilim ekmek

1 cornetto kaymaklı

Son düzenleme:
Evde ne varsa omletini sen de beğendin demek:9

iviiiiiit , evde ne varsa omleti misssss,o kadar doydum kii uzun zamandır kahvaltıdan bu kadar tok kalkmamıştım :)
Afiyett olsunn
At canımmm

zorisimbuldummm slm piknik nasıl geçti canımm??umarım çok eğlenmişsindir
İyi geçti canım muhabbet ettik
kızım da salıncakta sallandı
Ama çiğ köfte pek güzel değildi olsun ellerine sağlık

Son düzenleme:

Canım biraz kaçmış sankimm:26:

Sonra pikniğe gittik
Dört tane çiğköfte marul
Yedi sekiz tane sarma
Bir dilim incirli tatlı
Akşam eşime hazırladığım k fasulyeden birkaç kaşık
Ya plates ya yürüyüş yapıcam
Bunları eritmem gerek

Bugün kızlar bana bayıldı
Daha zayıflama dediler
Aralarında zayıflamak isteyenler vardı
Bana beğeniyle baktılar

teşekkür edrim cnm şişme morarma yok...

benim kızımda biraz rahatsızlıkta var...
doktora götürdüm boğazı biraz kızarmış dedi...
şurup verdi kullanıyoruz...
diş de çıkarmadı daha onun etkisidir diye düşünüyoruz...

size de çok geçmiş olsun...
ben de çiğköfteyi çok severim bayılırım...
hatta hamileyken bi arkadaşım yapıp bizi davet etmişti...
hiç unutmuyorum çatlayana kadar yemiştim...[/QUOT

çok teşekkürler hepimizin bebeğine geçmişler olsun, mevsim dönüşü her yerde salgın var,biz de çok zor atlattık..o dişi hiç sorma 2 tane alttan çıktı ite kalka ama yukarılar oğlumu da bizi de mahvetti jel falan sürüyorum anlık rahatlatıyoor bi çıksa

kilolarımın bi kısmını çiğköfteye borçluyum desem yalan olmaz.akşam akşam eşime çoook aldırmışımdır

offf strese girdim aynı işlemi benimde yapmam lazım hemde hemen, birde şu hiç kullanılmayan yorganları havalandırmam lazım ıyyy...senin eline sağlık ne güzel sıkılsanda bitti ve şu an rahatsın:))

menümün devamı: ikindi arasında yoğurt, yulaf kepeği yerine 1 top dondurma ve 3 yenidünya
akşam fırında sebze 1 s.kaşığı, bulgur pilavı 1 serviş kaşığı, yoğurt ve yeşil soğan vardı

3 lt su içtim, 10 dakika slim&six pack toplam:940 cal almışım ve 340 cal yakmışım ( bilemedim dondurma falan vardı, sabahki omlet inanılmaz doyurdu ama ben çok az kalori almışım)

kızlarya bugün ben iyice cozuttum sabahta 500 gr fazla geldi
menümü yazayım utanarak
sabah
6 7 tane sarma
ara yok
öğlen
3 sarma
yarım puaça
yarım profiterol
1kase ayran çorbası
ara yok
akşam
1 dürüm çiğköfte
1 bardak ayran
yeni kızımı uyutmaya çalışıyorum bende çok yorgun ve uykusuzum spor yapıcak halimde yok
off off yapıştı sanki kilolar gitsede hemen geri geliyor

QUOTE=mydenizzz;30155485]offf strese girdim aynı işlemi benimde yapmam lazım hemde hemen, birde şu hiç kullanılmayan yorganları havalandırmam lazım ıyyy...senin eline sağlık ne güzel sıkılsanda bitti ve şu an rahatsın:))[/QUOTE]

sağol canım,kendine dert etme bir çırpıda yaparsın.

kadın çağırsan bilemez kıyafet ayıklanacak falan filan mecburen iş başa düştü.daha halılar kalkacak ,cam perde işlerim var ama o kadar yorgunum ki kadın çağıracağım hiç gözüm kesmiyor.

