Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

kızlar bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 domates
ara 2 kuru kayısı
öğlen
2 dolma
2 sarma
salata
1 dilim ekmek
ara
cısss
akşam
1 servis kaşığı kavurma
1 kase ayran çorbası
1 yudum kola
yarın artı çıkıcam kesin iyice şaştım bu hafta

Canım sabah iki dilim eekmekten bi vazgeçebilsennnn

Mönüm
Kahvaltı
Azıcık yumurta
Dört çatal vişne reçeli
Bir bardak taze pırtakal suyu
Üç zeytin üç çatal peynir
Ara yok öğle bir tabak ekmeksiz fasulye yoğurt
Akşam bir tabak imambayıldı bir dilim ekmek soğan
Sonra bir magnum

Tabi platesyapıp yükleicem kendime

Kızlar bu da geçen haftanın listesi bakıp hatırlarsınız

Menüm
Limonlu su
Kahvaltı
peynir 3 dilim ekmek
1 çatal kek
biraz badem-fındık
(kahvaltı fazla olduğundan ,günün kalanını çok hafif geçirdim)

Ara 1 yeşil elma

Öğle biraz ton balık

Günün geri kalanında canım bişeyler istedikçe yeşil elma,şekersiz çay,bitki çayı,2 lt su,1 sade soda.

40 dk yürüyüş.

yulaf kepeğini bi baharatçıdan denedim, bir de marketten markalı denedim..markettekini öneririm diğeri unlu gibi geldi bana,marketteki daha koyu renk ve
kepek gibi hafif iri...yulaf kepeği yediğimde yemeğe saldırmam azalıyor,üzerine bol su içince mide de 20 kat şişiyormuş:))
yulaf ezmesinin tadı daha güzelmiş ama aynı etkiyi vermediğini okudum. bi arkadaşım da dukan yapıyor kitabını okumuş o da yulaf kepeği diyor özellikle...evet yemesi çok güzel değil...zaten kalorisi düşük olup lezzetli olan ne var ki???

bebişlere çok geçmiş olsun kıyamam onlara

emvacil nerelere tatım

bugün koşturmaca içinde geçti
sabah 07:30 uyanış hızlı bir şekilde evi toparladım eşimi gönderdim doktora gidecektim 08:00 da kv geldi kızlara bakmak için 08:30 da evden çıktım dr gittim asansör bozukmuş 3 katı 3 kere inip çıkmak zorunda kaldım iyide oldu sabah sabah ii spor oldu bide tramvayda yarı yolda indim yürüdüm aslında tüm yürüyerek gidip gelecektim ama minişim durmazsa diye tırstım

menümü paylaşayım saçmalığımı görün

07:30 - 1 kuru incir 2 bardak su
08:30 - kepekli ekmek ile tost arasına beyaz peynir koydum

saat 10:00 da annem aradı sana geliyorum diye bende evde kv var sen git ben geliyorum dedim kahvaltı için simit aldım artık

10:45 - çeyrek simit, 2 çatal peynir, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, 2 zeytin, 2 bardak şekersiz çay
aslında yemeyecektim ama annem ve kv çok kızdılar sen yemezsen bizde yemeyiz dediler

13:30 ile 15:00 arası full spor bugün çok yüklendi hoca step, plates, ardından aletlerle çalıştım

15:30 - 1 kase tavuk salatası, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği

18:30 - Akşama fırında köfte patates yaptım ama ben 1 köfte 5 adet patates yedim ( fırında yağsız) 1 kase dolusu yoğurtlu semizotu salatası

bugün eşimin doğum günüydü onun için pasta yaptım

akşam kv ler geldi doğum gününü kutladık aşkımın ben pastadan serçe parmağım kalınlığında bir dilim yedim
kv dondorma almış ondanda 2 çay kaşığı aldım

valla çokmu oldu, olmadımı anlamadım biraz sabah kaçtı onu sporla hallettik akşam nasıl sizce

Son düzenleme:

menünü beğendim ama bebeğin emiyor sütünü azaltma bol su iç ablam

evcamibahar kuzum bende seninle aynı moddayım cok sıkıldım yaa gitmiyo bu kilolar

benim yaptıgımı baskası yapsaydı cidden 20 vermişti şimdiye kadar offff

gecen hafta:66
bu hafta 66.2

gelen :200 gr

maalesefff kızımın dogum gününe kaldı 15 gün 64 olamıcam

günaydın arkadaşlar.
kilo bildirimi yapıyorum

geçen hafta:61
bu hfta:60.400

ilk hedefim 58 e az kaldı sonra 55 53 inş

günaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapıyorum...

başlangıç : 77 kg
geçen hafta: 71,5 kg
bu hafta: 70,4 kg
fark: 1,1 kg :)))) tartı ilk defa bu kadar yüzümü güldürdü.genelde 1 haftada gram gram verirdim..çokkkk şükür

kilo veren herkesi tebrik ederim, veremeyen arkadaşlarıma bol azim sabır ve kolaylık dilerim...

günaydın arkadaşlar kilo bildirimim
başlangıç:75
en son :69.7
bu hafta:69.4
giden :300gr
hasta oldum bu yüzden fazla çıktım neyse bu hafta dikkat edersem daha fazla veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…