Saat 4' ten beri uyanigiz... Aşı ateş yaptı....[/QUOTE]
Canım ya çok geçmiş olsun,bir an evvel iyileşir inşallah.Bizimde bütün aşı dönemlerimiz ateşli geçiyor maalesef.
Kızlar duysun eşleriniz ,duysun ki ellerindekinin değerini biraz daha iyi anlasın.
Sana da iyi gezmeler canım

çokkk geçmiş olsun canım ateş düşürücü veriyorum ben 6 saate bir yoksa aşı olduğu gün çok kötü geçiyor[/QUOTE]
Aynen bizde muhakkak veriyoruz.Genelde 1 veya 1,5 gün devam ediyor bizim.
Hemde çok sıkıcı.Çok kolay gelsin.Neyse bitsin kurtuluyorsun en azından.
offf strese girdim aynı işlemi benimde yapmam lazım hemde hemen, birde şu hiç kullanılmayan yorganları havalandırmam lazım ıyyy...senin eline sağlık ne güzel sıkılsanda bitti ve şu an rahatsın:))
Bende bende yapacağım da ne zaman :44: Bu hafta sonu muhtemelen yatılı misafirimiz gelecek ne kadar kalacak bilmiyorum.Gittikten sonra başlarım sanırım artık çocuklardan fırsat buldukça yaparım
slim&six pack bu ne canım ? :44:Arama motorundan da bakarım ama birde uygulayan olarak senden fikir almak istedim

Topikte çıtırlar çoğalıyor. sarra , asysss şimdide zor isim Burayı çıtır kızlar tipiğene çevirdiniz.Darısı diğer arkadaşlar ve benim başıma tabi

Topikte çıtırlar çoğalıyor. sarra , asysss şimdide zor isim Burayı çıtır kızlar topiğine çevirdiniz.Darısı diğer arkadaşlar ve benim başıma tabi

Eşim evdeydi bugün men üm biraz alengirli oldu Kahvaltıyı dışarda yaptık.Yarım poğaça,bir çatal peynir,1 minik sigara böreği.Öğlen 3 adet köfte salata kk kadar revani.Gün içinde 4-5 adet badem,şekersiz çay,2,5 lt su.Az evvel 1 saat yürüdüm.Şimdi mistik çayımı içiyorum.Menüz kötü ama yürüyerek telefi edebilmişimdir umarım. Herkese iyi uykular.

Son düzenleme:
Yaparsın canım beeeeee
Ben hepsini halkettim
Hatta yazlıkları da ayırdım
Ya ben canım çıkana kadar iş yaptım ama bitti
Çöpü bile yıkamıştım
Ah caım tatlı yeme bir süre
Canın çekerse iki kare çiko ye
Ben uzun süre balla idare etmiştim
Bayağı kilo veince kaçamaklara başladım
Topikte çıtırlar çoğalıyor. sarra , asysss şimdide zor isim Burayı çıtır kızlar tipiğene çevirdiniz.Darısı diğer arkadaşlar ve benim başıma tabi
Amin canım
Sağ ollll

Canım telafi ettiğini en iyi sen bilirsin

Kızım biraz önce uyudu
Uzun zamandır böyle yapmıyordu
Yine mi başlıyor diş acaba
Üç kere uyudu yeniden uyandı
Neyseki platesimi yapmıştım
Bugün çok yüklendim kendime
Tatlı yiince

selam kızlar
hepinize güzel günler diliyorum

sarra ve diğer genç kız görünümlü çıtır anneler hepinizi tebrik ediyorum
ne güzel neredeyse kaynanalar tarafından istemeye geleceklermiş sizi.

eşlerinize anlatın bence. anlatın da sizi düğüne tek göndermesinler size eşlik etsinler
bir deeee sizin kıymetinizi bir kez daha hissetsinler.

diş çıkaran bebişlerimize geçmiş olsun.
inşallah huysuzlukları tez zamanda geçer.
aşı olan bebişimize de geçmiş olsun.

arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
topiğimizi çok seviyorum
sizlerle hoş bir ortamımız var
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bırakıyorum diyet olayını.

psikolojik olarak kendimi çok sıkıyorum ve bu da daha fazla yeme
isteği yapıyor bende.
kendimi rahat hissetmiyorum.

saçma gelebilir ama çok sıkıldım diyordum son günlerde gerçekten öyle.

kılo veremediğimi gördükçe motivasyonum düşüyor.

akşam üstü 5ten sonra bişey yememeye çalışıyorum buna rağmen
tartı kıpırdamıyor ya canım çok sıkılıyor.

dün yediklerime dikkat etmedim ama tartı yine aynıydı
ben kassam da kasmasam da aynı diyerek dün bıraktığımı
ilan ettim kendime.

dikkat etmeye çalışacağım ama diyetteyim fikrini hayatımdan çıkarmam lazım.

zaten öncesinde de yapamazdım diyet.

neyse üzgünüm kızlar
sizi takip etmeye ve yorum yapmaya devam edeceğim

menü paylaşımı yapmayayım diyorum bi müddet.

spor da yapabildiğim kadar devam ederim

üzgünüm minikkelebek ve zorisimbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…